Αναζήτηση για περισσότερες από 4545 εγγραφές

Return

από Sardan
Δευ 08 Ιουν 2026, 22:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

J007 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 22:12 Κλαιει η ψυχη μου για ολα τα Παοκτσακια που ξεροσταλιαζουν μπας και ο Γεμιστανας κανει καμια μεταγραφη.Τελη Αυγουστου 3 δανεικοι και αυτο θα ειναι ολο.Ο εφιαλτης θα συνεχιστει ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!
Εσύ ρε παπάρα, πώς ξεφύγες ως τώρα....απορώ....
από Mitsospaoki4
Δευ 08 Ιουν 2026, 23:08
Jump to forum
Jump to topic

J007 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 22:12 Κλαιει η ψυχη μου για ολα τα Παοκτσακια που ξεροσταλιαζουν μπας και ο Γεμιστανας κανει καμια μεταγραφη.Τελη Αυγουστου 3 δανεικοι και αυτο θα ειναι ολο.Ο εφιαλτης θα συνεχιστει ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!
Έφυγες
από theo86
Δευ 08 Ιουν 2026, 23:13
Jump to forum
Jump to topic

Φέρε μεγάλε Τέλη τον Γιαννουλη Λαρεντζακη …
Να τους πουλήσουμε τρέλα ότι άλλον Γιαννουλη είχαμε κλεισμένο
από DamoN
Δευ 08 Ιουν 2026, 23:21
Jump to forum
Jump to topic

Με αλεξίπτωτο ταξιδεύεις;
από Parolos
Δευ 08 Ιουν 2026, 23:25
Jump to forum
Jump to topic

traveller65 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 23:20 Κανείς σοβαρός προπονητής δεν έρχεται πλέον στην Ομάδα επειδή ο Ιβάν ψάχνει για ανδρείκελα κι οχι για προπονητές. Τώρα θα την πληρώσουν ο Βιερίνια κι ο Μάτος και του χρόνου βλέπουμε.
Μάνατζερ ποδοσφαίρου ή insider κι εσύ?
από Ιάσονας
Δευ 08 Ιουν 2026, 23:31
Jump to forum
Jump to topic

Κλαιει η ψυχη μου για ολα τα Παοκτσακια που ξεροσταλιαζουν μπας και ο Γεμιστανας κανει καμια μεταγραφη.Τελη Αυγουστου 3 δανεικοι και αυτο θα ειναι ολο.Ο εφιαλτης θα συνεχιστει ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!

Όχι ρε Τζέι εφτά, η ψυχούλα σου δακρυσε στα αλήθεια για τα Παοκτσακια?
Σε είχα παρεξηγήσει, νόμιζα είσαι ...
από Nassos
Δευ 08 Ιουν 2026, 23:37
Jump to forum
Jump to topic

Ένας Ιβάν που έχει στο περίμενε ένα μήνα τον προπονητή των επιτυχιών του και συνομιλεί με τον Κονσεισάο μήπως και τον κλείσει, αλλά εάν δεν τον κλείσει θα κρατήσει τον Ράζβαν. Έλα που όμως ο Ραζβάν θα είναι πλέον πολύ ξενερωμένος με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
Ένας Ιβάν που έχει συμφωνημένο και ...
από trouman
Τρί 09 Ιουν 2026, 00:31
Jump to forum
Jump to topic

Αντί για το αμίμητο

"ΠΑΟΚαρα είμαι χάλια βλέπω έναν αετό με 8 κεφάλια"

εγώ βλέπω ( εδώ μέσα ντε) 9 κεφάλια..

Λερναία Ύδρα η φάση, δεν προλαβαίνεις...τσουπ δε νεξτ..

Η Λερναία Ύδρα είναι μυθικό πλάσμα με εννέα κεφάλια, το οποίο σκότωσε ο Ηρακλής ( σιγά μη το σκότωσε, τώρα που ανέβηκε κιόλας...και ...
από Parolos
Τρί 09 Ιουν 2026, 07:28
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ από αυτή την παράνοια κατάλαβα ότι ο Ιβάν συνομιλεί με έναν προπονητή παγκόσμιας κλάσης ΚΑΙ ΚΑΣΕ τεράστιο, ΑΛΛΑ ταυτόχρονα πρέπει να παραδώσει την ομάδα (τζάμπα βεβαίως να κάνουμε και εξυπηρέτηση) , γιατί παρατημένη ομάδα. Προχτές "φέρε στελέχη να ξέρουν μπάλα" και τώρα αυτοφορακηδες.
Και μέσα ...
από Maklaz
Τρί 09 Ιουν 2026, 08:12
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα είπαμε;

Καλημέρα!!!
από PAOKevolution
Τρί 09 Ιουν 2026, 08:27
Jump to forum
Jump to topic

Ρε σεις τι συζητάτε; Όταν λες σε κάποιον ΑΠΕΔΕΙΞΕ αυτά που λες ότι δεν είναι εικασίες και ξεκινάει να μιλάει για αστυνομίες του φόρουμ και πόσο αγαπάω το φόρουμ, σου δίνει απάντηση. Κλίμα δημιουργούν με το ευφάνταστο μυαλό τους. Τους λόγους; Οι ίδιοι (δεν) τους ξέρουν.

Στο δια ταύτα. Αποτυχία να ...
από Equalizer
Τρί 09 Ιουν 2026, 08:38
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν νιώθω απίστευτα θυμωμένος με τον εαυτό μου που αναγκάζομαι να ασχολούμαι με account που συντονισμένα προσπαθούν να επιβάλλουν την τάξη που αυτοί έχουν στο μυαλό τους, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Το λυπηρό είναι ότι αυτό γίνεται χρόνια μέσα στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ... Στεναχωριέμαι που κι εγώ ...
από Equalizer
Τρί 09 Ιουν 2026, 08:43
Jump to forum
Jump to topic

Ο Γιαννούλης δεν είναι αρνητικός για γαύρο

Δηλαδή, πετάει τη μπάλα στην ομάδα του, με όποιον τα βρει αυτή

Αυτή θα διαλέξει εκείνον που δίνει περισσότερα, λογικά.

Και ο ΠΑΟΚ αρνείται να ανέβει σε πόσα πέντε εκατομμυρίων διότι δεν θεωρεί λογική αυτή την επένδυση για αυτό τον παίκτη με όλα τα ...
από Equalizer
Τρί 09 Ιουν 2026, 09:04
Jump to forum
Jump to topic

Προσπαθούν να υπονοησουν ότι υπάρχει φήμη - κλίμα για αποχώρηση Ραζβαν, χωρίς να χρεωθούν όμως τη ρητή δημοσίευση.

Πες κάτι χωρίς να το πεις. Ο τίτλος του... ρεπορτάζ, έχει περισσότερη δημοσιογραφική ουσία από τις χιλιες λέξεις του κειμένου.
από GianD
Τρί 09 Ιουν 2026, 09:38
Jump to forum
Jump to topic

Μπορεί η ομάδα να πάρει 8 ελεύθερους και δανεικούς και οι 6 από τους 8 να βγούνε Κενι και Μειτε; Θα είμαι υπερευχαριστημένος. Ο γαύρος που έδωσε 8 για τον Στρεφετσα και 5 για τον Νασιμεντο τι κατάλαβε;

Αστοχίες όλοι έχουν στις μεταγραφές.