Αναζήτηση για περισσότερες από 1253 εγγραφές

Return

από aivas19
Σάβ 06 Ιουν 2026, 12:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Εδώ φίλε άιβας πήγε να βγάλει τον Ντέλια στο μάτς με τον Άρη πρίν την ενέργεια την μαγική που έκρινε όλο το πρωτάθλημα. Είχε σηκώσει παίκτη στην γραμμή για την αλλαγή.

Εδώ και χρόνια τα έχω γράψει οτι ο προπονητής αυτός αν και δουλευταράς με τα λάθη του και τις εμμονές του έχει καταστρέψει την ...
από Parolos
Σάβ 06 Ιουν 2026, 14:56
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί οι άλλες ομάδες που αλλάζουν προπονητή και ξεκινάνε Ιούλιο πως το κάνουν?

Δεύτερον έχω ξαναπεί ότι αν είναι να μείνει ο Λουτσεσκου, τουλάχιστον να λύσει το να μην καίγεται η ομάδα. 5 χρόνια το ίδιο συμβαίνει.

Τρίτον απλά μαθηματικά είναι όπως λες, έχουν αναλυθεί στους ισολογισμούς όλα ...
από paokspren
Τετ 10 Ιουν 2026, 00:22
Jump to forum
Jump to topic

Βάζεις δυο δικά σου παιδιά εμβληματικες φυσιογνωμίες στις δυο πιο σημαντικές θέσεις του αγωνιστικού τμήματος. Έχεις προπονητή τον πολυπειρο και πολυνίκη προπονητή τους που του μένει ένας χρόνος συμβολαίου.
Γιατί να τους δυσκολέψεις τον πρώτο αυτό χρόνο προσαρμογής στη θέση τους και με τη ...
από nunies4
Τετ 10 Ιουν 2026, 12:24
Jump to forum
Jump to topic

Ο φοβος του αγνωστου
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τετ 10 Ιουν 2026, 12:26
Jump to forum
Jump to topic

1) Με Λουτσέσκου δεν έχουμε εξασφαλισμένο τον πρωταθλητισμό, όπως και δεν τον έχουμε διεγραμμένο με οποιονδήποτε σοβαρό πρωταθλητή. Τα 5 του χρόνια όπου έχουμε α) Πλέι οφ, β) Κάπως σταθερούς ΑΕΚ/ΠΑΟ/Άρη (ακόμα και την πρώτη χρονιά του με διαλυμένη ΑΕΚ κι ακόμα αδύναμο ΠΑΟ), η ομάδα τερματίζει κατά μ ...
από PaokPatraG4
Τετ 10 Ιουν 2026, 15:27
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο αυτό το σάιτ αλλά το άρθρο έχει και ονοματεπώνυμο....

https://www.paixebala.gr/podosfairo/ell ... outseskou/
από aivas19
Τετ 10 Ιουν 2026, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

PaokPatraG4 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 15:27 Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο αυτό το σάιτ αλλά το άρθρο έχει και ονοματεπώνυμο....

https://www.paixebala.gr/podosfairo/ell ... outseskou/
Ωπ τι φάση. Επώνυμο άρθρο κιόλας
από Mitsospaoki4
Τετ 10 Ιουν 2026, 16:13
Jump to forum
Jump to topic

Μήπως συμφωνήσαμε με τον επόμενο και αυτό εκκρεμούσε τόσες μέρες;;
από aivas19
Πέμ 11 Ιουν 2026, 08:14
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά δε γίνεται να μην έχει κλείσει προπονητής. Οι παίκτες δηλαδή θα ειδοποιηθούν αν είναι (ή όχι) στα πλάνα του νέου προπονητή σε 8 μέρες απο τώρα; Και σε 40 θα παίξουν προκριματικά;