Η αναζήτηση βρήκε 154 εγγραφές
- Τρί 30 Σεπ 2025, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Έχω μια απορια.
Υπήρξε άλλος προπονητης στην ιστορια του ΠΑΟΚ που να διαχειριστηκε ποιοτικοτερα και ακριβοτερα ροστερ από αυτά που διαχειριστηκε ο Λουτσέσκου?
Υπήρξε άλλος προπονητης στην ιστορια του ΠΑΟΚ που να διαχειριστηκε ροστερ που ηταν σε επιπεδο ποιοτητας τοσο κοντα με του γαυρου ή ακομη ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 12:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπιζω να υπάρχει ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ στον ΠΑΟΚ και να μην κανει την ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ να διωξει προπονητη αρχες οκτωβριου επεδη "ξερω εγωενταξει" ειναι ...βαρια η φανελλα και να ΚΑΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ
Θα ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ
Οσο για τον "λαο του ΠΑΟΚ ...κουκια τρωει κουκια μαρτυραει
Αν ειχε στα χερια του τον ΠΑΟΚ ...
Θα ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ
Οσο για τον "λαο του ΠΑΟΚ ...κουκια τρωει κουκια μαρτυραει
Αν ειχε στα χερια του τον ΠΑΟΚ ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να κρίνουμε οποιονδήποτε άλλο προπονητη πέρασε από το παγκο η θα περάσει ,θα πρέπει να το κάνουμε με τα ιδια κριτηρια. Βαρ,ξένοι διαιτητές, ΕΠΟ, πρωτοφανή στήριξη στα δύσκολα,μεγάλα μπατζετ,κάτι που δεν είχε κανένας άλλος εκτός από αυτόν στα χρόνια Ιβαν.
- Παρ 03 Οκτ 2025, 18:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που περιμένω περισσότερο από όλα την Κυριακή είναι ποιά θα είναι η ψήφος των αποδυτηρίων
- Παρ 03 Οκτ 2025, 18:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως θα την εξομολογηθω την αμαρτια μου...
Επειδη κατω παιζουν καθυστερησεις και δεν πανε σε προσληψη προπονητη κρατωντας τον Κοντη (ποιον Κοντη πραγματικα;), αν παει εκει, εγω ενα 20ευρακι θα το ριξω σε κατακτηση πρωταθληματος βαζελου. :)
Εγω να ρωτησω, θεωρείς το ρόστερ του βαζελου τοσο ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Οποιος πιστευει οτι ο προπονητης σ'αυτες τις πωλησεις δεν ηταν συμφωνος η συμμετοχος,πλανάται πλάνην οικτράν..
Ναι ο Ραζβαν που θελει να μην εχει αλλαγες ο κορμος ειπε «πουληστε τον Κουλιε θα παιξω με τον Κολει 32 Αυγουστου». Σιγουρα
Δεν υπαρχει ουτε μια στο δις..Ηξερε τα παντα για ολους ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 18:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρώτα θα φύγει ο Αμορίμ και ύστερα ο Ράζβαν.john4serres έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 17:58 Η ώρα είναι επτά.
Ελπίζω να μετράμε τις τελευταίες ώρες ως μέλος στην ομάδα μας.
- Τετ 08 Οκτ 2025, 19:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Η νικη με τον γαυρο δεν εδειξε οτι εμεις ειμαστε καλη ομαδα απαραιτητα, αλλα σιγουρα εδειξε οτι ο γαυρος δεν ειναι η υπερομαδα και ειναι στα κυβικα μας. Οποτε ας ενισχυθουμε τον Γεναρη και ας τον εκθρονισουμε απο την 1η θεση και να στείλουμε τους αλλους 2 του ΠΟΚ για τσαι. Δωστε χρονο στην ομαδα να ...
- Πέμ 09 Οκτ 2025, 14:12
- Jump to forum
- Jump to topic
gervasio
Διαφωνώ με την εμπλοκή του στο ξύλο έξω από την παπαρίνα. Ο προπονητής είναι θεσμικό όργανο της ομάδας και δεν πρέπει να εμπλέκεται σε καυγάδες και ενέργειες έξω από τα καθαρά προπονητικά του καθήκοντα. Άλλωστε αυτό μας στοίχισε.
Για το ματς στην Γαλλία και δεδομένου ότι ακολουθεί αγώνας μη ...
