Η αναζήτηση βρήκε 159 εγγραφές

Return

από Skoufos_tou_Lucescu
Παρ 08 Αύγ 2025, 15:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Η αυτάρκεια ειναι μια καραμέλα, μια μεγαλειώδης μπαρούφα που δεν ισχύει.
Σε παραπέμπω στα στοιχεία που δημοσιεύονται στο ΓΕΜΥ και σε_σας διαψεύδουν πανηγυρικά.

Η αυτάρκεια είναι μια ωραία δικαιολογία για να μη βάζει πολλα χρήματα ο ιδιοκτήτης. Και δε με ενδιαφέρει κανένας ισολογισμός ο οποίος ...
από Gospi
Τετ 02 Ιούλ 2025, 10:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

και? του εγινε προταση? ή περιμενουμε να ρθει προταση απο ομαδα για να μας βγαλει απο τη δυσκολη θεση?
από Gospi
Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:02
Jump to forum
Jump to topic

ε ναι, παιζει ως ο πιο χαμηλομισθος της ενδεκαδας και των αναπληρωματικων, με μισθο οριακα ισο με του Γκομεζ και μικροτερο του Μουργκ και του Πενια. Αλλα οκ δεν παιζει τζαμπα το παιδι. Τελικα μερικοι ειστε Σαββιδης και οχι ΠΑΟΚ.
Βρε πουλα τους ολους να χαρουν εδω μεσα τα παιδια.
από Γερασίμου
Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:08
Jump to forum
Jump to topic

Ο Κωνσταντέλιας δεν πρέπει να φύγει φέτος με τίποτα. Πρώτον, γιατί δεν πρόκειται να μπορέσουμε να τον αντικαταστήσουμε όχι με ισάξιο, αλλά ούτε καν με παίκτη ένα επίπεδο κάτω και δεύτερον, γιατί με league stage Eu. L. θέλω να πιστεύω συν αγώνες Εθνικής ομάδας για προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, η ...
από Blackgr4
Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:18
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά δεν μπορώ να πω πως γνωρίζω τι μπορεί να είπε ο Σαββίδης στους συνδεσμίτες σχετικά με τον Ντέλια, ούτε βλέπω και τον λόγο να τους κρατά ενήμερους επί του θέματος.
Όμως όπως όλοι μας, έχω και εγώ μία άποψη.
Θεωρώ λοιπόν πως κάθε μέρα που περνάει και ο Ντέλιας δεν έχει το κορυφαίο (ή έστω ...
από paokspren
Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:29
Jump to forum
Jump to topic

Η μη ανανέωση του συμβολαίου του Ντελια δεν έχει άλλη ερμηνεία πέρα από το ότι προοριζόταν για πώληση. Το πιο πιθανό είναι ότι αν δεν είχε προκύψει η ιστορία με τον Μυστακίδη θα είχε ήδη πουληθεί. Καταλαβαίνω ότι πολλοί είναι πρόθυμοι να κάνουν άπειρη πνευματική γυμναστική για να μην αποδεχθούν το ...
από danirifle
Τετ 02 Ιούλ 2025, 17:44
Jump to forum
Jump to topic

κάτω τα χέρια από τον ντέλια
ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ

α σιχτίρ μπριζωνόμαστε συνεχώς
κάντε του τη μαμημένη την ανανέωση να τελειώνουμε

υγ. οφείλω να πω ότι έχω παρατηρήσει πολλά νέα μέλη τον τελευταίο καιρό που γράφουν με παρόμοιο τρόπο και περιεχόμενο. πολλή εντύπωση μου κάνει
από boogeyman77
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 11:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

η στουτγκαρδη ζηταει λεει 100εκ για Woltemade και αυτοι δινουν 14 για τον αντικαταστατη του . φανταστειτε τι θα γινοταν στον ΠΑΟΚ αν διναμε τον Ντελια 20 και περναμε αντικαταστατη με 2εκ . Να μπω στο stutgartmania forum στην μεταγραφολογια και να αρχισω τα τι πραγματα ειναι αυτα μπας και κοψω την ...
από DaVinci
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 11:46
Jump to forum
Jump to topic

Δώσαμε Τζόλη με 11 και φέραμε Μιτριτσα δανεικό. Δώσαμε Γιαννούλη με 7,5 και πήραμε Σίντκλεϊ δανεικό. Δώσαμε Κουλιεράκη με 12 και φέραμε Κόλει ελεύθερο. Ο Wotlemade σας έφαγε...
από Blackgr4
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 15:35
Jump to forum
Jump to topic

Vincent Janssen, 31 ετών, 1.85
https://www.transfermarkt.com/vincent-janssen/leistungsdatendetails/spieler/207015

Gaëtan Laborde, 31 ετών, 1.81
https://www.transfermarkt.com/gaetan-laborde/leistungsdatendetails/spieler/181378

Hugo Cuypers (ο γνωστός), 28 ετών, 1.85
https://www.transfermarkt.com ...
από Psaras
Παρ 04 Ιούλ 2025, 10:55
Jump to forum
Jump to topic

Φοφανά μας έφερνε και ο Μπατμαν

Εικόνα
από prist64
Σάβ 05 Ιούλ 2025, 17:29
Jump to forum
Jump to topic

Γιανσεν
δυσκολα θα χαλασει του Ουρμπανσκι

Agios speaking
από Dimitrisk4
Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:47
Jump to forum
Jump to topic

https://www.transfermarkt.com/afonso-so ... ler/375378
Αυτόν εννοει λογικά ο κολκας το δεκάρι που παίζει και εξτρεμ
από Σουριναμέζος
Τετ 09 Ιούλ 2025, 02:16
Jump to forum
Jump to topic

Μου έχει λείψει η εποχή που ο αντίστοιχος 13χρονος πίστευε ακράδαντα πως ο Ίντιο είναι ο επόμενος Καφού