Αναζήτηση για περισσότερες από 1026 εγγραφές
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 11:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Στην τουμπα θα γινουν πολλες αλλαγες μεσα στον αστικο ιστο. Επισης το εργο κοστολογειται τοσο, οχι το γηπεδο. Παρκινκ, υπογειοποιηση δρομου, απαλλοτριωσεις που μπορει να πρεπει να δωθουν αποζημιωσεις, παρκα, δομες, εμπορικοι χωροι περιξ του γηπεδου. Το εργο της νεας τουμπας παιδια ειναι τεραστιο ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:20
- Jump to forum
- Jump to topic
συγνωμη αλλα πλειοδοτικος γινεται για τις κατασκευαστικες που θα αναλαβουν το εργο, οχι για εκεινον που ειναι ιδιοκτητης της εταιρειας και τον ανταγωνιστη του που δεν εχει καμια εμπορικη σχεση με την εταιρεια.
το εργο ειναι πιο πολυπλοκο απο ενα δημοσιο εργο
Μια χαρά διαγωνισμός μπορεί ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 21:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Απελπισμένες προσπάθειες. Σας είπα κάτι ο Ιβάν είναι στο Ροστόφ. Από εκεί τους έχει. .. Αυτό λέει πολλά. Το φετινό πρωτάθλημα είναι ο τρόμος τους αν έρθει. Δημιουργεί πολλά ρεκόρ με μεγάλη προοπτική. Πρώτον θα είναι το πρωτάθλημα των 100, δεύτερον πιθανόν σε βάζει στο Τσου Λου , τρίτον έρχεται και ...
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 16:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Σαλπι εχει σταματησει απο καιρο.
- Παρ 16 Ιαν 2026, 18:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Στα 100 χρόνια του συλλόγου, έχουμε έναν ΠΑΟΚ ελεύθερο από χρέη παντού.
Νέο γήπεδο στο ποδόσφαιρο.
Ανακαίνιση και αναβάθμιση στο γήπεδο μπάσκετ.
Δυνατές ομάδες για πρωταθλητισμό παντού.
Δύο δισεκατομμυριούχους ίδιοκτήτες.
'Όνειρο ζω.
Νέο γήπεδο στο ποδόσφαιρο.
Ανακαίνιση και αναβάθμιση στο γήπεδο μπάσκετ.
Δυνατές ομάδες για πρωταθλητισμό παντού.
Δύο δισεκατομμυριούχους ίδιοκτήτες.
'Όνειρο ζω.
- Παρ 16 Ιαν 2026, 19:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ να πούμε μια μικρή λεπτομέρεια. Το γήπεδο του ΠΑΟΚ το σχεδιάσει η τοπ εταιρία σχεδιασμού γηπέδων populous, το προπονητικό κέντρο το σχεδιάζει η τοπ εταιρία του χώρου KSS. Οι κορυφαίοι σχεδιάζουν για τον κορυφαίο και τον κορυφαίο πρόεδρο του! ΜΠΙΖΙΜ ΠΑΟΚ

- Κυρ 18 Ιαν 2026, 08:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο το ματς εγινε το 1998 και ηταν για το πρωταθλημα.
Δυο γκολ ο Κοβατς κι ενα ο Τασιοπουλος.
Δυο γκολ ο Κοβατς κι ενα ο Τασιοπουλος.
- Τρί 07 Απρ 2026, 00:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μία ανάγνωση είναι αυτή. Ότι ο τραχανοπλάγιας ο τροβαδουρος φλερτάρει με το πρωτάθλημα από τη δεύτερη μόλις χρονιά.
Η άλλη ανάγνωση είναι, ότι για να έχει αυτός ο σκραπας αυτήν την ευκαιρία/δυνατότητα, ο Ιβάν με τεράστιο κόστος διέλυσε μια παράγκα 30 χρόνων,για να μπαίνουν όλες οι ομάδες στην ...
Η άλλη ανάγνωση είναι, ότι για να έχει αυτός ο σκραπας αυτήν την ευκαιρία/δυνατότητα, ο Ιβάν με τεράστιο κόστος διέλυσε μια παράγκα 30 χρόνων,για να μπαίνουν όλες οι ομάδες στην ...
