Η αναζήτηση βρήκε 510 εγγραφές

Return

από giapas
Τετ 17 Δεκ 2025, 11:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Όχι φίλε, δε θα είχε καμία λογική ο Γερεμέγιεφ να ερχόταν για 3ος φορ.

Ο 3ος φορ , βάση προεδρικού διατάγματος , πρέπει να οφείλει να είναι παίκτης δικός μας. Το next best thing κάθε φουρνιάς.
Με αυτό το τρόπο
- εξοικονομείς μπατζετ για τις θέσεις 1+2 .
- δίνεις χώρο σε ένα νέο παιδί να πάρει ...
από MagdiTolba
Τετ 17 Δεκ 2025, 12:01
Jump to forum
Jump to topic

Ελπίζω να μην υπάρχει ίχνος αλήθειας σ' αυτό που μόλις άκουσα! Ότι δηλαδή θα διακοπεί ο δανεισμός Γιακουμάκη με πρωτοβουλία της ομάδας του στο Μεξικό και από 1η Γενάρη θα μείνουμε με Γερεμεγιεφ και Μύθου (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως Τσάλοφ δεν θα υφίσταται)..!!

Nαι επειδή ερχεται ο Patson Daka
https://www ...
από embuji
Τετ 17 Δεκ 2025, 12:04
Jump to forum
Jump to topic

Ελπίζω να μην υπάρχει ίχνος αλήθειας σ' αυτό που μόλις άκουσα! Ότι δηλαδή θα διακοπεί ο δανεισμός Γιακουμάκη με πρωτοβουλία της ομάδας του στο Μεξικό και από 1η Γενάρη θα μείνουμε με Γερεμεγιεφ και Μύθου (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως Τσάλοφ δεν θα υφίσταται)..!!

Nαι επειδή ερχεται ο Patson Daka
https://www ...
από marsantos
Τετ 17 Δεκ 2025, 12:09
Jump to forum
Jump to topic

...

Μου θυμιζει την περιπτωση του Τζολη με τον Παμπλο. Και οι δυο θελουν χωρο και πρωτοβουλια (η ελευθερια κινησεων) για να σκοραρουν οχι τοσο να δημιουργουν.

Φίλε geobila καλημέρα.
Μια μικρή διόρθωση. Με Αμπέλ είχε αυτήν την ελευθερία ο Τζόλης.
Με Πάμπλο όχι. Με Πάμπλο σιγά σιγά μπήκε σε ...
από marsantos
Τετ 17 Δεκ 2025, 13:09
Jump to forum
Jump to topic

...

Georgare καλησπέρα.
Εύλογα τα όσα λες.
Όμως ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει συμβεί.
Μπορεί δλδ ενώ ήταν κλεισμένος ο παίκτης της Μπράγκα, να πήγαν στη δεύτερη και στην τρίτη λύση και αυτοί επειδή μυρίστηκαν την αναγκαιότητά μας να ζήτησαν τα διπλά. Μπορεί οι επόμενες λύσεις να είπαν οκ ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τετ 17 Δεκ 2025, 13:29
Jump to forum
Jump to topic

Την κριτικη την κανουμε ολοι και φυσικα πρωτος εγραψα απο το καλοκαιρι
και το γραφω εδω και τρια χρονια περιπου,
οτι η ομαδα θελει σεντερ μπακ και φορ επιπεδου.
Δυο βασικους ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ απο οτι εχουμε.

