Η αναζήτηση βρήκε 159 εγγραφές
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Πόσο άσχετος και προκατειλημμένος πρέπει να είναι κάποιος για να αναρωτιέται αν και γιατι ότι ο κόσμος αντιδράει επειδή θέλει να μπουν περισσότερα λεφτά στην τσέπη του Ιβάν
Πότε υπονόησε έστω κανείς κάτι τέτοιο;
Το τρύπημα και το στήσιμο εξόργισε όλους μας. Που προδίδει και εσωτερικές πουστιες ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΑΣ έκλεισε συμφωνία 500κ για τα τμήματα του ,που θα πάνε στο αγωνιστικό. Πολύ πιθανό αυτή να είναι η πρώτη χορηγια Μυστακιδη στον ΑΣ.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δεν ξέρω τι γίνεται , δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά ο Ιβάν μόνος του την έφερε εδώ την κατάσταση , δεν ξυπνήσαμε μια μέρα και γίνανε όλα ξαφνικά.
Όση αμφισβήτηση δέχεται την κέρδισε με το σπαθί του, αυτά που γίνονται στην ομάδα την τελευταία 5ετια κάποτε θα σκάγανε, θα έσκαγε και ο κόσμος.
Και βρήκε τη ...
Όση αμφισβήτηση δέχεται την κέρδισε με το σπαθί του, αυτά που γίνονται στην ομάδα την τελευταία 5ετια κάποτε θα σκάγανε, θα έσκαγε και ο κόσμος.
Και βρήκε τη ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 06:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα, διάβασα όλα τα σχόλια και τα αποτελέσματα όπως φαίνονται από εδώ μέσα και να πω και εγώ την γνώμη μου.
Α) Αν ισχύει αυτό που τους είπε η γκοτσαρεβα ήταν εκβιαστικό προς τον ΑΣ. Δε νομίζω να ισχύει όμως γιατί θα ήταν φάουλ από μεριάς τους. Δεν είναι σε θέση ισχύος η ΠΑΕ πλέον στο ζήτημα ...
Α) Αν ισχύει αυτό που τους είπε η γκοτσαρεβα ήταν εκβιαστικό προς τον ΑΣ. Δε νομίζω να ισχύει όμως γιατί θα ήταν φάουλ από μεριάς τους. Δεν είναι σε θέση ισχύος η ΠΑΕ πλέον στο ζήτημα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 06:51
- Jump to forum
- Jump to topic
οπως η παε πηγε να παιξει καθυστερησεις με τους 12+ 4 μηνες να δειξει τα χρηματα ετσι και ο ΑΣ ζηταει να τα δει νωριτερα.
απο τη στιγμη που η ιστορια ( καθυστερηση 3 ετων) αλλα και επισημα με ανακοινωση της ΠΑΕ ( λογω ανωτερας βιας) η παε δειχνει να εχει δυσκολιες να υλοποιησει το εργο ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ...
απο τη στιγμη που η ιστορια ( καθυστερηση 3 ετων) αλλα και επισημα με ανακοινωση της ΠΑΕ ( λογω ανωτερας βιας) η παε δειχνει να εχει δυσκολιες να υλοποιησει το εργο ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι γιατί ψέματα είναι ότι το χειμώνα σε συνέντευξη τύπου ο προπονητής που είχε πρώτη την ομάδα παρακαλούσε για φορ και πήρε τα τέτοια του?
Ψέματα είναι ότι το επόμενο καλοκαίρι παρακαλούσε να μείνει ένα χαφ αφού σου πήρε πρωτάθλημα και ξαναπήρε τα τέτοια του? Που μου πήρε σέντερ μπακ 15/9?
Ψέματα ...
Ψέματα είναι ότι το επόμενο καλοκαίρι παρακαλούσε να μείνει ένα χαφ αφού σου πήρε πρωτάθλημα και ξαναπήρε τα τέτοια του? Που μου πήρε σέντερ μπακ 15/9?
Ψέματα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ρωτάς εμένα ούτε με νοιάζει ο Τέλης, ο ΠΑΟΚ με νοιάζει και ο ΠΑΟΚ είναι του Ιβάν.
Δε δικαιολογώ τον ΑΣ, λέω όμως ότι καταλαβαίνω τον κόσμο που βρήκε αφορμή να ξεσπάσει ή ακόμα και να γκρινιάξει για αυτά που μαζεύονταν τόσο καιρό.
Προφανώς δεν αναφέρομαι στους γνωστούς εδώ μέσα που ξεφύτρωσαν τον ...
Δε δικαιολογώ τον ΑΣ, λέω όμως ότι καταλαβαίνω τον κόσμο που βρήκε αφορμή να ξεσπάσει ή ακόμα και να γκρινιάξει για αυτά που μαζεύονταν τόσο καιρό.