- Τρί 07 Απρ 2026, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά δεν γίνεται πάντα να φταίει ο Ιβαν που δεν έβαλε 5-10 εκατομμύρια παραπάνω όταν το μπατζετ ανεβαίνει εδώ και μια τριετία τουλάχιστον. Πάντα φταίει ο Ιβαν που δεν ρίχνει για εξασφαλίσει φαντασιακα κάποιο σίγουρο πρωτάθλημα, αλλά οι ομάδες με το μεγαλύτερο μπατζετ την τελευταία τετραετία ...
- Τρί 07 Απρ 2026, 11:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μεγαλύτερο πρόβλημα παρουσιάστηκε στη γραμμή των μεσοεπιθετικών
Η ομάδα έχει 6 παίκτες εκεί. Και επί σειρά ΜΗΝΩΝ, παίζουν δυόμισι καθώς όλοι οι άλλοι είναι τραυματίες.
Αυτό σε ένα σουπερ οργανωμένο κλαμπ τύπου Μίλαν, που έχει ειδική κλινική από τις πιο εξειδικευμένες στον κόσμο, θα μπορούσε ...
Η ομάδα έχει 6 παίκτες εκεί. Και επί σειρά ΜΗΝΩΝ, παίζουν δυόμισι καθώς όλοι οι άλλοι είναι τραυματίες.
Αυτό σε ένα σουπερ οργανωμένο κλαμπ τύπου Μίλαν, που έχει ειδική κλινική από τις πιο εξειδικευμένες στον κόσμο, θα μπορούσε ...
- Τρί 07 Απρ 2026, 11:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μεγαλύτερο πρόβλημα παρουσιάστηκε στη γραμμή των μεσοεπιθετικών
- Τρί 07 Απρ 2026, 11:58
- Jump to forum
- Jump to topic
"Heavy is the head that wears the crown".
Σε ολα τα καλα που εχουμε δει το Α και το Ω εχει ονομα. Ιβαν Σαββιδης.
Σε ολα τα κακα που εχουμε δει το Α και το Ω εχει ονομα. Ιβαν Σαββιδης.
Θα πω ξανα, ας περιμενουμε να τελειωσει το πρωταθλημα και θα κανουμε την σουμα μας τοτε.
Σε ολα τα καλα που εχουμε δει το Α και το Ω εχει ονομα. Ιβαν Σαββιδης.
Σε ολα τα κακα που εχουμε δει το Α και το Ω εχει ονομα. Ιβαν Σαββιδης.
Θα πω ξανα, ας περιμενουμε να τελειωσει το πρωταθλημα και θα κανουμε την σουμα μας τοτε.
- Τρί 07 Απρ 2026, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Τη κουβέντα εγώ τη ξεκίνησα, όχι για να βρω φταιχτη. Αυτά τα έχω ξαναγραψει ,θεωρώ 70-30 το προπονητη και τη διοίκηση υπεύθυνους φέτος. Το προπονητη είτε στη διαχείριση παικτων, είτε στην επιλογή τους είτε στο τρόπο παιχνιδιού. Και τη διοίκηση στο ότι δεν εξασφάλισε ως άμεση προϊσταμένη όλων, τις ...
- Τρί 07 Απρ 2026, 12:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ, πάντως, μεγάλε Ιβάν Σαββίδη, δίχως να ξέρω από οικονομικά, και που πιστεύω ακράδαντα ότι με αργά και σταθερά βήματα αλλάζεις τον ΠΑΟΚ επίπεδο, σε όλες τις εκφάνσεις, εφόσον χαθεί το φετινό το πρωτάθλημα (προσωπικά θα σκάσω, υποθέτω κι εσύ), θα ήθελα (και θα χαρώ πολύ να συμφωνήσεις) να αλλάξεις ...
- Τρί 07 Απρ 2026, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχικά να πω πως γίνεται πολύ ωραία συζήτηση και μπράβο σε όλους για τη διαύγεια σκέψης στα σχόλια. Χαίρεσαι να τα διαβάζεις, ειλικρινά.
Εγώ το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι να προσπαθήσουμε να έχουμε επίγνωση του recency bias. Κοινώς, μη βλέπουμε απλά πως η ΑΕΚ είναι πρώτη και ...
Εγώ το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι να προσπαθήσουμε να έχουμε επίγνωση του recency bias. Κοινώς, μη βλέπουμε απλά πως η ΑΕΚ είναι πρώτη και ...