Η χάρτινη :
1-0 τον Αστερα
0-1 σε Λειβαδια
1-0 με Βολο
2-3 στην Κιφησια
Εχασε άνετα από εμάς και το γαυρο
1-0 το Παναιτωλικό, το φαρδος δεν πτοείται...
0-1 στον οφη
1-0 τον αρη
2-3 το βαζελο με φαρδος
Τώρα έκανε 2 νίκες με καθαρό σκορ, και έγιναν ομαδαρα, πήραν ψυχολογία και ίσως την 1η θέση σε ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1035 εγγραφές
- Σάβ 20 Δεκ 2025, 23:05
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 22 Δεκ 2025, 00:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Θα σκεφτώ ως Αθηνέζος, πραγμα ευκολο για μενα και θα γράψω τα εξής.
Ερώτηση1: Γιατί τα πλει οφ με 6 ομάδες είναι προτιμοτερα για το ποκ από αυτά με 4;
Απάντηση1: Επειδή οι δυο από τις 6 είναι ομάδες που θα κάτσουν να χάσουν από το ποκ ενώ θα σκυλιασουν να κόψουν βαθμους από τον ΠΑΟΚ. Τέσσερα ευκολα ...
Ερώτηση1: Γιατί τα πλει οφ με 6 ομάδες είναι προτιμοτερα για το ποκ από αυτά με 4;
Απάντηση1: Επειδή οι δυο από τις 6 είναι ομάδες που θα κάτσουν να χάσουν από το ποκ ενώ θα σκυλιασουν να κόψουν βαθμους από τον ΠΑΟΚ. Τέσσερα ευκολα ...
- Τρί 23 Δεκ 2025, 11:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Εχω αρκετούς φίλους αεκτσηδες και όλοι τους θεωρούν ότι η ΑΕΚ ήταν είναι και θα είναι άσπιλη, δεν έχει λερώσει ποτέ τα χέρια της και πάντα πάει ενάντια στο κατεστημένο.
Δεύτερον, θεωρούν ότι εμείς και ο γαύρος (όπως πάντα) είμαστε αδέρφια σωματεία επειδή πέρσι ψηφίσαμε παρέα να αλλάξει το φορματ ...
- Τρί 23 Δεκ 2025, 17:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην πιάνεστε από αυτά που γράφουν κάποιοι κάφροι στα σοσιάλ και τα κάνετε γενικό κανόνα.
- Πέμ 25 Δεκ 2025, 09:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχω αρκετούς φίλους αεκτσηδες και όλοι τους θεωρούν ότι η ΑΕΚ ήταν είναι και θα είναι άσπιλη, δεν έχει λερώσει ποτέ τα χέρια της και πάντα πάει ενάντια στο κατεστημένο.
Δεύτερον, θεωρούν ότι εμείς και ο γαύρος (όπως πάντα) είμαστε αδέρφια σωματεία επειδή πέρσι ψηφίσαμε παρέα να αλλάξει το φορματ ...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 17:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μεταγραφή της χάρτινης είναι σε πολύ καλή κατεύθυνση. Παίκτη διεθνή 20χρονο από υποτιμημενη αγορά σε αντίθεση με τη Ρωσία που κοιτάμε εμείς. Δεν τον παίρνεις για βασικό, αλλά να πάρει χρόνο σταδιακά στο ροτέισον. Αν σου βγει, από το πουθενά (δηλαδήδεν δούλεψες όλα τα χρόνια μέσωτων ακαδημιών ...
- Πέμ 08 Ιαν 2026, 05:40
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Οφτοπικ
Αυτο το "Αθηναικο ντερμπι" αυτοματα μου εφερε συνειρμο: ειχα ακουσει πολλα χρονια πριν να αποκαλουνται οι παραλιες τυπου Γλυφαδα, Βουλιαγμενη κλπ "Αθηναικη Ριβιερα" και πηγε να μου βγει ο καφες απο τη μυτη
:lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν είναι "παραλίες" η Γλυφάδα και η Βουλιαγμένη ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλω έναν από αυτούς που έχουν ψηθεί με την κουλα να με βοηθήσει να καταλάβω τι παίζει. Δεν ειρωνεύομαι, το λέω πολύ σοβαρά. Όχι καμία ακραία ανάλυση. Την φιλοσοφία του προπονητή της, τι κάνει μέσα στο γήπεδο για να επιτεθεί, τι κάνει για να αμυνθεί. Για τον ΠΑΟΚ έχω καταλάβει. Για τον γαύρο ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 13:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκανα τεράστια προσπάθεια να δω το "ντέρμπι" της αγωνιστικής, από το 18ο λεπτό και μετά το είδα ολόκληρο. Σε καμία περίπτωση δε μου άρεσε η αεκ, που είναι φέτος μια ομάδα τρελής ρεντας και σπρωξιματος. Αν είχε κάνει 2-3 παραπάνω γκέλες, οπως της άξιζε φέτος, έχοντας αμέτρητα 1-0 σκορ φετος, αν ...
- Τρί 20 Ιαν 2026, 01:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ νομίζω ότι η φετινή Λειβαδιά αδιάφορη ξεαδιάφορη στα πλει οφ θα τα πάει καλύτερα από την περσινή αεκ και αποτι θα τα πήγαινε ο παο που δεν εχει αρχη μεση και τελος και πνευματικα καταρρέει μόλις στραβώσει ενα παιχνίδι.
- Τρί 20 Ιαν 2026, 12:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Να συμπληρώσω επίσης κάτι άλλο, σε περίπτωση μπαναρίσματος από την uefa, η "επιστροφή" δεν έρχεται έτσι απλά.
Η uefa απαιτεί τα ίδια κεφάλαια να είναι θετικά ή να βελτιώνονται κατά 10% ετησίως. Ο βάζελος έχει -3,5 εκ. ίδια κεφάλαια. Αυτό λογιστικά σημαίνει, οτι είναι κυριολεκτικά στον αέρα.
Αν ...
Η uefa απαιτεί τα ίδια κεφάλαια να είναι θετικά ή να βελτιώνονται κατά 10% ετησίως. Ο βάζελος έχει -3,5 εκ. ίδια κεφάλαια. Αυτό λογιστικά σημαίνει, οτι είναι κυριολεκτικά στον αέρα.
Αν ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 11:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Και ‘γώ θεωρω ότι δεν υπάρχει κόκκινη στον ποντενσε
Το πέναλτυ βαρισιο αλλά δινεται
Το πέναλτυ βαρισιο αλλά δινεται
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 09:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ομορφιές με τον Μπακαπέφτα και οπαδούς έξω από τη Λεωφόρο. Έγινε μια όμορφη συζήτηση και ακούστηκαν επιχειρήματα όπως "γ@μώ την αεκ σου" και 'είσαι εσύ αρχηγός του παναθηναικού μαλ@κα" 
- Παρ 06 Φεβ 2026, 00:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιαγκουσιτς ο Βαζελος με 5,5εκ περίπου. Έχει χαθεί η μπάλα. Πρέπει να πλησιάζουν μια 20αρα έξοδα μόνο τον Γενάρη
Η Ντιναμο παντως που κοβει και ραβει στην κροατια και στο κομματι αξιολογησης ταλεντων ειναι αιωνες μπροστα απο τον βαζελο σχεδον στα μισα τον ειχε αξιολογησει..και 20% μεταπωληση ...