Η αναζήτηση βρήκε 510 εγγραφές
- Τρί 16 Δεκ 2025, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ο Κωστή παίζει σαν Μειτε δλδ;
Γιατί παίζει ο Καμαρά σαν τον Μειτέ?
Δεν έχω δει τον παίχτη για να ξέρω ποια θέση θα καλύψει αν τελικά κλείσει.
Αντί Μειτε ή αντί Οζντοεφ/καμαρα/ζαφειρη
Ο Κωστή φέτος πατάει όλο το γήπεδο. Ορισμός box to box.
Από τους κορυφαίους χαφ σε ανακτήσεις ...
- Τρί 16 Δεκ 2025, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ καλό το ότι θα είναι αποτι φαίνεται νωρίς εδώ ένας φορ, έστω και αν είναι ο Γερεμεγεφ ώστε να μπορέσει γρήγορα να προσφέρει. Μάλλον το προτιμώ από το να έρχοταν κάποιος θεωρητικά καλύτερος στο τέλος του Γενάρη.
Πολύ καλό που ακούγεται για Τσαπρα και Κωστή, μακάρι να κλείσουν το συντομότερο ...
- Τρί 16 Δεκ 2025, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Λευκός ΣΑΜΑΤΑ
- Τρί 16 Δεκ 2025, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα αλάνια, 2 μεταγραφές ακόμα θα έχουμε + Γερεμεγιεφ. Ένα εξτρέμ που παίζει και φορ, και ένα γρήγορο Σέντερ μπακ από ότι έμαθα. Τσαπρας και Κωστή άμα κλείσουν δανεικοί στη Λιβαδειά μέχρι το καλοκαίρι.
- Τρί 16 Δεκ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Γερεμέγεφ. Ανεξήγητη κίνηση. Παίκτης εντελώς εκτός λογικής Λουτσέσκου. Καλός μόνο να μπαίνει για 10-20 λεπτά όταν η ομάδα θέλει γκολ για να έχουν στόχο οι σέντρες. Στον ΠΑΟ έμπαινε σχεδόν πάντα σαν 2ος έξτρα φορ και φόρτωνε περιοχή. Κανένα ιδιαίτερο τεχνικό χαρακτηριστικό, μηδέν πίεση και ειλικρινά ...
- Τρί 16 Δεκ 2025, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποτε είχε έρθει στα 30 του ένας Αναστασάκος και έκανε 7 γκολ σε μια χρονιά με διαρκή τραυματία Μούσλι .
Μην κρίνετε αν δεν δείτε . Ναι δεν είναι Γιακουμάκης,ναι δεν είναι Ολιβέιρα , ναι δεν είναι καν Μπράντον . Αλλα για όνομα , για τρίτος έρχεται ο άνθρωπος . Στην ζυγαριά μεταξύ Μύθου και ...
Μην κρίνετε αν δεν δείτε . Ναι δεν είναι Γιακουμάκης,ναι δεν είναι Ολιβέιρα , ναι δεν είναι καν Μπράντον . Αλλα για όνομα , για τρίτος έρχεται ο άνθρωπος . Στην ζυγαριά μεταξύ Μύθου και ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 01:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Και γιατί αφού δεν του φέρνουν αυτούς που θέλει δεν αντιδρά?δηλαδή του φέρνουν ότι θέλουν και ότι βγει βγήκε?έχω τις διαφωνίες μου σε αρκετά με τον λουτσε άλλα δεν τον έχω τόσο αφελη
- Τετ 17 Δεκ 2025, 07:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημερα, τωρα που ξεκινησε μια νεα μερα και μπορω να δω και εγω πιο ψυχραιμα το ζητημα,
Ακομα νευρα εχω. ΠΟΙΟΣ ΓΕΡΕΜΙΕΓΕΦ ΡΕ
Ακομα νευρα εχω. ΠΟΙΟΣ ΓΕΡΕΜΙΕΓΕΦ ΡΕ
- Τετ 17 Δεκ 2025, 08:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Και για τον Πενια μας λέγανε ότι ήταν επιλογή Λουτσεσκου, ότι έχει στοιχεία να κουμπώσει κλπ.
Η κατάληξη γνωστή.
Εγώ όταν βλέπω όλο αυτό το παραμύθι από τους αρδ (γιατί δεν πιστεύω να τα παίρνεις κάνεις στα σοβαρά αυτά) καταλαβαίνω μια προσπάθεια με το καλημέρα να ρίξουμε την ευθύνη στον ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 08:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω ξενερώσει μέχρι και εγώ, που με ρωτάνε τι μέρα έχουμε και απαντάω ΠΑΟΚ.Περιμενω να πάρουμε Τσαπρα από τώρα γιατί δεν βλέπω να επανέρχεται ο Σαστρε . Να δώσουμε Καμαρά με κανά 6- 7 εκατ και να πάρουμε Μπιάνκο και στόπερ που μας λείπει . Αν έρθει καλός στόπερ υποθέτω θα χρησιμοποιηθεί ο ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 09:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
Αγκρεσιβιτυ εννοείς;
- Τετ 17 Δεκ 2025, 10:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ είμαστε και θα δεις ότι η ομάδα δεν θα πάρει άλλο φορ και ότι ο παίκτης δεν ήρθε για τρίτος αλλά για αντι-Τσάλοφ.
Αυτά τα εξτρέμ που παίζει φορ τα έχουμε ξαναδεί. Δεν θα πιάσει στον ΠΑΟΚ τέτοιος παίκτης. Οπως δεν έπιασε ο Τισουνταλι και όπως δεν κουμπώνει σωστά ο Ντεσποτοφ.
Καλοκαίρι με ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 10:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Αριστερό εξτρέμ νομίζω μία καλή περίπτωση είναι ο Λημνιός.
Σέντερ μπακ καλές περιπτώσεις ο Σένκενφελντ αλλά και ο Μάγκνουσον.
Δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους αλλά μήπως έχει ο Γερεμέγιεφ?
Ήταν τεταρτοπέμπτες επιλογές στο βάζελο αλλά το ίδιο ήταν και ο Γερεμέγιεφ.
Έχουν όμως και πλεονεκτήματα ...
Σέντερ μπακ καλές περιπτώσεις ο Σένκενφελντ αλλά και ο Μάγκνουσον.
Δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους αλλά μήπως έχει ο Γερεμέγιεφ?
Ήταν τεταρτοπέμπτες επιλογές στο βάζελο αλλά το ίδιο ήταν και ο Γερεμέγιεφ.
Έχουν όμως και πλεονεκτήματα ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ είμαστε και θα δεις ότι η ομάδα δεν θα πάρει άλλο φορ και ότι ο παίκτης δεν ήρθε για τρίτος αλλά για αντι-Τσάλοφ.
Αυτά τα εξτρέμ που παίζει φορ τα έχουμε ξαναδεί. Δεν θα πιάσει στον ΠΑΟΚ τέτοιος παίκτης. Οπως δεν έπιασε ο Τισουνταλι και όπως δεν κουμπώνει σωστά ο Ντεσποτοφ.
Καλοκαίρι ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 11:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν τον προσέβαλα τον ιβαν ας με πάρει τηλέφωνο να τα βρούμε
Κατά τ άλλα άνοιξε κάνα φμπ και δες τι γίνεται και τι πατρονάρισμα πέφτει , λες και είμαστε τίποτα άβουλα όντα και περιμένουμε τους opinion leaders του πέους να μας πούνε αν το τέταρτο φορ του βαζελου είναι αυτό πουνπεριμεναμε ...