Προφανώς δεν αναφέρομαι στους γνωστούς εδώ μέσα που ξεφύτρωσαν τον ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Το κατάφεραν τελικά ρε μλκες να σας βάλουν και οι μεν και οι δε σε στρατόπεδα. Συγχαρητήρια. Πρέπει να νιώθετε πολύ περήφανοι.
Συγνώμη που θα χαλάσω τη ζαχαρένια ορισμένων, αλλά δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε και εμείς που:
ΔΕΝ ψηνόμαστε να διαλέξουμε στρατόπεδο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 00:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Μήπως να μετονομαστουν οι θύρες του καυτανζογλειου για να συνεννοουμαστε;
Ως γνωστόν εμείς οι ΠΑΟΚτσηδες ξέρουμε να μετράμε μόνο μέχρι το 8.
Ως γνωστόν εμείς οι ΠΑΟΚτσηδες ξέρουμε να μετράμε μόνο μέχρι το 8.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 03:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιστέψτε με, δεν είναι καθόλου ανώδυνο να προσβάλει κανείς τον Χατζόπουλο και τους περί αυτού και την προσπάθεια που κάνουν να σώσουν την ΚΑΕ. Μπορώ να σας πω οτι είναι 100 φορές χειρότερα να προσβάλεις τον Χατζόπουλο παρά τον Σαββίδη επειδή δεν μπορεί να του προσάψει κανείς κανένα κέρδος (λιμάνια ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 04:06
- Jump to forum
- Jump to topic
αν ειναι ο στοχος των μοντ να μεινουν μονο αυτοι που λιβανιζουν ιβαν και χατζοπουλο ειναι πολυ κοντα στο να το πετυχουν.
ο χατζοπουλος μπλεχτηκε στην διαμαχη μονος του ενω ειναι προεδρος του μπασκετ ( καμια σχεση με το γηπεδο ποδοσφαιρου δηλαδη)
δεν ειδα πουθενα την αποψη του αμοιριδη στην ...
ο χατζοπουλος μπλεχτηκε στην διαμαχη μονος του ενω ειναι προεδρος του μπασκετ ( καμια σχεση με το γηπεδο ποδοσφαιρου δηλαδη)
δεν ειδα πουθενα την αποψη του αμοιριδη στην ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 04:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Στηρίζω Χατζόπουλο, αλλά όπως είναι λαλίστατος τώρα, θα τον ήθελα περισσότερο λαλίστατο όταν μας "έσφαζε" η άεχ και ο κολοσσός φέτος.
Εκεί δεν μίλησε όμως. Και τώρα παίξε ΠΑΟΚ προκριματικά, μετά τις "σφαγές"...
Για να μην θυμηθώ τότε που σώθηκε η χάρτινη των χιλίων μπαν από υποβιβασμό, με την ψήφο ...
Εκεί δεν μίλησε όμως. Και τώρα παίξε ΠΑΟΚ προκριματικά, μετά τις "σφαγές"...
Για να μην θυμηθώ τότε που σώθηκε η χάρτινη των χιλίων μπαν από υποβιβασμό, με την ψήφο ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
απειλησε σημερα ο Κολκας οτι στο τελος ο Ιβαν θα παει και θα κανει αλλου το γηπεδο
εκβιασε δηλαδη καθηστε φρονιμα
Ο Ιβαν που δεν μπορει να φερει τον Γιακουμακη δανεικο
χωρις κεφαλαια
χωρις οικοπεδο
με κοντρα τον ΑΣ
με κοντρα τους ΣΦ που ειναι φανατικα υπερ τουμπας
με κοντρα την θεληση ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ θα πρέπει να καταλάβεις ότι ήταν άθλια η στάση του ΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΌ ΤΡΎΠΗΜΑ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΓΟΥΜΕΝΟ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΒΒΊΔΗ ΣΥΓΝΏΜΗ ΑΛΛΆ ΘΈΛΩ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΊΑ ΝΑ ΜΕΊΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΒΒΊΔΗ Η ΟΜΆΔΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΜΜΙΑ
Και? Θα λέμε δεν πειράζει που πουλάει Ντελια και τα μέσα ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 14:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αυτάρκεια ειναι μια καραμέλα, μια μεγαλειώδης μπαρούφα που δεν ισχύει.
Σε παραπέμπω στα στοιχεία που δημοσιεύονται στο ΓΕΜΥ και σε_σας διαψεύδουν πανηγυρικά.
Σε παραπέμπω στα στοιχεία που δημοσιεύονται στο ΓΕΜΥ και σε_σας διαψεύδουν πανηγυρικά.