Η αναζήτηση βρήκε 996 εγγραφές

Return

από joshua
Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Αυτο που περιγραφεις ειναι σωστο. Και ονομαζεται βελτιωση. Που προφανως καθε ομαδα πρεπει να κυνηγαει.
Το δικο μου ποστ ειχε να κανει με αυτο που ο Τζος εγραψε σαν λυση. Ενα ηλεκτροσοκ.
Ειναι η ομαδα σε τετοιο τελμα που χρειαζεται ενα ηλεκτροσοκ; Εκει ειναι η διαφωνια μου

Η διαφορα μας ειναι ...
από omerta76
Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Αυτο που περιγραφεις ειναι σωστο. Και ονομαζεται βελτιωση. Που προφανως καθε ομαδα πρεπει να κυνηγαει.
Το δικο μου ποστ ειχε να κανει με αυτο που ο Τζος εγραψε σαν λυση. Ενα ηλεκτροσοκ.
Ειναι η ομαδα σε τετοιο τελμα που χρειαζεται ενα ηλεκτροσοκ; Εκει ειναι η διαφωνια μου

Δεν νομίζω ότι ...
από Equalizer
Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:03
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν νομίζω καν πως έχουμε διοικητικό μοντέλο

Έχουμε απλά άτομα που προσπαθούν να φέρουν αποτέλεσμα, με ενδιάμεσες δυσλειτουργίες. Τουτέστιν, άλλοτε μια ωραία παρέα, άλλοτε ένα χάος. Ξεκάθαρο τραγικό λάθος για εταιρεία εκατομμυρίων.

Ταυτόχρονα όμως νομίζω ότι ως κόσμος έχουμε μπερδέψει εντελώς ...
από omerta76
Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:08
Jump to forum
Jump to topic

Δεν καταρρέουμε φυσικά αλλά ουτε έχουμε την βελτίωση που θα έπρεπε: για μένα το παράδειγμα είναι η Κλαμπ Μπριζ που τόσο εντυπωσιάστηκαν τα στελέχη μας μετά τον αποκλεισμό μας όπου έλεγαν "τώρα ξέρουμε τι θέλουμε". Αντι για αυτό η Μπριζ έχει εκτοξευτεί και εμείς ακολουθούμε το ίδιο αναχρονιστικό ...
από abc_o_ karpouzas
Πέμ 18 Δεκ 2025, 12:22
Jump to forum
Jump to topic

μερικές φορές και η συμμετοχή ή μη κάποιου παίκτη στην πρώτη 11αδα δεν ειναι απαραίτητα για λόγους ικανοτήτων αλλα ισως ... εμμονών....του προπονητή.....

να τα λέμε όλα ....πόσο καλύτερη δουλειά να έκανε στον βαζελο ο πολωνός ...παλιά δικός μας....

https://media.tenor.com/Ne5eC80Lk6QAAAAM ...
από marsantos
Πέμ 18 Δεκ 2025, 15:03
Jump to forum
Jump to topic

...
Καλησπέρα marsantos,
Αναρωτιέμαι αν οι πρόσφατες προσθήκες παιχτών με αθλητικά χαρακτηριστικά, όπως ανέφερες, σηματοδοτεί μια αλλαγή προπονητή από το καλοκαίρι.
Πονηρή και ίσως άσκοπη τροφή για σκέψη.

