https://www.paokmania.gr/sites/default/files/styles/880x495/public/2025-07/paokmania-announcement-gifts-100_web.png
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Το Paokmania.Gr γιορτάζει τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ, και χαρίζει!
Η σεζόν 2025/26 έφτασε! Και ο ΠΑΟΚ κλείνει σύντομα έναν αιώνα ζωής!
Ο σύλλογος που περισσότερο αποτελεί ...
Η αναζήτηση βρήκε 159 εγγραφές
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 16:52
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 15:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Το έχω πει...στα @@ μου το γήπεδο, αυτό είναι το μεγάλο έργο.
Αυτό είναι το έργο που θα μας απογείωσει
Αυτό είναι το έργο που θα μας απογείωσει
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 06:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Θα ξαναπω κατι. Μην ασχολειστε.
Αν ποτε ο Μυστακιδης γινει κατι για τον ΠΑΟΚ,
τοτε θα ασχοληθουμε.
Δηλαδη πιο χωριο πεθαινεις....
Εστειλε λεει εγγυητικη.
Ποια εγγυητική;
Ξερετε τι ειναι η εγγυητική;
Αποδειξη εστειλε οτι εχει χρηματα στην τραπεζα.
Σιγα το νεο. Και το παρουσιαζει αυτο ο ΑΣ και το ...
Αν ποτε ο Μυστακιδης γινει κατι για τον ΠΑΟΚ,
τοτε θα ασχοληθουμε.
Δηλαδη πιο χωριο πεθαινεις....
Εστειλε λεει εγγυητικη.
Ποια εγγυητική;
Ξερετε τι ειναι η εγγυητική;
Αποδειξη εστειλε οτι εχει χρηματα στην τραπεζα.
Σιγα το νεο. Και το παρουσιαζει αυτο ο ΑΣ και το ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 07:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ίσως επειδή την είχες κάνει νωρίς το πρωί και δεν ήταν συνδεδεμένος κάποιος μοντ; Τα νέα μέλη φίλε πρέπει να πιάσουν τα 100 ποστ για να δημοσιεύουν ελεύθεραMagdi Tolba 4 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 07:14 Υπάρχει μια δημοσίευση μου που εκκρεμεί. Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν δημοσιεύεται ?
Έως τότε υπομονή για τις εγκρισεις
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 08:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026
Ήρθαν και τα mail για την ανανέωση
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν το μισό paokmania γραφτεί στον Ερασιτέχνη, αντί απλά να παρακολουθούμε τις εξελίξεις, θα μπορούμε ακόμα και να τις διαμορφώνουμε με την ψήφο μας στην γενική Συνέλευση.
Δύο μήνες μετά τις εγγραφή ενεργοποιείται το δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες, και ένα χρόνο μετά την εγγραφή αποκτούμε ...
Δύο μήνες μετά τις εγγραφή ενεργοποιείται το δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες, και ένα χρόνο μετά την εγγραφή αποκτούμε ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 10:45
- Jump to forum
- Jump to topic
gika Πόσες φορές να το πούμε, ρε αδερφούλη μου (το αδερφούλη το λέω με αγάπη και σεβασμό, γιατί σε εκτιμώ)
Δεν παίρνουμε θέση ούτε υπέρ του Ιβάν, ούτε του Μυστακίδη. Ούτε ξέρουμε αν βρέθηκαν ή όχι, ούτε τι σχεδιάζει ο ένας ή ο άλλος, ούτε αν ήξερε ή όχι ο Ιβάν.
Αυτό που στιλιτεύουμε είναι ένα και ...
Δεν παίρνουμε θέση ούτε υπέρ του Ιβάν, ούτε του Μυστακίδη. Ούτε ξέρουμε αν βρέθηκαν ή όχι, ούτε τι σχεδιάζει ο ένας ή ο άλλος, ούτε αν ήξερε ή όχι ο Ιβάν.
