Η αναζήτηση βρήκε 99 εγγραφές
- Δευ 29 Σεπ 2025, 09:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Ο Γιακουμακης δεν αμφισβητησε τον τρόπο παιχνιδιού
Τον περιέγραψε όμως και μπορεί να τον αμφισβητήσει ο καθένας.
Ότι αυτά που πρέπει να κάνω εδώ δε τα έχω ξαναζήσει ούτε ξανακούσει.
Άρα το αμφισβητώ εγώ προσωπικά, δε χρειάζεται να το κάνει δημόσια ένας παικτης.
Το κακό δεν είναι αυτές ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 09:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω θα βαλω μια ακομα παραμετρο που με απασχολει απο περυσι.
Ολοι αυτοι οι ανθρωποι που ειναι διπλα του και αποτελουν το επιτελειο του τι ακριβως φερνουν στην ομαδα σαν γνωση, σαν προσθετες ιδεες;
Ο Παντελης η ο Καστορινα και οι υπολοιποι βοηθοι του, ποια ειναι η συνεισφορα τους στην ομαδα; Ποια η ...
Ολοι αυτοι οι ανθρωποι που ειναι διπλα του και αποτελουν το επιτελειο του τι ακριβως φερνουν στην ομαδα σαν γνωση, σαν προσθετες ιδεες;
Ο Παντελης η ο Καστορινα και οι υπολοιποι βοηθοι του, ποια ειναι η συνεισφορα τους στην ομαδα; Ποια η ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 10:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Εαν παιζουμε με inverted wingers που μπαινουν μεσα σαν εσωτερικοι επιθετικοι για να τελειωσουν το κανουμε τρομακτικα αποτυχημενα.
- Δευ 29 Σεπ 2025, 12:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Καλα αφου αρχίσαμε τις υπερβολές είναι πολύ εύκολο (αλλα και εντελως άκυρο) παιχνιδι να πουμε τα ιδια και για το Νασιμεντο που επαιζε στη ΒΙΖΕΛΑ, ο Σιπιονι στη 18η Τιγκρε , o Relvas στην Τριπολη της πορτογαλιας , ο Τσιριβεγια στον Παναιτωλικο της Γαλλίας κ.ο.κ
- Δευ 29 Σεπ 2025, 13:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγαλύτερη και απο τη προπονητική του ικανότητα είναι η ικανότητα να πείθει ότι για ότι καλό συμβαίνει στην ομαδα υπεύθυνος είναι ο ίδιος ενώ για ότι κακο κάποιος άλλος, το ρόστερ,ο Ιβαν,οι μεταγραφες,η τυχη, η Αθήνα...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
...
υπάρχει μια μεγάλη διαφορά με το ...πέρυσι,,,
αυτό που λέω το λέω βλέποντας ...οχι την δικιά μας την ομάδα...αλλα τους άλλους...
κανένας δεν είναι καλύτερος απο εμάς και αυτός...ουσιαστικά..είναι ο λόγος που ...πάνω κάτω...έχουμε το ίδιον παρονομαστή...
ολα τα χρόνια με αυτον τον ...
- Τρί 30 Σεπ 2025, 08:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμμία ομάδα ή οργάνωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί απο τις υπολοιπες που συμμετεχουν
Καμμιά ομως ομάδα από τις 2 των Αθηνων και την εγκληματικη δεν πρέπει να υπερεκτιμηθει
Όπως γινεται συστηματικά απο πολλους "αντικειμενικούς" υπερεκτιμητες εδω μεσα
Καμμιά ομως ομάδα από τις 2 των Αθηνων και την εγκληματικη δεν πρέπει να υπερεκτιμηθει
Όπως γινεται συστηματικά απο πολλους "αντικειμενικούς" υπερεκτιμητες εδω μεσα
- Τρί 30 Σεπ 2025, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω μια απορια.
Υπήρξε άλλος προπονητης στην ιστορια του ΠΑΟΚ που να διαχειριστηκε ποιοτικοτερα και ακριβοτερα ροστερ από αυτά που διαχειριστηκε ο Λουτσέσκου?
Υπήρξε άλλος προπονητης στην ιστορια του ΠΑΟΚ που να διαχειριστηκε ροστερ που ηταν σε επιπεδο ποιοτητας τοσο κοντα με του γαυρου ή ακομη ...
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 16:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ Β 2025-26
εγώ πιστεύω ότι το ζήτημα δεν έχει να κάνει τόσο με συστήματα αλλά με τη μεγάλη απειρία αυτών των παιδιών. Οι περισσότεροι από αυτούς αγωνίζονται για πρώτοι φορά σε αντρικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Χαίρομαι που κάποιοι από εσάς γράψατε ότι οι παίκτες που έπαιξαν στην Α ομάδα εδώ μοιάζουν χειρότεροι ...