Αναζήτηση για περισσότερες από 1696 εγγραφές
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Καθώς είναι εμφανές τώρα οτι την "ενημέρωση" για το οτι δεν χρωστάει η ΠΑΕ στον ΑΣ την έδωσε η ΠΑΕ παντού (ξαναλέω αν και εφόσον είναι ακριβή τα στοιχεία που δίνονται και οχι παραπλανητικά ή ψευδή) τότε είναι ένα ακόμα λιθαράκι στην όλη υπόθεση και δείχνει οτι γενικά ΚΑΘΕ ΤΙ που ακούγεται αυτό τον ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο από την μια πλευρα???dev έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 19:30 πολυ καλη και σοβαρη ανακοινωση
το σημαντικοτερο?
ζηταει επιτελους ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ
Δεν ζητά κοινοποιηση της συμφωνίας ΑΣ-ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ(μάλλον ξεχασαν την αρχική ανακοίνωση του ΑΣ)
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω αρχίσει και κουράζομαι. Βγείτε και μιλήστε ρε δεν είστε ερασιτέχνης ενός χωριού, πείτε τι στο καλό γίνεται. Κούρασε η φαγωμάρα Κούρασε το υπόγειο σούσουρο, ΚΟΎΡΑΣΕ. Ωραία τα μπλα μπλα από τους συνδέσμους αλλά αν ξέρουν τι διαολο γίνεται οφείλουν να μιλήσουν και οι ίδιοι. Βαρέθηκα τις φημολογίες ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 23:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω αρχίσει και κουράζομαι. Βγείτε και μιλήστε ρε δεν είστε ερασιτέχνης ενός χωριού, πείτε τι στο καλό γίνεται. Κούρασε η φαγωμάρα Κούρασε το υπόγειο σούσουρο, ΚΟΎΡΑΣΕ. Ωραία τα μπλα μπλα από τους συνδέσμους αλλά αν ξέρουν τι διαολο γίνεται οφείλουν να μιλήσουν και οι ίδιοι. Βαρέθηκα τις ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 10:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δεν έφτιαξε το αγωνιστικό μας μόνο ο Ιβάν αλλά και το έξω αγωνιστικό περιβάλλον πράγμα πρωτοφανές για την Ελλάδα, τα έβαλε με το σύστημα ο ζαγορακης και ο ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ επειδή ήταν εδώ είχαν εξαρτήσεις αναγκαστικά από το σύστημα...
Σίγουρα δεν θα τα πήγαιναν τόσο καλά
Σίγουρα δεν θα τα πήγαιναν τόσο καλά
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 10:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να το πουμε πολυ απλα ο Ζαγορακης και ο Βρυζας δεν θα μπορουσαν να φερουν ξενους διαιτητες, βαρ και να γκρεμισουν την παραγκα δεκαετιων της ΕΠΟ. Αυτοι ηταν οι βασικοι οι λογοι που πηραμε πρωταθλημα.
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 10:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να το πουμε πολυ απλα ο Ζαγορακης και ο Βρυζας δεν θα μπορουσαν να φερουν ξενους διαιτητες, βαρ και να γκρεμισουν την παραγκα δεκαετιων της ΕΠΟ. Αυτοι ηταν οι βασικοι οι λογοι που πηραμε πρωταθλημα.
Πολυ σωστο. Αλλα βασικος λογος ηταν που ειχες και
τον Λουτσεκου, τον οποιο εδιωξες μια φορα ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 13:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Θ4 μπορεί να μιλάει για λογαριασμό των μελών της , εμένα που είμαι λαός του ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλήσει.εκ.μερους μου.
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως πάντα αρκετά καλογραμμένη και με συναίσθημα η ανακοίνωση της 4
Τα αρνητικά της:
1. Ως συνήθως, οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ αφιερώνουν πολλά για τις ευθύνες των άλλων, για τις δικές τους όμως δυο γραμμές.
2. Αλήθεια, εμένα ως οπαδό του ΠΑΟΚ για ποιον λόγο με τιμάει να είναι διαχωρισμένοι οι ...
Τα αρνητικά της:
1. Ως συνήθως, οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ αφιερώνουν πολλά για τις ευθύνες των άλλων, για τις δικές τους όμως δυο γραμμές.
2. Αλήθεια, εμένα ως οπαδό του ΠΑΟΚ για ποιον λόγο με τιμάει να είναι διαχωρισμένοι οι ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 13:54
- Jump to forum
- Jump to topic
+1926eorptol1 έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 13:39 :: ένα κάναμε λάθος από αγάπη στον σύλλογο, συγνώμη και ενωμένοι όλοι συνεχίζουμε όπως είμαστε
ΑΥΤΌ ΈΦΤΑΝΕ
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Δημοσίευση από Equalizer »
Το 4, ειναι σαν τη δήλωση Κυριάκου, που επικαλέστηκε προσχηματικά ο ΑΣ για να κάνει τη δουλίτσα.
Το 4, ειναι σαν τη δήλωση Κυριάκου, που επικαλέστηκε προσχηματικά ο ΑΣ για να κάνει τη δουλίτσα.
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 14:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Νταξει διαβάσαμε για τον παπαμιμικο, αυτος ειναι το μεγάλο μας θεμα. συνεχιζουμε τωρα τα περι ανέμων και υδάτων
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε κάθε περίπτωση οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση περισσότερο απολογητικές ανακοινώσεις βγάζουν παρά κάτι που να τους δικαιώνει ή να μας δίνει ελπίδα για το μέλλον
Επίσης, είτε ηθελημένα, είτε αθέλητα, πλέον προκύπτει από όλες τις μεριές οτι είναι ώρα για πράξεις.
Και η πλευρά Σαββίδη το ...
Επίσης, είτε ηθελημένα, είτε αθέλητα, πλέον προκύπτει από όλες τις μεριές οτι είναι ώρα για πράξεις.
Και η πλευρά Σαββίδη το ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 14:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Με λίγα λόγια.
Αχαρακτηριστη.
Αναλυτική και μακροσκελής. Καμία σχέση με σύνδεσμο.
Καμία αναφορά σε ΣΥΓΝΩΜΗ
Καμία αναφορα σε ΑΝΗΘΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
Ο Παπαμιμίκος για όσους αναρωτιούνται
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΝΔ εδώ και έννια χρόνια τουλάχιστον κάτι
σημαντικό. Ο Παπαμιμίκος είναι στο ΟΠΕΝ και είναι παντρεμένος ...
Αχαρακτηριστη.
Αναλυτική και μακροσκελής. Καμία σχέση με σύνδεσμο.
Καμία αναφορά σε ΣΥΓΝΩΜΗ
Καμία αναφορα σε ΑΝΗΘΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
Ο Παπαμιμίκος για όσους αναρωτιούνται
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΝΔ εδώ και έννια χρόνια τουλάχιστον κάτι
σημαντικό. Ο Παπαμιμίκος είναι στο ΟΠΕΝ και είναι παντρεμένος ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 15:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ντροπιαστική ανακοίνωση που αγγίζει ή και ξεπερνά τα όρια της ξετσιπωσιάς. Υποδεκανείς του κάθε Μπούζου κατήντησαν οι συγγραφείς της.