Αναζήτηση για περισσότερες από 1253 εγγραφές

Return

από Mitsospaoki4
Τετ 20 Μάιος 2026, 14:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Τελικά τι έγινε;
Είχαμε καμία οριστική εξέλιξη;
από Polichni1926
Τετ 20 Μάιος 2026, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

Όνειρο το ρεπορτάζ για Besiktas αν ισχύει.

ΧΥΝΝΝ

ΗΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑ!

εγω ειδα και ενα αρθρο του inpaok που λεει οτι σλοβενοι γραφουν σεναρια για ΠΑΟΚ και Ριερα . νομιζω οτι απο αυτα που εχουμε ακουσει και χωρις τρελες τυπου ερχεται ο μιτροβιτς στον ΠΑΟΚ ειναι οτι καλυτερο θα ...
από smoothcriminal1926
Τετ 20 Μάιος 2026, 14:49
Jump to forum
Jump to topic

ΧΥΝΝΝ

ΗΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑ!

εγω ειδα και ενα αρθρο του inpaok που λεει οτι σλοβενοι γραφουν σεναρια για ΠΑΟΚ και Ριερα . νομιζω οτι απο αυτα που εχουμε ακουσει και χωρις τρελες τυπου ερχεται ο μιτροβιτς στον ΠΑΟΚ ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσα να φανταστω απο το εργο που εχω δει ...
από jibbie
Τετ 20 Μάιος 2026, 15:11
Jump to forum
Jump to topic

aivas19 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 13:42 Ο Κολκας ειπε οτι ο Τσικνας και ο Σερα απο Γεναρη προσεγγίσαν παίκτες μετα απο συννενοηση με Λουτσε και ετοιμαζουν το ροστερ. Αυτο μπλοκαρει την οποια απομακρυνση του κοουτς (εγινε σχεδιασμος με αυτον στο πλανο)
@Sera4 βγες και μίλα ποιους προσέγγισες ;
από JohnDag
Τετ 20 Μάιος 2026, 19:14
Jump to forum
Jump to topic

Εμπεριστατωμένο και λογικό το επιχείρημα σου Miles.

Απλά μια διόρθωση όσον αφορά το τι πιστεύω εγώ τουλάχιστον.

Το πρόβλημα μου δεν είναι ότι πήρε 1 τίτλο από τους 10 προσωπικά. Το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος με τον οποίο έχασε τους τίτλους που έχασε.

Εγώ βλέπω ένα συγκεκριμένο pattern με μία ...
από smoothcriminal1926
Τετ 20 Μάιος 2026, 22:52
Jump to forum
Jump to topic

Την τελευταία πενταετία τι έκανε ; Ένα γαμημενο το πιο μάγκικο πήρε, αυτός και οι παίκτες του.Ακου τη έκανε την τελευταία πενταετία,; Γράφετε και δε οπαδικο σάιτ.

Σιγά ρε μεγάλε. Αυτός και οι παίχτες του πήραν το πιο μάγκικο. Τους 3 σερί χαμένους τελικούς με κατώτερους αντιπάλους με βάση ...
από Σουριναμέζος
Τετ 20 Μάιος 2026, 23:24
Jump to forum
Jump to topic

Κάπου στο chicagobullsmania θα υπάρχουν τύποι που θα γράφουν:

User: @AirBallJordan
I just don't think Michael Jordan was that guy. Like… 6 rings in 13 years? That's barely 46% championship efficiency.

User: @ChicagoPain23
Honestly I'm starting to think MJ was a system player. You put him in a ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Πέμ 21 Μάιος 2026, 08:49
Jump to forum
Jump to topic

Υγ. Αν μπορείς και όποτε ευκαιρείς θα ήθελα να μου γράψεις τι εννοείς με αυτό που μου έλεγες χθες στο τόπικ του Μίχα.
Αν η ομάδα δούλευε αληθινά στο τακτικό κομμάτι και υπήρχαν προσαρμογές κι εναλλακτικοί τρόποι να βγει η μπάλα από την άμυνα
Τι σημαίνει το δε δουλεύει αληθινά. Δε δουλεύει ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Πέμ 21 Μάιος 2026, 11:04
Jump to forum
Jump to topic

Ευχαριστώ Ριαν.
Κατανοητός.
Άρα δεν είναι ότι η ομάδα δεν δουλεύει αληθινά.
Απλά ότι δεν υπάρχει ποικιλία σε αυτό που δουλεύει.
Εκτιμώ πως ο Ρασβάν είναι της λογικής πως δουλεύω λίγα πράγματα και καλά. Τα δουλεύει θέλοντας να έχει συγκεκριμένα εργαλεία αλλά τα δουλεύει σε βάθος απαιτώντας ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Πέμ 21 Μάιος 2026, 15:17
Jump to forum
Jump to topic

Ξεκινώ από το τελευταίο.
Ωραία κουβέντα, αλλά ρε γαμώτο θέλει τόπικ μόνο για τακτική.

Πραγματικά πολύ ωραία κουβέντα και αυτό που στενοχωριέμαι είναι που ψιλογλίστρησε ο Γερεμέγεφ την ώρα της εκτέλεσης, άνοιξε το πόδι του σε βατραχοπέδιλο και χάθηκε ένα σίγουρο γκολ εκεί στο 92.
Αλλίως θα ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Πέμ 21 Μάιος 2026, 18:23
Jump to forum
Jump to topic

είπα να ακούσω τσόρμπα στο φοξμπετ να δω αν έχουμε μια εξέλιξη στο ετήσιο γελοίο σίριαλ της ΠΑΕ - λέει επί λέξει ότι δεν υπάρχει χρόνος να αλλαχτεί ο προπονητής και γτ έχει γίνει ήδη προεργασία για μεταγραφές (κανονικά εδώ σταματάς να διαβάζεις) και στο τέλος πέταξε τη θεική απάντηση σε ένα μνμ ...
από renegade
Πέμ 21 Μάιος 2026, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

marsantos
Αν με τον όρο παραποδοσφαιρικα εννοείς τις συζητήσεις για το παρασκήνιο, την διαιτησία κτλ στην Γερμανία όχι.
Ανάλογη συζήτηση και προβλήματα είχαν όμως στην Σερβία.

Υγ να φανταστείς επειδή το ωειχα διαβάσει πριν κανένα χρόνο. Σε μια χώρα όπου σήμερα 1/10 έχουν ποδοσφαιρικό δελτίο ...
από gika
Πέμ 21 Μάιος 2026, 23:15
Jump to forum
Jump to topic

@renegade καλησπέρα.
Εσύ που έχεις εικόνα από εξωτερικό.
Συζητάνε τόσο παραποδοσφαιρικα στις άλλες χώρες;
Πχ. Εδώ, στο τόπικ του προπονητή ή του Κωνσταντέλια ή κουβέντα πολλές φορές κινείται έξω από το ποδοσφαιρικό κομμάτι και μιλάμε για τους δημοσιογράφους, τι ειδους γραμμή παίρνουν, τα ...
από embuji
Παρ 22 Μάιος 2026, 07:30
Jump to forum
Jump to topic

Ηρθα στην δουλεια χωρις να ξερω ποιος θα ειναι ο προπονητης μας, θα φυγω ξεροντας ποιος θα ειναι ο προπονητης μας. :mrgreen:

μπας και.
από Patron
Παρ 22 Μάιος 2026, 08:14
Jump to forum
Jump to topic

@geobila κ ο Πόλσον κακός "εργαζόμενος" υποθέτω λένε :mrgreen: