ρε συ αμπαλαεα θα μας τρελανεις; Καταλαβαινεις τι διαβαζεις η απλα λες οτι θελεις; Σου λεω οτι ΔΕΝ σου ζηταω αποδειξεις κι εσυ μου λες "αποδειξεις δεν υπαρχουν και μπλα μπλα...". Ειναι κουβεντα τωρα αυτη; Οτι να ναι;
Ουτε εγω πιστευω σε καμια δικαιοσυνη, ουτε πιστευω σε αγγελικο κοσμο. Αλλα αυτα ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1698 εγγραφές
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 18:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Μα λόγο επειδή δεν είναι δικαστήριο εδώ μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε χωρίς αποδείξεις αφού.
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Από όσο γνωρίζω δεν πήρε ώθηση για καμιά δουλειά από τον ΠΑΟΚ.
"Ο ΠΑΟΚ είναι η ασπιδα του για να κάνει δουλειές στην Ελλάδα."
Ωραια. 160 μυρια οπως λες εχωσε, ε δεν επρεπε να παρει κατι; Και αυτο το κατι που παιρνει, ειναι το ελαχιστο και δεν ειναι ουτε κρυφο και ουτε εις βαρος κανενος.
Το ...
"Ο ΠΑΟΚ είναι η ασπιδα του για να κάνει δουλειές στην Ελλάδα."
Ωραια. 160 μυρια οπως λες εχωσε, ε δεν επρεπε να παρει κατι; Και αυτο το κατι που παιρνει, ειναι το ελαχιστο και δεν ειναι ουτε κρυφο και ουτε εις βαρος κανενος.
Το ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα μας εξηγήσει κάποιος πρακτικά πως ο ΠΑΟΚ "είναι ασπίδα";
Πρακτικά όμως. Όχι αοριστα. Ένα παράδειγμα ρε παιδί μου.
Το "ασπιδα" πρωτος το ανεφερα εγω Antarctica. Θεωρω πως ισχυει ως ενα βαθμο, με την εννοια του οτι πχ η μαφια του Κουλη πολυ πιθανον να εβγαζε κανεναν θεοπαλαβο λογο για να τον ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
απο το 1972 που παρακολουθω τον ΠΑΟΚ ακουγα το γνωστο παραμυθι....Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ....πως γινετε το μαγαζι γωνια μεχρι να ερθει ο ΙΒΑΝ τραβουσε μονο λαμογια και τυροπιταδες που ελεγε ο Μαναβης ειναι αποριας αξιο.....
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 18:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα πάντως, ο συνδυασμός της οικονομικής δύναμης, του επιχειρηματικού τεχνοκρατισμού και του συναισθηματισμού και του δυναμισμού που διαθέτει ο Ιβάν με καλύπτουν. Έχω ζήσει 2 φορές αυτό που ονειρευόμουν από παιδί και η ομάδα μου προσφέρει αυτά που θέλω. Πρωταθλητισμό κάθε χρόνο, αντίσταση στο ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Το αν κερδίζει ή αν χάνει ή αν είναι μια η άλλη ο Σαββίδης από την εμπλοκή του στον ΠΑΟΚ δεν με ενδιαφέρει προσωπικά τόσο.
Κανείς δεν τον έβαλε στον κρόταφο το πιστόλι πάντως για να αγοράσει την ΠΑΕ όταν το έκανε.
Εκείνο που με ενδιαφέρει τώρα τέλη Ιουλίου 2025 είναι
1. Να ανανεώσει Κωνσταντέλια
2 ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 07:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Πού ήταν η ασπίδα αυτή όταν έγιναν όσα έγιναν με λιμάνι Βόλου; Με όσα έγιναν με το γήπεδο, Καυτατζόγλειο κλπ; Με όσα έκαναν και κάνουν στον ίδιο τον ΠΑΟΚ;
Πουθενά.
Και δεν μπορείτε να πείτε τίποτα για αυτό.
Το λιμάνι το πήρε επειδή έχει οπαδούς ο ΠΑΟΚ ή επειδή πλειοδότησε σε κάποιον νόμιμο ...
Πουθενά.
Και δεν μπορείτε να πείτε τίποτα για αυτό.
Το λιμάνι το πήρε επειδή έχει οπαδούς ο ΠΑΟΚ ή επειδή πλειοδότησε σε κάποιον νόμιμο ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 08:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Αριστοτέλη τον ξέχασες ?
Σου διέφυγε ?
Ειναι επενδυτης στην ομαδα;
Εν δυνάμει επενδυτής αφού έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να βάλει κεφάλαια για να γίνει ένα έργο που συνδέεται άμεσα με την ομάδα.
Πράγματι, μην μειώνετε τόσο τον ΠΑΟΚ ως μέγεθος και ως δυναμική προκειμένου να εστιάσετε στο ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 08:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν ήρθε ο Σαββίδης, η οικονομία της χώρας ήταν σε δεινή οικονομική κατάσταση. Παρακαλάγανε να έρθουν επενδυτές. Ο Σαββίδης λοιπόν, από τη στιγμή που επένδυσε σε επιχειρήσεις (ΟΛΘ, ΣΕΚΑΠ, Ξενοδοχεία, ΜΜΕ) δεν είχε καμία ανάγκη τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι αγαπάει τον ΠΑΟΚ και απόδειξη τα όσα έχει κάνει ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 16:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ιβάν αποδεδειγμένα είναι ο καλύτερος Πρόεδρος έβερ που είχε ο σύλλογος μας .
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 18:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού ο ΠΑΟΚ, κατά την κρίση σας,δεν είναι μαγαζί γωνία, τότε ο Σαββίδης είναι πολύ χαζός που αγόρασε μια παε με χαμηλή δυναμική.Αντιλαμβάνεστε τι γράφετε;
Στην προσπάθειά σας να τον εξυψωσετε, γράφετε θλιβερές κοτσανες που προσβάλλουν και τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη.Συνέλθετε.
το συνεχιζεις ο ΠΑΟΚ ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 19:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού ο ΠΑΟΚ, κατά την κρίση σας,δεν είναι μαγαζί γωνία, τότε ο Σαββίδης είναι πολύ χαζός που αγόρασε μια παε με χαμηλή δυναμική.Αντιλαμβάνεστε τι γράφετε;
Στην προσπάθειά σας να τον εξυψωσετε, γράφετε θλιβερές κοτσανες που προσβάλλουν και τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη.Συνέλθετε.
Τα γεγονότα, δηλαδή ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
το ότι ο ΠΑΟΚ είναι μαγαζί γωνία, αποδεικνύεται από ότι ήρθε ένας ''φραγκοφονιάς, τσιγκούνης, κακοδιαχειριστής, καβούρια έχει η τσέπη του, τα φώτα στην σουίτα είναι κλειστά, εξαφανίστηκε, δεν έχει λεφτά'' και πήρε 2 πρωταθλήματα και τόσα κύπελλα, έγινε η ομάδα ανταγωνιστική και υπολογίσιμη.
ΥΣ ...
ΥΣ ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
το ότι ο ΠΑΟΚ είναι μαγαζί γωνία, αποδεικνύεται από ότι ήρθε ένας ''φραγκοφονιάς, τσιγκούνης, κακοδιαχειριστής, καβούρια έχει η τσέπη του, τα φώτα στην σουίτα είναι κλειστά, εξαφανίστηκε, δεν έχει λεφτά'' και πήρε 2 πρωταθλήματα και τόσα κύπελλα, έγινε η ομάδα ανταγωνιστική και υπολογίσιμη.
ΥΣ ...