ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ οι ευθύνες Λουτσέσκου σήμερα
Σε άλλα ματς μπορούσε να επικαλεστεί χίλια πράγματα
Όταν νικάς όμως 1-3 εκτός έδρας απέναντι σε μια Τρίπολη, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ δεν μπορεί το ρόστερ, το ματς το κλειδώνεις με δέκα τρόπους
Αυτό το αφελές, άστοχο, ανούσιο πέρα δόθε που δίνουμε τη μπάλα ΣΥΝΕΧΕΙΑ με ...
Η αναζήτηση βρήκε 154 εγγραφές
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
1-3 κέρδιζεςWestBlock4 έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:51 Δεν φταίει το ροστερ???? Όντως τωρα? Με πορδές δε βάφονται αυγά. Κ το αστειο πλανο φετος με το κακό λουτσεσκου ειναι ο λογος που βλεπουμε αυτο.
Και κουλούς να έβαζες, τα βασικά θα έπρεπε να τους πεις για να το σβήσουν
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu
Mαλλον εκλεισε ο κυκλος του, ειναι κατι πολυ φυσιολογικο.
Ουτε ο πρωτος θα ειναι ουτε ο τελευταιος .
Κ το timing για αλλαγη μια χαρα ειναι, ΑΝ ομως η διοικηση εχει στα υποψιν της τον καταλληλο
Ουτε ο πρωτος θα ειναι ουτε ο τελευταιος .
Κ το timing για αλλαγη μια χαρα ειναι, ΑΝ ομως η διοικηση εχει στα υποψιν της τον καταλληλο
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
WestBlock4
Και επειδή λες εσύ οτι είναι πλασματικό
Εν τω μεταξύ ο ΠΑΟΚ έχει χάσει τρεις φάσεις 1 μέτρο απ την εστία, προφανώς αυτές τις έχασε χωρίς να επιτεθεί
Σημαίνει οτι ΔΕΝ κέρδιζες 1-3;
Δηλαδή αμα σου δώσουν 1-3 αβάντζο μέσα στο Μπερναμπέου στο φακινγκ 45ο λεπτό, εσύ λες οτι σε 50 λεπτά ...
Και επειδή λες εσύ οτι είναι πλασματικό
Εν τω μεταξύ ο ΠΑΟΚ έχει χάσει τρεις φάσεις 1 μέτρο απ την εστία, προφανώς αυτές τις έχασε χωρίς να επιτεθεί
Σημαίνει οτι ΔΕΝ κέρδιζες 1-3;
Δηλαδή αμα σου δώσουν 1-3 αβάντζο μέσα στο Μπερναμπέου στο φακινγκ 45ο λεπτό, εσύ λες οτι σε 50 λεπτά ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ρόστερ είναι μέτριο για να πάρει πρωτάθλημα . Όχι για να μην μπορεί να κρατήσει το 1-3 με την προτελευταία ομάδα του πρωταθλήματος .
Ο άνθρωπος ρε το έλεγε όλο το καλοκαίρι . Φέτος θα το ευχαριστηθώ . YOLO αυτός YOLO και η ομάδα .
Ο άνθρωπος ρε το έλεγε όλο το καλοκαίρι . Φέτος θα το ευχαριστηθώ . YOLO αυτός YOLO και η ομάδα .
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι ή το ένα ή το άλλο παίδες. Και το ρόστερ πάσχει σε πολλές θέσεις και ο προπονητής πάσχει σε διαχείριση, κοουτσάρισμα και ιδέες. Όσο παραμένει τόσο περισσότερο θα φθείρεται και ο ίδιος και ο ιδιοκτήτης και ο οργανισμός γενικότερα. Έτσι είναι οι κύκλοι, κλείνουν κάποια στιγμή.
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω ξερω ενας καλος παιχτης το δειχνει αμεσως στο γηπεδο κ δεν περιμένεις 3 μηνες για να μη κανει λαθη που να δίνουν γκολ 3 κ 4 φορές σε ενα παιχνιδι. Για τον ιβανουσετς θα συμφωνήσω μ αυτο που λες
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Κακε Ρουμάνε φύγε από τον ΠΑΟΚ μας…..ίδια ομάδα με πέρσι κ 6-7 δανεικούς από τα πανέρια
Υ.Γ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΡΟΥΜΑΝΟΣ.
Ναι φταίει . Με σκορ 3-1 υπέρ του δεν έσβησε το ματς . Βλέπαμε ένα ροντέο .
Αύριο οι ίδιοι 11 να κατεβούν χωρίς προπονητή χειρότερο αποτέλεσμα δε θα έχουν .
Ο Λου δυστυχώς ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 32. Greg Taylor
Μήπως το inverted σημαίνει ότι τα κάνει όλα ανάποδα ;
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα ήρθε η ώρα να φύγει.
Είναι υπερβολικά στραβό το κλίμα.
Προσωπικά αμφιβάλλω για το αν θα βρούμε καλύτερο ή αν θα στρώσει αυτό το ρόστερ, αλλά ήρθε η ώρα, για πολλούς λόγους.
Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει γιατί κάνει κι άλλες δουλειές πέρα από αυτή του προπονητή με κυριότερη αυτή της ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι χειρότερο ρόστερ . Ο Ραζβαν παρουσιάζει την εικόνα του 2022-2023pagotatzis έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:37 Είστε της άποψης ότι το ρόστερ είναι χειρότερο από το ρόστερ του πρωτάθλημα του 24,;
Δεν νομίζω
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα πω οτί ουδείς αναντικατάστατος, το πρόβλημα βέβαια είναι ότι δεν ξέρω τι περιμένετε μερικοί ότι θα γίνει, εφόσον φύγει...
Άντε λόγω του σοκ και της όποιας ποιότητας μπορεί να έχει σε συγκεκριμένους παίκτες η ομάδα, μπορεί να πάρει κάποια αποτελέσματα...
Από εκεί και πέρα και στην ουσία ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Είστε της άποψης ότι το ρόστερ είναι χειρότερο από το ρόστερ του πρωτάθλημα του 24,;
Δεν νομίζω
Ειναι χειροτερο γιατι μπαμπα, τάισον ειναι 2 επιπεδα κατω.
Γιατι δεν υπαρχει κουλιερακης.
Γιατι δεν υπάρχουν παιχτες να κανουν αυτά που εκαναν σβαμπ και μπραντον.
Αλλα η αληθεια ειναι οτι και ο ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
το σχολιο σε τι ακριβως αναφερεται? Στον Γκαρσια που απλα υπηρετησε το ρολο μεσουσης περιοδου? Στο φτωχο ροστερ? στην ανικανοτητα της διοικησης?
γιατι και περσι -14 κλεισαμε με τον στρατηγο
«το πρόβλημα βέβαια είναι ότι δεν ξέρω τι περιμένετε μερικοί ότι θα γίνει, εφόσον φύγει ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε θα μου έκανε καμία εντύπωση να πάρουμε δανεικό προπονητη τον οποίο να ανακοινώσουμε ότι θα έρθει τον Γενάρη