Διαφωνώ με την εμπλοκή του στο ξύλο έξω από την παπαρίνα. Ο προπονητής είναι θεσμικό όργανο της ομάδας και δεν πρέπει να εμπλέκεται σε καυγάδες και ενέργειες έξω από τα καθαρά προπονητικά του καθήκοντα. Άλλωστε αυτό μας στοίχισε.
Για το ματς στην Γαλλία και δεδομένου ότι ακολουθεί αγώνας μη ...
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 11:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
τι ερώτημα είναι αυτό ρε συ μαρσάντος?
δεν τον είδες προχθές? τρέχει ασταμάτητα.
είναι αυτό που χρειάζεται κάθε ομάδα, στο σημερινό ποδόσφαιρο, ο παίκτης που θα δίνει βοήθειες δεξιά κι αριστερά, εμπρός και πίσω.
αυτός που θα μαρκάρει και με την τεχνική του να σπάσει το πρέσινγκ του αντιπάλου ...
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 11:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πω μια ιδέα για το τι εννοώ.
Όλοι έχουμε στο νου μας το δίδυμο Μειτε - Ζαφείρης και καλώς το έχουμε.
Με τον Ζαφείρη όμως ανοίγονται και νέες δυνατότητες.
Δλδ υπάρχουν παιχνίδια που θα μπορούσε να σταθεί το Ζαφείρης - Οζντοεφ.
Ο ΠΑΟΚ φέτος στο πρεσινγκ ψηλά παίζει 4-1-3-2.
Στο παιχνίδι με τη ...
Όλοι έχουμε στο νου μας το δίδυμο Μειτε - Ζαφείρης και καλώς το έχουμε.
Με τον Ζαφείρη όμως ανοίγονται και νέες δυνατότητες.
Δλδ υπάρχουν παιχνίδια που θα μπορούσε να σταθεί το Ζαφείρης - Οζντοεφ.
Ο ΠΑΟΚ φέτος στο πρεσινγκ ψηλά παίζει 4-1-3-2.
Στο παιχνίδι με τη ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 01:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή ΤΙ το διαφορετικό έκανε ο στρατηγος απο τις τελευταίες 100 αγωνιστικες, τι άλλαξε και πήρε το παιχνίδι;
Άλλαξε πρόσωπα, τακτική, κατι συγκεκριμένο;
Κάτι μετά την κόκκινη;
Εγώ που είμαι άσχετος με την προπονητική δεν είδα καμιά διαφορά, ισα ίσα, ήξερα και τι ωρα θα γινουν οι αλλαγές και τα ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 12:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν χρειάζεται να γίνει καμία μετάβαση, καμία αλλαγή, καμία αντικατάσταση... ΑΝ για όνομα του Θεού πάρουν επιτέλους χαμπάρι, πως αν του δώσουν ένα σωστά δομημένο ρόστερ και ένα μπάτζετ ανάλογα αυξημένο όσο των υπόλοιπων, η επιτυχία είναι σχεδόν δεδομένη.
Κανένας άλλος δεν μπορεί να μας το εγγυηθεί ...
Κανένας άλλος δεν μπορεί να μας το εγγυηθεί ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 11:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Να βλέπεις αυτό που παρουσιάζει κάθε χρόνο και να λες έκλεισε ο κύκλος του; Δεν ξέρω, και εγώ έχω πιάσει τον εαυτό μου αρκετές φορές να εκνευρίζεται μαζί του, αλλά ρε φίλε με την ομάδα που παρουσιάζει τι να πεις;
Θα έρθουν σίγουρα και δυσκολότερες ημέρες και θα γίνουν και λάθη. Εκεί χρειάζεται ...
Θα έρθουν σίγουρα και δυσκολότερες ημέρες και θα γίνουν και λάθη. Εκεί χρειάζεται ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 01:09
- Jump to forum
- Jump to topic
νομιζω ηρθε η ωρα να κανουμε ενα daydreaming μετα και τα τελευταια νικηφορα ματς.
τι προβλεπεις να γινει με την αφιξη του Ζαφειρη τακτικα? τον βλεπεις να παιζει στο 10 με αριστερα τον Ντελια και πισω τους μειτε-μπιανκο/οζντοεφ?
Γεια σου φίλε geobila.
Δύσκολη ερώτηση.
Υπάρχει η προφανής ...