Αναζήτηση για περισσότερες από 4512 εγγραφές
- Δευ 08 Ιουν 2026, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Ρε έκλεισε ο Σέρτζιο???
Μικρή σημασία έχει ο Γιαννούλης.
2 στα 2 έχουμε στις επιλογές ακραίων μπακ τελευταία.
Ο ΠΑΟΚ θέλει κίνητρο και όραμα!
Ρε αδερφέ μη παίζεις με τον πόνο μας.
Εδώ δεν έχουμε χρήματα να φέρουμε τον δικό μας Γιαννουλη πίσω, θα έχουμε χρήματα να φέρουμε το ρόστερ που θα ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ ρε παπάρα, πώς ξεφύγες ως τώρα....απορώ....J007 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 22:12 Κλαιει η ψυχη μου για ολα τα Παοκτσακια που ξεροσταλιαζουν μπας και ο Γεμιστανας κανει καμια μεταγραφη.Τελη Αυγουστου 3 δανεικοι και αυτο θα ειναι ολο.Ο εφιαλτης θα συνεχιστει ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!
- Δευ 08 Ιουν 2026, 23:08
- Jump to forum
- Jump to topic
ΈφυγεςJ007 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 22:12 Κλαιει η ψυχη μου για ολα τα Παοκτσακια που ξεροσταλιαζουν μπας και ο Γεμιστανας κανει καμια μεταγραφη.Τελη Αυγουστου 3 δανεικοι και αυτο θα ειναι ολο.Ο εφιαλτης θα συνεχιστει ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!
- Δευ 08 Ιουν 2026, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Φέρε μεγάλε Τέλη τον Γιαννουλη Λαρεντζακη …
Να τους πουλήσουμε τρέλα ότι άλλον Γιαννουλη είχαμε κλεισμένο
Να τους πουλήσουμε τρέλα ότι άλλον Γιαννουλη είχαμε κλεισμένο
- Δευ 08 Ιουν 2026, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Με αλεξίπτωτο ταξιδεύεις;
- Δευ 08 Ιουν 2026, 23:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάνατζερ ποδοσφαίρου ή insider κι εσύ?traveller65 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 23:20 Κανείς σοβαρός προπονητής δεν έρχεται πλέον στην Ομάδα επειδή ο Ιβάν ψάχνει για ανδρείκελα κι οχι για προπονητές. Τώρα θα την πληρώσουν ο Βιερίνια κι ο Μάτος και του χρόνου βλέπουμε.
- Δευ 08 Ιουν 2026, 23:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Κλαιει η ψυχη μου για ολα τα Παοκτσακια που ξεροσταλιαζουν μπας και ο Γεμιστανας κανει καμια μεταγραφη.Τελη Αυγουστου 3 δανεικοι και αυτο θα ειναι ολο.Ο εφιαλτης θα συνεχιστει ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!
Όχι ρε Τζέι εφτά, η ψυχούλα σου δακρυσε στα αλήθεια για τα Παοκτσακια?
Σε είχα παρεξηγήσει, νόμιζα είσαι ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένας Ιβάν που έχει στο περίμενε ένα μήνα τον προπονητή των επιτυχιών του και συνομιλεί με τον Κονσεισάο μήπως και τον κλείσει, αλλά εάν δεν τον κλείσει θα κρατήσει τον Ράζβαν. Έλα που όμως ο Ραζβάν θα είναι πλέον πολύ ξενερωμένος με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
Ένας Ιβάν που έχει συμφωνημένο και ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 00:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντί για το αμίμητο
"ΠΑΟΚαρα είμαι χάλια βλέπω έναν αετό με 8 κεφάλια"
εγώ βλέπω ( εδώ μέσα ντε) 9 κεφάλια..
Λερναία Ύδρα η φάση, δεν προλαβαίνεις...τσουπ δε νεξτ..