Αλλα θα παρακαλεσω και εγω τους μοντερειτορς, ή να κλεισουν για λιγο το τοπικ
ή να ...
από george188
Τετ 17 Δεκ 2025, 14:13
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπαρχει θεμα μπερναρ
από leomatos88
Τετ 17 Δεκ 2025, 17:27
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως θυμάμαι που κάποτε πήγες και αγόρασες από τη Λέγκια κάποιον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με αρκετά για τότε λεφτά και στην ομάδα και στον παίχτη. Βγήκε λίρα εκατό, κάνοντας απίθανα πράγματα με το Δικέφαλο, πωλήθηκε κιόλας, με τα λεφτά που έφερε ήρθανε Ίνγκασον - Σφιντέρσκι, οι οποίοι επίσης ...
από gervasio artigas
Τετ 17 Δεκ 2025, 19:25
Jump to forum
Jump to topic

Οι τρεις έχουν "καλύτερα φορ" απο τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ έχει ίδια επίθεση με ΕΟ και ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ από τους άλλους
Τυχαίο θα είναι
Τεσπα
Η έλευση ΓΕΡΕΜΕΓΙΕΦ στα δικά μου ματιά δείχνει οτι ο ΠΑΟΚ δεν θα "χαλάει" την "συνοχή" των χαφ για να βγαίνει μπροστά ο ΚΑΜΑΡΑ μπας και πάρει κεφαλιά
Και ίσως ...
από van rooy
Πέμ 18 Δεκ 2025, 09:41
Jump to forum
Jump to topic

Η προσπάθεια εξήγησης μιας κίνησης χωρίς όλα τα δεδομένα μπορεί να σε τρελάνει.

Η καλύτερη επιλογή για την προσωπική μας ηρεμία είναι να περιμένουμε να δούμε αν όντως αποφάσισαν σωστά .
από panpangr77
Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:01
Jump to forum
Jump to topic

2 επιχειρήματα χρησιμοποιούν οι δημοσιογράφοι για την επιλογή γερεμέγεφ

μας λένε ότι ο ΠΑΟΚ είχε κλεισμένο έναν μαροκινό και αυτός τραυματιστήκε, γι αυτό κατέληξαν στον γερεμέγεφ

1η ερώτηση: μόνο 1 παίχτη είχαν στη λίστα οι σκάουτς για σεντερ φορ? γιατί δεν πήγαν στον επόμενο της λίστας?

2η ...
από nunies4
Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:35
Jump to forum
Jump to topic

Εγω παλι αδυνατω να καταλαβω πως η λυση σε αυτο που ονομαζουμε "προβλημα" ειναι να χαλασεις κατι που αποδεδειγμενα φερνει αποτελεσματα.
Με παθογενειες; Ναι. Με "αλχημειες"; Ναι. Αλλα και με πολυ δουλεια, με συγεκριμενο process, με ταυτοτητα. Φερνει αποτελεσματα. Αυτο δειχνουν οι τιτλοι.
Τωρα θα μου ...
από joshua
Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Αυτο που περιγραφεις ειναι σωστο. Και ονομαζεται βελτιωση. Που προφανως καθε ομαδα πρεπει να κυνηγαει.
Το δικο μου ποστ ειχε να κανει με αυτο που ο Τζος εγραψε σαν λυση. Ενα ηλεκτροσοκ.
Ειναι η ομαδα σε τετοιο τελμα που χρειαζεται ενα ηλεκτροσοκ; Εκει ειναι η διαφωνια μου

Η διαφορα μας ειναι ...
από omerta76
Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Αυτο που περιγραφεις ειναι σωστο. Και ονομαζεται βελτιωση. Που προφανως καθε ομαδα πρεπει να κυνηγαει.
Το δικο μου ποστ ειχε να κανει με αυτο που ο Τζος εγραψε σαν λυση. Ενα ηλεκτροσοκ.
Ειναι η ομαδα σε τετοιο τελμα που χρειαζεται ενα ηλεκτροσοκ; Εκει ειναι η διαφωνια μου

Δεν νομίζω ότι ...
από Equalizer
Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:03
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν νομίζω καν πως έχουμε διοικητικό μοντέλο

Έχουμε απλά άτομα που προσπαθούν να φέρουν αποτέλεσμα, με ενδιάμεσες δυσλειτουργίες. Τουτέστιν, άλλοτε μια ωραία παρέα, άλλοτε ένα χάος. Ξεκάθαρο τραγικό λάθος για εταιρεία εκατομμυρίων.

Ταυτόχρονα όμως νομίζω ότι ως κόσμος έχουμε μπερδέψει εντελώς ...