μόνο μπράβο στα παιδιά.....
ΠΑΟΚ είμαστε....
ισως να είναι και καλύτερα....
Αναζήτηση για περισσότερες από 1020 εγγραφές
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1
Πιο πολυ γκρινια υπαρχει εδω μεσα γιατι περασε ο βαζελος.Ε χεστηκαμε για τον βαζελο,εκτος πρωταθληματος κ εκτος κυπελλου με 2 ηττες απο την μεγαλη ΠΑΟΚαρα εχει ο πρεΖβης.
Μεγαλη περηφανια για την ομαδα,πραγματικα,αλλη ομαδα στην θεση μας θα ειχε φαει πολλα.
Μεγαλη περηφανια για την ομαδα,πραγματικα,αλλη ομαδα στην θεση μας θα ειχε φαει πολλα.
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 09:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αστ. Τρίπολης 1/3 , 19:00 , Novasports prime
Τάισον και Μειτε έγραψαν εκτός αποστολής. Βέβαια και βασικούς να τους δω δεν θα μου κάνει εντύπωση.geobila έγραψε: Κυρ 01 Μαρ 2026, 09:04 Κοντό φαίνεται το σχήμα με 4 παίχτες στα 1,70 ήτοι ζιφκο μπιάνκο ζαφ Τάισον
Βέβαια θα παίζει πιο γρήγορα
Όπως και να έχει μόνο νίκη τίποτα άλλο. Αντιπαθητικη ομάδα ο Αστέρας
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 19:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Μονο μη χάσουμε 4-5 αχαστα παλι.
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν τελειώνουμε καλά τις φάσεις και αυτό δεν μ' αρέσει.
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 19:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξυ τα χρυσα γραμματα μου θυμιζουν πολυ χορηγια Μολτο. Ωραιες εποχες κι εκεινες
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 19:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραίες τοποθετήσεις έχει ο Μπιάνκο.
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 19:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεκινήσαμε καλά, τώρα παίζουμε χάλια. Έτσι δεν βγαίνει η νίκη. Θέλει ταρακούνημα η ομάδα. Με 15 λεπτά μπάλα δεν κερδίζεις.
- Τετ 08 Οκτ 2025, 20:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Εγώ θυμάμαι ότι το καλοκαίρι ωρυονταν πόσος κόσμος ότι ο Τσεντίρα είναι πανάκριβος, με πλασματική τιμή επειδή ο πεθερός του τον πήρε στη Νάπολι, κι ότι έχει μηδέν γκολ οπότε δεν μας νοιάζει άμα έχει εμπειρία από Καμπιονάτο, καλή τακτική, ταχύτητα και δυναμη
Τώρα άμα ΔΕΝ δώσουμε δύο+εκατομμύρια για ...
Τώρα άμα ΔΕΝ δώσουμε δύο+εκατομμύρια για ...
- Τετ 08 Οκτ 2025, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω το πόρισμα είναι ότι όταν ψάχνεις για πρότζεκτς-στοιχήματα σε θέσεις που δεν έχεις κάτι αξιόλογο από την ακαδημία, καλό είναι να ρίξεις και μια ματιά στην εγχώρια λίγκα. Σίγουρα άλλες οι απαιτήσεις σε Κηφισιές, άλλες στον ΠΑΟΚ, αλλά τουλάχιστον ξέρεις ότι παίρνεις κανονικό ποδοσφαιριστή με ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανύπαρκτο το πέναλτι του γαυρου - θυμάμαι αναλύσεις επί αναλύσεων για να μας πείσουν οτι ο Βέλεθ βρήκε τη μπάλα με τον... ώμο στη Λεωφόρο και άρα δεν ήταν πέναλτι υπέρ ΠΑΟΚ, πριν τρια χρόνια. Το σημερινό και στο ίδιο σημείο ήταν, ΚΑΙ ακούσιο αφού ο αμυντικός είχε πλάτη και ούτε έβλεπε που πάει η ...
- Τετ 29 Οκτ 2025, 12:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Εννοούσα το κλασσικό Big-4 και τον Λεβαδειακό.Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 29 Οκτ 2025, 11:11 Big 4 Αποστόλη.
5 το λένε μόνο μεταξύ τους τα Αρειανά για να χαίρονται.
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 18:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ νομίζω ότι ο λόγος που δεν έχει περισσότερες απώλειες μέχρι τώρα ο γαύρος είναι επειδή δεν το πολυπίστεψαν οι αντίπαλοι και λίγο πολύ τον αντιμετωπίζουν σαν εντός προγράμματος ήττα, όταν έρθει το πρώτο αίμα (εννοώ από μικρομεσαίο) θα έχει πρόβλημα
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρίς παρεξηγηση φίλε Gka4 αλλά μου θυμίζεις το Ντέμη.
Σαν να ακουω τον Ντέμη: "Ναι, κέρδισε ο ΠΑΟΚ την Λιλ, αλλά να τον δούμε και με την ΠΣΖ τι θα κάνει".
Η Λιλ είναι ομάδα του τοπ 20. Δεν είναι του τοπ 5.
Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Λιλ παιζοντας το δικό του παιχνιδι μέσα στο Πιερ Μωρουά. Παίζοντας μπιλντ ...
Σαν να ακουω τον Ντέμη: "Ναι, κέρδισε ο ΠΑΟΚ την Λιλ, αλλά να τον δούμε και με την ΠΣΖ τι θα κάνει".
Η Λιλ είναι ομάδα του τοπ 20. Δεν είναι του τοπ 5.
Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Λιλ παιζοντας το δικό του παιχνιδι μέσα στο Πιερ Μωρουά. Παίζοντας μπιλντ ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 11:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Ισχύει, φίλε. Είναι παιχνίδι τεράστιας σημασίας αυτό που ακολουθεί. Με ενδεχόμενη νίκη κι εκεί ο ΠΑΟΚ δε θα κάνει απλά δήλωση ότι έχει φέτος κράση πρωταθλητή αλλά θα τσακίσει την ψυχολογία σίγουρα των άλλων 2, μη σου πω και των γαύρων.
Navi θα σου πω κάτι γιατί είσαι γάτα.
Χθες βράδυ έβαλα να ...