Αναζήτηση για περισσότερες από 1253 εγγραφές

Return

από Maklaz
Τρί 19 Μάιος 2026, 12:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Καλησπέρα φίλε @Maklaz

Επειδή σε εμπιστεύομαι φουλ στα οικονομικά θέματα της ΠΑΕ, υπάρχει δυνατότητα επένδυσης χωρίς πώληση ντελια;

Είναι το μόνο σοβαρό asset της ομάδας και αν όχι φέτος του χρόνου από ότι φαίνεται θα έχουμε σίγουρα πρόβλημα, ειδικά αν δεν μπούμε και lp Γιουρόπα.

Τα καλά ...
από margas
Τρί 19 Μάιος 2026, 13:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Όμως υπάρχει δυνατότητα χωρίς πώληση ντέλια αν αυξηθούν κατακόρυφα οι χορηγίες (δύσκολο) ή γίνουν 2-3 άλλες πωλήσεις παικτών

Το γαμώτο ξέρεις ποιο είναι φίλε μου;
Ότι αν πουληθεί δεν θα είναι γιατί λείπουν τα λεφτά από τον ΠΑΟΚ αλλά επειδή η uefa τον υποχρεώνει.

Αρχικά, ευχαριστούμε για ...
από abc_o_ karpouzas
Τρί 19 Μάιος 2026, 17:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Τι ακριβώς...περιμένουμε...να δούμε με τον...όποιον...καινούργιο προπονητή στο ελληνικό πρωτάθλημα...

Την πρώτη...τουλαχιστον...χρονια του;;
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τρί 19 Μάιος 2026, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν έχω απαιτήσεις από κανέναν την πρώτη του χρονιά. Αρκεί να φαίνεται ένα πλάνο, κι ότι γίνονται βήματα προς τα κει. Δεν είναι ότι μας περισσεύουν οι τίτλοι, αλλά το να πάρουμε ένα πρωτάθλημα όπως του 2024 ή όπως το φετινό της ΑΕΚ δεν μου λέει πολλά. Πιο σημαντικό είναι να μπουν οι βάσεις για ...
από Andrew R
Τρί 19 Μάιος 2026, 20:00
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΠΑΟΚ ήταν διεκδικητής ως το τέλος, έχασε λίγο πριν το νήμα ,όπως έχασε κι στον τελικό. Άρα δεν ήταν απλώς διεκδικητής αλλά μαζί με το κάθε πιθανό πρόβλημα που δημιουργήθηκε φέτος πέρασε κι στην επόμενη φάση του Γιουρόπα. ( Μην μου αναφέρει κανείς ότι ο βαζελος πήγε μακρύτερα χωρίς να μου εξηγήσει ...
από marsantos
Τετ 20 Μάιος 2026, 00:19
Jump to forum
Jump to topic

Ωραία κουβέντα γίνεται σήμερα.
Η σύγκρουση του παλιού με το καινούριο μέσα από τη διαλεκτική της μορφή είναι φανερή.
Νομοτελειακά και παραφράζοντας λίγο τα λόγια του Καρόλου κάποια στιγμή θα δημιουργηθεί μια κατάσταση που το καινούριο θα έρθει με τέτοιο τρόπο που θα κάνει αδύνατο κάθε πισωγύρισμα ...
από Ιάσονας
Τετ 20 Μάιος 2026, 08:28
Jump to forum
Jump to topic

ο Λουτσε θέλει οι παίχτες να έχουν μια τακτική παιδεία Αλφα ποιότητας, και να υπάρχει και το ταλέντο ταυτόχρονα. Λουτσε και αποκλειστικά μικροί δεν είναι συνταγή επιτυχίας. Και ας έχει βάλει κατά σειρά όσα ονόματα παίξανε. Το ότι βαζει όσους αξίζουν είναι η μισή αλήθεια.

Η άλλη μισή είναι ότι το ...
από barlow4
Τετ 20 Μάιος 2026, 09:12
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο επιχειρηματιας σου δινει μονο παξιμαδια καθε τεταρτη και σαββατο δε θα φας τιποτα καινουριο.Το πολυ πολυ να τα φας σκετα. Εσυ νομιζεις πως με αυτην την παρανοϊκη διοικητικη πρακτικη θα φας αλλο φαγητο.
από cronos
Τετ 20 Μάιος 2026, 09:54
Jump to forum
Jump to topic

Κάτι πήρε το μάτι μου για Μπεσίκτας και Λουτς ??
από Andrew R
Τετ 20 Μάιος 2026, 12:26
Jump to forum
Jump to topic

Δύσκολα τα πράγματα ! Έγραψε ο φίλος ο Σκαρτάδος πιο πάνω κατι που με βρίσκει σχετικά σύμφωνο . Ότι δυο τουλάχιστον στόχους το κυπελο κι την δεύτερη θέση θα έπρεπε να πετύχουμε . Δεν ήταν καλά όμως ο προπονητής και καμία λεπτομέρεια δεν ήταν με το μέρος μας . Επισημάνθηκε επίσης πολύ σωστά από άλλο ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τετ 20 Μάιος 2026, 12:59
Jump to forum
Jump to topic

Για μένα το πρόβλημα δεν είναι καν στην χαμένη 2η θέση και τον χαμένο τελικό, όπως δεν θα ήταν ποτέ στο χαμένο πρωτάθλημα. Δεν θεωρώ αποτυχία το να μην είσαι ο καλύτερος στην χώρα. Θεωρώ αποτυχία το να είσαι μια κακή εκδοχή αυτού που θα μπορούσες να είσαι. Αν η ομάδα ήταν καλή, σταθερή, κι έβγαινε ...
από aivas19
Τετ 20 Μάιος 2026, 13:26
Jump to forum
Jump to topic

geobila έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 13:18 μια φορα εφυγε και βρεθηκε ο αντικαταστατης αμεσα απ τον Γιωργη
καλη επιλογη σε σκεψη με ασχημα αποτελεσματα - ο μηχανισμος ομως δουλεψε - και μαλιστα με αγορα του Αμπελ απο Μπραγκα
Ε οχι και δουλεψε. Ή μάλλον δούλεψε ως την αντικατάσταση, μετά έστειλαν τον Αμπέλ ξυπόλητο στα αγκάθια
από icue
Τετ 20 Μάιος 2026, 13:29
Jump to forum
Jump to topic

Το προβλημα ηταν οτι βαλανε εναν προπονητη να παιξει με ενα ροστερ που απο χαρακτηριστικα ο ιδιος δεν θα εφερνε ουτε τους μισους. Ή δεν το λαβαν καν υποψην ή πιστευαν οτι σιγα σιγα θα φερει τους παικτες που θελει και θα φυγουν αυτοι που δεν ηθελε. Αλλα με ενα ροστερ που ειχε παρει δυο σερι νταμπλ ...
από aivas19
Τετ 20 Μάιος 2026, 13:42
Jump to forum
Jump to topic

Ο Κολκας ειπε οτι ο Τσικνας και ο Σερα απο Γεναρη προσεγγίσαν παίκτες μετα απο συννενοηση με Λουτσε και ετοιμαζουν το ροστερ. Αυτο μπλοκαρει την οποια απομακρυνση του κοουτς (εγινε σχεδιασμος με αυτον στο πλανο)