Η Λερναία Ύδρα είναι μυθικό πλάσμα με εννέα κεφάλια, το οποίο σκότωσε ο Ηρακλής ( σιγά μη το σκότωσε, τώρα που ανέβηκε κιόλας...και ...
"ΠΑΟΚαρα είμαι χάλια βλέπω έναν αετό με 8 κεφάλια"
εγώ βλέπω ( εδώ μέσα ντε) 9 κεφάλια..
Λερναία Ύδρα η φάση, δεν προλαβαίνεις...τσουπ δε νεξτ..
Η Λερναία Ύδρα είναι μυθικό πλάσμα με εννέα κεφάλια, το οποίο σκότωσε ο Ηρακλής ( σιγά μη το σκότωσε, τώρα που ανέβηκε κιόλας...και ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 07:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ από αυτή την παράνοια κατάλαβα ότι ο Ιβάν συνομιλεί με έναν προπονητή παγκόσμιας κλάσης ΚΑΙ ΚΑΣΕ τεράστιο, ΑΛΛΑ ταυτόχρονα πρέπει να παραδώσει την ομάδα (τζάμπα βεβαίως να κάνουμε και εξυπηρέτηση) , γιατί παρατημένη ομάδα. Προχτές "φέρε στελέχη να ξέρουν μπάλα" και τώρα αυτοφορακηδες.
Και μέσα ...
Και μέσα ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 08:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα είπαμε;
Καλημέρα!!!
Καλημέρα!!!
- Τρί 09 Ιουν 2026, 08:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σεις τι συζητάτε; Όταν λες σε κάποιον ΑΠΕΔΕΙΞΕ αυτά που λες ότι δεν είναι εικασίες και ξεκινάει να μιλάει για αστυνομίες του φόρουμ και πόσο αγαπάω το φόρουμ, σου δίνει απάντηση. Κλίμα δημιουργούν με το ευφάνταστο μυαλό τους. Τους λόγους; Οι ίδιοι (δεν) τους ξέρουν.
Στο δια ταύτα. Αποτυχία να ...
Στο δια ταύτα. Αποτυχία να ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 08:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν νιώθω απίστευτα θυμωμένος με τον εαυτό μου που αναγκάζομαι να ασχολούμαι με account που συντονισμένα προσπαθούν να επιβάλλουν την τάξη που αυτοί έχουν στο μυαλό τους, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Το λυπηρό είναι ότι αυτό γίνεται χρόνια μέσα στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ... Στεναχωριέμαι που κι εγώ ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 08:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Γιαννούλης δεν είναι αρνητικός για γαύρο
Δηλαδή, πετάει τη μπάλα στην ομάδα του, με όποιον τα βρει αυτή
Αυτή θα διαλέξει εκείνον που δίνει περισσότερα, λογικά.
Και ο ΠΑΟΚ αρνείται να ανέβει σε πόσα πέντε εκατομμυρίων διότι δεν θεωρεί λογική αυτή την επένδυση για αυτό τον παίκτη με όλα τα ...
Δηλαδή, πετάει τη μπάλα στην ομάδα του, με όποιον τα βρει αυτή
Αυτή θα διαλέξει εκείνον που δίνει περισσότερα, λογικά.
Και ο ΠΑΟΚ αρνείται να ανέβει σε πόσα πέντε εκατομμυρίων διότι δεν θεωρεί λογική αυτή την επένδυση για αυτό τον παίκτη με όλα τα ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 09:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσπαθούν να υπονοησουν ότι υπάρχει φήμη - κλίμα για αποχώρηση Ραζβαν, χωρίς να χρεωθούν όμως τη ρητή δημοσίευση.
Πες κάτι χωρίς να το πεις. Ο τίτλος του... ρεπορτάζ, έχει περισσότερη δημοσιογραφική ουσία από τις χιλιες λέξεις του κειμένου.
Πες κάτι χωρίς να το πεις. Ο τίτλος του... ρεπορτάζ, έχει περισσότερη δημοσιογραφική ουσία από τις χιλιες λέξεις του κειμένου.