Αυτό που στιλιτεύουμε είναι ένα και ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 09:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Τα στοιχεία που χρειαζόμαστε για συμπληρώσουμε την αίτηση ειναι:
Ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, όνομα μητέρας, ημερομηνία γέννησης, τόπος γέννησης, διεύθυνση κατοικίας και διεύθυνση εργασίας, επάγγελμα, αριθμό ταυτότητας, ΑΦΜ, κινητό κ σταθερό τηλ. αν υπάρχει και email.
Εμείς βάζουμε τις 2 υπογραφές ...
Ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, όνομα μητέρας, ημερομηνία γέννησης, τόπος γέννησης, διεύθυνση κατοικίας και διεύθυνση εργασίας, επάγγελμα, αριθμό ταυτότητας, ΑΦΜ, κινητό κ σταθερό τηλ. αν υπάρχει και email.
Εμείς βάζουμε τις 2 υπογραφές ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 10:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Εγώ πάντως που είμαι οικονομικά τακτοποιημένο μέλος εδώ και 4 χρόνια, ούτε κάποια κάρτα μέλους έχω, ούτε mail να μου πουν πότε είναι η περίοδος ανανέωσης, ούτε καν ένα mail ότι η εγγραφή έγινε κανονικά και είμαι μέλος στον σύλλογο. Δυστυχως είμαστε αρκετά χρόνια πίσω και ευτυχώς που υπάρχει και η ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Να μαθουμε να ειμαστε δικαιοι στη ζωη μας. Η σημερινη ανακοινωση ειναι δεδομενα οχι ενα ,αλλα αρκετα βηματα μπροστα. Και μονο που τιθεται συγκεκριμενο χρονικο οριο για την ωριμανση των μελετων και την εκδοση οικοδομικης αδειας, ειναι οτι καλυτερο μπορουσε να ζητησει κανεις την δεδομενη χρονικη ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Χα Χαeorptol1 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:14 ως συνηθως βιαζεστε καποιοι πολυ μες στο αγχος να βρειτε παντα κατι να προσαψετε στον Ιβαν....
Μόνος του το κάνει
Στις 3 πουλάει και στις 5 βάζει στοπ στην πώληση.
Αν δεν βλέπεις και τώρα ΟΤΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ τότε με γεια σου με χαρά σου.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 01:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Τώρα που έπεσαν οι σφυγμοί,
Σκέφτομαι πιο είναι το χειρότερο που έκανε ο Σαββίδης.
Η πουστια στον Misic ή το σημερινό;
Νομίζω το πρώτο..γιατί εκεί μπαίνει και το θέμα υγείας.
Oχι ρε ουτε καν,το σημερινο εδειξε οτι απλα σε γραφει στο ριπαπα του και οτι δεν νιωθει τον σφυγμο του απλου ΠΑΟΚτση ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Τί ανακοίνωση ρε Αριστοτέλη Κυριακάτικα στο κατακαλόκαιρο και με 40 βαθμούς; Ούτε μέσα στην θάλασσα δεν δροσιζόμαστε. Άφησέ το για αργότερα με καλύτερες καιρικές συνθήκες.
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 16:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε ένα απ τα σχόλια λέει ότι περιμένουμε ανακοίνωση από ΑΣ
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπομονή συνιστώ. Ακόμα δεν έχουμε τα δεδομένα για να λύσουμε την άσκηση. Με υποθέσεις και φαντασία το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να φανατιστούμε.
Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι οτι ο Ιβάν αρχίζει να δέχεται μεγάλη πίεση και από τον κόσμο πλέον. Η υπόθεση Ντέλια είναι ένδειξη ότι ίσως άρχισε να ...
Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι οτι ο Ιβάν αρχίζει να δέχεται μεγάλη πίεση και από τον κόσμο πλέον. Η υπόθεση Ντέλια είναι ένδειξη ότι ίσως άρχισε να ...