Οπως τα λέει ο Unpsofable. Τέλεια δεν αλλάζω.
Καλά για το ξεφτιλικι του ΑΣ δεν έχω πλέον λόγια.
Ποιοι νομίζουν ότι είναι και δεν βγαίνουν να μιλήσουν στον κόσμο;
Οι σύνδεσμοι (λόγω του ότι είναι οργανωμένοι αναφέρομαι σε αυτούς) πως επιτρέπουν τέτοιον εμπαιγμό εις βάρος της ομάδας μας;
Αναζήτηση για περισσότερες από 1693 εγγραφές
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 12:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Αδερφέ το ρόλο του "δημοσιογράφου" αυτού και άλλων κανα δυο που γράφουν στο site τους, τον καταλάβαμε εδώ και καιρό....Ορισμένοι έχουν ζηλέψει τις δόξες του Τράγκα και προσπαθο΄'υν να πάρουν βήματα....Εγώ απορώ με κάτι συνταξιούχους που τους έχουν και γράφουν "απόψεις" και είναι απίστευτα ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 13:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Οχι ο ΑΣ δεν κινήθηκε απλά άκομψα.
Τρύπησε την ομάδα εκ των έσω.
Το άκομψο θα ήταν αν είχε βγει, μιλήσει και εξηγηθεί.
Σταματήστε την καλογραμμένη καραμέλα.
Τρύπησε την ομάδα εκ των έσω.
Το άκομψο θα ήταν αν είχε βγει, μιλήσει και εξηγηθεί.
Σταματήστε την καλογραμμένη καραμέλα.
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 14:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ιβαν έχει αποδείξει ποιος είναι εδώ και χρόνια. Σταματήστε την προπαγάνδα εξίσωσης του ευεργέτη Ιβαν και δούρειου ίππου Μυστακίδη.
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 14:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Η Προσχηματική επικληση μιας απάντησης του ΚΚ σ εναν μικρομέτοχο και η μη απευθείας συζήτηση, για την προταση που κατέθεσε ο Μυστακίδης,
με τον πρόεδρο της παε δεν την αθωώνει, ισα ισα δείχνει την υψίστη δολιότητά της.
με τον πρόεδρο της παε δεν την αθωώνει, ισα ισα δείχνει την υψίστη δολιότητά της.
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη ρε παιδια να καταλαβω. Βαζουμε στην ιδια εξισωση εναν ανθρωπο που 13 χρονια τωρα εχει κοντρα απο διαιτησιες, παραγκες, Μαρουπες, αφαιρεσεις βαθμων, κυβερνηση (και οτι μπορει να κατεβασει ο αρρωστος νους του καθε ανθρωπου) κ μου εχει φερει 3 πρωταθληματα κ 4 κυπελλα με εναν που αν ειναι ΠΑΟΚ ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 15:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη ρε παιδια να καταλαβω. Βαζουμε στην ιδια εξισωση εναν ανθρωπο που 13 χρονια τωρα εχει κοντρα απο διαιτησιες, παραγκες, Μαρουπες, αφαιρεσεις βαθμων, κυβερνηση (και οτι μπορει να κατεβασει ο αρρωστος νους του καθε ανθρωπου) κ μου εχει φερει 3 πρωταθληματα κ 4 κυπελλα με εναν που αν ειναι ΠΑΟΚ ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 17:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Έβγαλε καμία νέα ανακοίνωση σε σχέση με την νέα Τούμπα ο σύνδεσμος Θύρα 4 μετά από εκείνη της στήριξης στον Κατσαρη/Μυστακίδη; Είμαι περίεργος μετά την εμφατική εμφάνιση του Ιβάν στην Τούμπα εχθές...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 17:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Καθε μερα η ιδια ερωτηση απο καποιους...
Λες και σε ολες τις ομαδες του κοσμου το γηπεδο ανηκει στον εκαστοτε μεγαλομετοχο...
1.Ε ας το κάνει ο ντροσχο, τι όχι;
2. Αυτός που θέλει να το κάνει δεν έχει δώσει εξηγήσεις για το μέλλον της ομάδος και το τι θέλει να κάνει, στο είπα και χτες. Ούτε ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 17:06
- Jump to forum
- Jump to topic
εχουν γινει πολλα βηματα....
ΠΔ περιφερεια σχεδια populous πεζοδρομια συντελεστες....δεν τα θυμαμε ολα..
και ενα τελευταιο το οποιο ειναι ...το κλειδι....
οικοδομικη αδεια εχει βγει?? γνωριζει κανεις??
ΠΔ περιφερεια σχεδια populous πεζοδρομια συντελεστες....δεν τα θυμαμε ολα..
και ενα τελευταιο το οποιο ειναι ...το κλειδι....
οικοδομικη αδεια εχει βγει?? γνωριζει κανεις??
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 17:19
- Jump to forum
- Jump to topic
αρα ....
χρειαζεται και ... κυβερνητικη παρεμβαση....για να βγει η οικοδομικη αδεια....
κατα τα αλλα υπαρει προβλημα ...ρευστοτητας...
ρε δεν τραβαμε τα @@ μας λεω εγω...
χρειαζεται και ... κυβερνητικη παρεμβαση....για να βγει η οικοδομικη αδεια....
κατα τα αλλα υπαρει προβλημα ...ρευστοτητας...
ρε δεν τραβαμε τα @@ μας λεω εγω...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 17:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Οπως δεν έχουν νόημα συζήτησης η εξίσωση Ιβαν με Μυστακίδη που κανείς εντέχνως τις τελευταίες μέρες.Mīngus έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 17:11 Ο Μαρινάκης μια φορά μέσα από τα ΜΜΕ του στηρίζει Ιβάν. Τώρα αυτά τα επιχειρήματα του τύπου Μυστακίδης=Μαρινάκης, δεν έχουν νόημα συζήτησης.
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη ρε παιδια να καταλαβω. Βαζουμε στην ιδια εξισωση εναν ανθρωπο που 13 χρονια τωρα εχει ....
Τα γράφεις αλλά κάποιοι (όπως φαίνεται) έχουν πάρει τις αποφάσεις τους φίλε. Θα σου πουν και "το καλο του ΠΑΟΚ πάνω από όλα",θα παρουσιάσουν την ομάδα ως παρατημένη για 5 χρόνια και όλα καλά ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 19:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη ρε παιδια να καταλαβω. Βαζουμε στην ιδια εξισωση εναν ανθρωπο που 13 χρονια τωρα εχει ....
Τα γράφεις αλλά κάποιοι (όπως φαίνεται) έχουν πάρει τις αποφάσεις τους φίλε. Θα σου πουν και "το καλο του ΠΑΟΚ πάνω από όλα",θα παρουσιάσουν την ομάδα ως παρατημένη για 5 χρόνια και όλα καλά ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 21:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μόνο που δεν έχει γραφτεί ως επιχείρημα "όσων τους νοιάζει μόνο το καλό του ΠΑΟΚ" είναι οτι μας συμφέρει να απαλλαγούμε απο τον Ιβάν, γιατί έτσι δεν θα μας κυνηγάει κυβέρνηση, η Αθήνα, η ΕΕ με τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας ούτε τα αμερικάνικα συμφέροντα. Αντίθετα, με φιλοκυβερνητικό και δυτικό ...