Αναζήτηση για περισσότερες από 1020 εγγραφές

Return

από aivas19
Παρ 07 Νοέμ 2025, 12:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Ισχύει, φίλε. Είναι παιχνίδι τεράστιας σημασίας αυτό που ακολουθεί. Με ενδεχόμενη νίκη κι εκεί ο ΠΑΟΚ δε θα κάνει απλά δήλωση ότι έχει φέτος κράση πρωταθλητή αλλά θα τσακίσει την ψυχολογία σίγουρα των άλλων 2, μη σου πω και των γαύρων.

Navi θα σου πω κάτι γιατί είσαι γάτα.
Χθες βράδυ έβαλα ...
από giapas
Δευ 01 Δεκ 2025, 11:00
Jump to forum
Jump to topic

Και τους έχεις να ισχυρίζονται πως είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα. Βέβαια τα λένε περισσότερο για το δικό τους κοινό, το οποίο παραμένει δύσπιστο.
Πάντως με βάση τις εμφανίσεις είναι ανεξήγητο πως η ομάδα αυτή συνεχίζει να κερδίζει. Είναι πιο περίεργο κι από τον οσφπ.
Χθες δλδ βρίσκουν 2 πέναλτι ...
από bane1980
Δευ 01 Δεκ 2025, 18:34
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως με όσους μιλάω και ξέρω εδώ κάτω, και δεν είναι λίγοι, τους είναι πιο βαθειά ριζωμένη η αντιπαλότητα με το γαυρο.

Την καζούρα από τους γαυρους την τρώνε εδώ κάτω, όχι από εμάς.
από Mitsospaoki4
Τετ 03 Δεκ 2025, 11:59
Jump to forum
Jump to topic

Όχι φυσικά.
Από περιέργεια ρώτησα.

Εγώ νομίζω πως απλά είναι σύνδρομος κατωτερότητας, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό και από τα σκουλήκια μιας και αυτοί κατάφεραν να είναι ακόμα πιο ανύπαρκτοι.
από marsantos
Κυρ 07 Δεκ 2025, 13:08
Jump to forum
Jump to topic

Μιας και δεν έχει σχολιαστεί τίποτα για τον χθεσινό αγώνα του οσφπ και επειδή να δω ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο.
Ο οσφπ είναι ο γνωστός οσφπ που βλέπουμε εδώ και ενάμιση χρόνο. Μία ομάδα που τρώει ελάχιστες φάσεις, που επιτρέπει πολύ λίγες φορές να πατάνε το δικό του μισό, και ομάδα που δε σε αφήνει ...
από giapas
Κυρ 14 Δεκ 2025, 18:56
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ καλά παίζει η κουλα , καμια σχεση με εμας. Πολύ στρωτά και με ασφάλεια μεσοαμυντικά που δε την έχουμε εμείς. Και με αντίστοιχα "ονοματα" αμυντικών δε παίζει ο Μπαρέζι με τον Κοστακούρτα. Απλά ο άλλος δεν είναι αφελής να ανεβάζει την ομάδα ψηλά έχοντας γομάρια στα χαφ που δε μπορούν να στρίψουν ...
από curtis
Παρ 19 Δεκ 2025, 00:59
Jump to forum
Jump to topic

2-3 πραγματα...

-Αρχικά, κωλοφαρδη ή μη, η ΑΕΚ οταν σφιξανε τα γάλατα ειχε το βάθος να βάλει μέσα ελιασον και κουτεσα να φρεσκάρει τα άκρα. Στον παγκο τους ειχε αυτους! Σκεφτείτε να χάνουμε εμεις 2-0 και να βλέπεις τον πάγκο μας να δεις τι θα βάλεις για να κερδισεις σε ταχύτητα... Κλαφτα ...
από hawklord
Παρ 19 Δεκ 2025, 01:01
Jump to forum
Jump to topic

Μιλκο ξεμιλκο θέλω να δω αν γίνει καμμία μαλάκια και φτάσουν εκεί που δεν φτάσαμε τι θα λένε όλοι όσοι έχουν εδώ ονειρώξεις περί Ευρώπης και δεν τη βλέπουν ως τροχοπέδη για τους εγχώριους τίτλους που μας λείπουν. Μάρτιο θα παίξουν οι κωλοφαρδοι και θα είναι χαλαροί και ωραίοι, και προνόησαν να έχουν ...
από Psagmenos4
Παρ 19 Δεκ 2025, 11:04
Jump to forum
Jump to topic