Καλησπέρα geobila.
Όχι δεν πάει σε κάτι τέτοιο το μυαλό μου. Οι πολλές διοργανώσεις και ...
από DamoN
Πέμ 18 Δεκ 2025, 19:39
Jump to forum
Jump to topic

Αριστερό εξτρέμ και φορ;
Χρησταρα καλωσόρισες σπίτι σου
από Angelos-Giorgos
Πέμ 18 Δεκ 2025, 22:59
Jump to forum
Jump to topic

makispaspartou έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 19:30 Αν ισχύει η επιστροφή που λέγεται ψωμί κι αλάτι ό,τι είπαμε για Jeremejeff
Βιεϊρίνια.
Παίζει παντού!
από Dimitris_L4
Παρ 19 Δεκ 2025, 20:17
Jump to forum
Jump to topic

Εχουμε κτ χειροπιαστο για Γιαννουλη ή απλα ψωλαρουμε?
από leomatos88
Παρ 19 Δεκ 2025, 22:35
Jump to forum
Jump to topic

Ο γιαννουλης του ΠΑΟΚ ήταν μέτριος έως λίγος αμυντικά. Ο γιαννουλης της Νοριτς και της Αουγκσμπουργκ είναι βελτιωμένος κατά πολυ.

Γενικότερα έπαιξαν πολλά άρθρα κατά καιρούς για ποκ αλλά όχι τόσο για εμάς. Εκτός από μια πρόσφατη συνέντευξη του που άνοιξε την πόρτα (ή την άφησε ανοιχτή) για ...
από gervasio artigas
Σάβ 20 Δεκ 2025, 10:45
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι μεγαλο κριμα ο ΠΑΟΚ να μην εχει στις ταξεις του , παρότι μπορει, τον ΠΑΙΚΤΑΡΑ και ΠΑΟΚτση ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ και ν'ασχολειται με τον πρώην παικτη Τσιμικα
Πέραν του ότι ο ιδιος ο Τσιμικας δεν θα θελει να έλθει στον ΠΑΟΚ
Γιατί αν έλθει, αυτοματα εντελως τυχαια, θα χασει την θεση του στην μικτη του ...
από john4serres
Σάβ 20 Δεκ 2025, 11:20
Jump to forum
Jump to topic

Μην τον βγάλετε και Λεβεκ.
Ο παίκτης έχει 115 συμμετοχές στην Λίβερπουλ του Κλοπ, εκ των οποίων οι 21 στο Τσουλου.

Διαθέτει καλά γεμίσματα, κάνει νούμερα με ασίστ.

ενώ στην καλή του μέρα γίνεται βδέλλα πάνω στον αντίπαλο του.
από χξς'
Δευ 22 Δεκ 2025, 11:12
Jump to forum
Jump to topic

Συμφωνω 100% με GEOBILA
Αλλο τι θα θελαμε κ αλλο πως δενεται κ χτιζεται μια ΟΜΑΔΑ
εφ οσων ο coach δειχνει οτι εμπιστευεται κ στηριζει τους 2 φορ του ( τσαλωφ δυστυχως δν μετραει)
αν η ομαδα παρει αυτη τη χρονικη στιγμη ενα θεωρητικα κλασεις ανωτερο τους ,τοτε :
αυτοματα τους ακυρωνεις κ τους γ**μεις ...
από margas
Δευ 22 Δεκ 2025, 21:17
Jump to forum
Jump to topic

ψησε γιαννουλη για το καλοκαίρι γιατι με τη σεζον που κανει δε φευγει απο γερμανια και φερε για ενα εξαμηνο τσιμικα δανεικο που είναι και παοκι. με μπερναρ που ειναι αντίστοιχη περιπτωση με ταισον και στοπερ+δεξι μπακ χτυπας τα παντα. ΠΚΦΟΠ
από FreeWatcher
Τρί 23 Δεκ 2025, 10:49
Jump to forum
Jump to topic

Ότι θα σας έλεγαν πριν κάνα δίμηνο ότι ως ενίσχυση Γενάρη για να σηκώσουμε πρωτάθλημα που κατά δήλωσή όλων ειναι ο βασικός στόχος θα ήταν ο Γερεμεγεφ και ο Μητογλου και δεν θα ξερναγατε ομαδικώς...Κοροιδευομαστε μεταξύ μας.

Κάποιοι ξερνάγανε και στην ανανέωση ΤΑΥΣΟΝ και λέγανε που πας με ...