Η αναζήτηση βρήκε 176 εγγραφές
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 15:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Το μπάτζετ του ΠΑΟΚ παραμένει το 4ο στη Super League και η διαφορά από το μπάτζετ του πρώτου αυξήθηκε αντί να μειωθεί.
Θεωρείς ότι λέγοντας ένα ψέμα καταφέρνεις κάτι; Πόσο μάλλον από την στιγμή που είσαι mod?
Υ.Γ. Και μην μου ρίξεις πάλι μηνιαίο μπαν επειδή σου είπα για άλλη μια φορά την ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 19:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
ε ναι το λεει καθαρα ο αντικειμενικος
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Μας γράφεις ότι κάποιος παράτησε τον ΠΑΟΚ 5,5 χρόνια περιμένω να μας πεις την περίοδο που είναι παρατημένος αν μπήκαν και πόσα στον ΠΑΟΚ. Η επιχείρηση που λες το λιμάνι δεν άνοιξε για κανέναν ΠΑΟΚ. Την πήρε μέσω σ κλειστού διαγωνισμού και αφού κατέθεσε διπλάσια προσφορά από τον δεύτερο. Για τέτοια ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 21:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Σαββίδη πήρες τον ΠΑΟΚ για να βγάλεις λεφτά! Πήρες γωνία μαγαζί και μας έχεις φέρει μόλις 2 πρωταθλήματα και κάτι κυπελλάκια. Τι είναι αυτά ρε? Εμείς έχουμε μάθει σε τελικούς ΤΣ Λ. Να έχουμε.προεδρους να βάζουν φράγκα για την καβλα τους για τον ΠΑΟΚ και όχι για ιδιωτικά συμφέροντα. Εμείς μεγαλώσαμε ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 21:33
- Jump to forum
- Jump to topic
"Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα" εκτός αν πρόκειται για παίκτες και προπονητές που γιουχάρουν μέσα στο γήπεδο επειδή εφεραν ισοπαλία στην ευρώπη ή τον ιδιοκτήτη που κράζουν εκτός γηπέδου για λογους που μονο αυτοι γνωρίζουν αλλά δε μας λένε.
Τι έμεινε τελικά ? η παρτάρα τους.
Τι έμεινε τελικά ? η παρτάρα τους.
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 22:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Και το ποστ σου ανέβηκε
Και υπερβολές στα όρια ψέμματος χρησιμοποιείς
Και δε βγαίνει και άκρη
Άρα δηλαδή καθόσον ο Σαββίδης δεν έκανε μεταγραφές πιο ακριβές απ του Ιγκασον, σημαίνει οτι θα θέλαμε να τον διώξουμε απ το 2019;
Ή υπήρχε κάποια προθεσμία μερικών ετών να κάνει ακριβότερες και επειδή ...
Και υπερβολές στα όρια ψέμματος χρησιμοποιείς
Και δε βγαίνει και άκρη
Άρα δηλαδή καθόσον ο Σαββίδης δεν έκανε μεταγραφές πιο ακριβές απ του Ιγκασον, σημαίνει οτι θα θέλαμε να τον διώξουμε απ το 2019;
Ή υπήρχε κάποια προθεσμία μερικών ετών να κάνει ακριβότερες και επειδή ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!
Πλάκα κανουμε;
Επιτρέπεται να απαντήσω χωρίς να υβριστω , να χαρακτηριστώ τρολ ή να ανέβει το ποστ μου μεθαύριο ή και ποτε;
Δεν βρίζω ούτε προσβάλλω καποιον. Αν δεν μπορώ, καθίστε και πείτε τα μόνοι σας παιδιά.
Δεν ήταν παρατημενος ο ΠΑΟΚ,
Απλώς πουλούσε ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Δινω το email μου στους μοντς,αν γνωριζουν απο τα νεα η παλια ακαουντ που να ξερουν καποιον να δινει λεφτα για προπαγανδα υπερ καποιου.Θελω να ανοιξω σπιτικο και οικονομικα σφιγγομαι.