Η αεκ εχει όλη την τύχη μαζί της κι αυτό είναι πολύ κακό. Μέσα σε 2 μέρες με ένα παιχνίδι κι σε αυτό κοιμήθηκε ο Θεός, γλίτωσε 1 γύρο στην Ευρώπη, 1 γύρο στο κύπελλο + ότι μετά έχει μόνο αγώνα στην Φιλαδέλφεια με μικρή ομάδα, ενώ στους 4 ο πιο δύσκολος αντίπαλος είναι η Λειβαδια.
Μπορεί ακόμα να ...
από marsantos
Παρ 19 Δεκ 2025, 11:29
Jump to forum
Jump to topic

...

Ρίαν τα βλέπω αντίθετα τα πράγματα.
Τη γνώμη μου για τον Αλμέιδα την έχω εκφράσει από την πρώτη πρώτη του χρονιά όταν όλοι τον εκθείαζαν. Και την εξέφρασα αμέσως μετά τον αγώνα κυπέλλου με τον οσφπ που είχε κερδίσει κιόλας η ομάδα του με 3-0.
Δε συμφωνώ πως κέρδισε δίκαια το πρωτάθλημα.
Δε ...
από van rooy
Παρ 19 Δεκ 2025, 13:35
Jump to forum
Jump to topic

Στη τροπαιοθήκη γράφει ευρωπαικός τίτλος.

Δεν καταλαβαίνω τη λογική όταν παίζαμε εμεις και πως είναι τώρα....

Άμα τυχόν ξαναπαίξουμε εκεί να πάμε να το σηκώσουμε και να το βάλουμε σε μια βάση με σχήμα μιλκομπούκαλο ....δεν με πειράζει.

Κανείς δεν θυμάται με ποιους έπαιξες ή πως το πήρες....όμως ...
από Equalizer
Σάβ 20 Δεκ 2025, 22:57
Jump to forum
Jump to topic

navigator11 έγραψε: Σάβ 20 Δεκ 2025, 22:52
ΑποστόληςΑ έγραψε: Σάβ 20 Δεκ 2025, 22:34 Η. ΑΕΧ θα είναι πρώτη για το 2025.
Η αεχ ας είναι και στο +10 είκοσι λεπτά πριν τη λήξη του μεταξύ μας στην Τούμπα πρώτη αγωνιστική των πλέι οφφς, έχοντας σκορ νίκης.

Ωωωω προσβόλααααα
από vs40
Σάβ 20 Δεκ 2025, 23:05
Jump to forum
Jump to topic

Η χάρτινη :
1-0 τον Αστερα
0-1 σε Λειβαδια
1-0 με Βολο
2-3 στην Κιφησια
Εχασε άνετα από εμάς και το γαυρο
1-0 το Παναιτωλικό, το φαρδος δεν πτοείται...
0-1 στον οφη
1-0 τον αρη
2-3 το βαζελο με φαρδος

Τώρα έκανε 2 νίκες με καθαρό σκορ, και έγιναν ομαδαρα, πήραν ψυχολογία και ίσως την 1η θέση σε ...
από Jean Valjean
Δευ 22 Δεκ 2025, 00:44
Jump to forum
Jump to topic

Θα σκεφτώ ως Αθηνέζος, πραγμα ευκολο για μενα και θα γράψω τα εξής.
Ερώτηση1: Γιατί τα πλει οφ με 6 ομάδες είναι προτιμοτερα για το ποκ από αυτά με 4;
Απάντηση1: Επειδή οι δυο από τις 6 είναι ομάδες που θα κάτσουν να χάσουν από το ποκ ενώ θα σκυλιασουν να κόψουν βαθμους από τον ΠΑΟΚ. Τέσσερα ευκολα ...
από marsantos
Τρί 23 Δεκ 2025, 11:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Εχω αρκετούς φίλους αεκτσηδες και όλοι τους θεωρούν ότι η ΑΕΚ ήταν είναι και θα είναι άσπιλη, δεν έχει λερώσει ποτέ τα χέρια της και πάντα πάει ενάντια στο κατεστημένο.

Δεύτερον, θεωρούν ότι εμείς και ο γαύρος (όπως πάντα) είμαστε αδέρφια σωματεία επειδή πέρσι ψηφίσαμε παρέα να αλλάξει το φορματ ...