Just saying,ε νιωθω κ μ@λακας αν αλλοι πληρωνονται για φθηνη προπαγανδα,τουλαχιστον εγω μπορω να κανω σωστη ...
Just saying,ε νιωθω κ μ@λακας αν αλλοι πληρωνονται για φθηνη προπαγανδα,τουλαχιστον εγω μπορω να κανω σωστη ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 00:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοπεί και τι να γράψει. Μόνη παρηγοριά οι παλιοί φίλοι/ συνοπαδοί που νοιώθουν. Στη δουλειά ανακοίνωσαν περικοπές, από 40 άτομα προσωπικό από αρχές του '26 πάμε στους 15, οπότε κάποια καλά παιδιά ξεκίνησαν ήδη τις ραδιουργίες για να ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι σαν να το βλέπω ήδη το έργο με την ψηφοφορία του Γ.Σ. των 200 μελών με το Δ.Σ.
Θα φωνάζουνε τα μέλη Πινακωτή πινακωτή! , και θα απαντά ο Άλκης αγκαλίτσα με τον εκλεκτό επενδυτή που για την ώρα δεν έχει προταιρεοτητα αλλά έχει πάρει το έργο Έλα από το άλλο μου τ’ αυτί, γιατί η "μάνα" είναι ...
Θα φωνάζουνε τα μέλη Πινακωτή πινακωτή! , και θα απαντά ο Άλκης αγκαλίτσα με τον εκλεκτό επενδυτή που για την ώρα δεν έχει προταιρεοτητα αλλά έχει πάρει το έργο Έλα από το άλλο μου τ’ αυτί, γιατί η "μάνα" είναι ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
@mi8rio
Είμαι από τους ρομαντικούς. Και αυτός ο ρομαντισμός μού υπαγορεύει να στηρίζω τον μεγαλομέτοχο τόσο της ΠΑΕ όσο και της ΚΑΕ...τον καθένα για διαφορετικούς λόγους, με κοινό παρονομαστή ότι σε δύσκολες εποχές κράτησαν τη σημαία του ΠΑΟΚ ψηλά.
Μέσα στον ρομαντισμό μου, που λές, έχω ...
- Σάβ 27 Σεπ 2025, 10:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ησαιαδης ας κοιταξει να παρουμε κανεναν τιτλο στα 25 plus τμηματα που εχει ο ΑΣ και βλεπουμε.....
- Σάβ 27 Σεπ 2025, 13:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Φταιει ο ΑΣ καθόλου; Η Μάνα του συλλογου;Franky έγραψε: Σάβ 27 Σεπ 2025, 12:55 Δεν γνωρίζω αν το έχετε καταλάβει, αλλά ο ΠΑΟΚ βαράει διάλυση στα περισσότερα Ερασιτεχνικά Τμήματα.
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 10:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Δεν μιλάμε καν για τον Οζντοεφ, 2 χαφ έφυγαν δύο πρέπει να έρθουν. Και αντικατάσταση του Τσαλωφ, το παλικάρι δεν μπορεί....
Δεν έφυγαν δύο χαφ. Τρία χαφ έφυγαν, ανεξάρτητα με το πόσο έπαιζε ο καθένας τους.
Έφυγε ο Σβαμπ, έφυγε ο Μπακαγιόκο, έφυγε και ο Πένια. Και μέχρι σήμερα δεν ήρθε κανένας ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 10:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Γαύρος: Έσε - Μουζακίτης - Σκιπιονι - Νασιμέντο - Τσικίνιο - Ντάνι Γκαρσία και ο Τούρκος Γιαζίσι που νομίζω πως ήταν τραυματίας πέρσι.
Βάζελος: Τσιριβέγια - Σιώπης - Τσέριν + όποιον φέρει στη θέση του Μαξίμοβιτς
Χαρτί: Μάριν - Γιόνσον - Πινέδα - Λιούμπισιτς - Περέιρα - Μάνταλος - Γκατσίνοβιτς ...