Αναζήτηση για περισσότερες από 1144 εγγραφές

Return

από jibbie
Δευ 20 Οκτ 2025, 21:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

διεκοψαν την ψηφοφορια γιατι δεν τους βγαιναν τα κουκια, αυτο εγινε.
από Мир
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Αν συνεχίσει τις νίκες η ομάδα, θα έχουμε ακόμα καλύτερα σόου στη συνέχεια. Μιλάμε για γελοτοποιους που οι ιστορικοί σύνδεσμοι επιτρέπουν να ξεφτιλίζουν τον ΠΑΟΚ.

Αύριο μεθαύριο θα γεννήσει η γάτα του Άλκη, μετά θα έχουν παιδικό πάρτι να πάνε οπότε δε γ@@ ο συλλογος, δε θα μείνουν με σταυρωμένα ...
από Iznogoud4
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ λέω καλύτερα να μπω κιτρινόμαυρο να διαβάσω τα χανούμια από χθες που δεν πρόλαβα όλη μέρα γιατί με τα ΔΣ θα ανεβάσουμε καμιά νευροπίεση βραδιάτικα…
από paok_athens_g4
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:43
Jump to forum
Jump to topic

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 22:05
gergeo4 έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 21:43
paok_athens_g4 έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 21:38 Αυτό το σκουπίδι ο νικολαιδης ντροπιάζει τον σύλλογο....έχει κ η ξεφτίλα ένα όριο ρε καραγκιοζη
Νομίζω σημερα ηταν υπερ ιβαν
Γι αυτό ακριβώς το γραφει.
Πιτσιρίκο αυτά άλλου όχι σε μένα ,οκ;;δε γνωριζόμαστε... φρόνημα
από GEOL
Τρί 21 Οκτ 2025, 07:50
Jump to forum
Jump to topic

navigator11 έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 22:42 Επειδή δεν το έχω καθόλου με αυτά, την all time classic πια φώτο του εξαγριωμένου Άλκη μπορεί να τη φτιάξει κανένα τσακάλι κι αντί του μπουκαλιού νερού να κρατάει λχ ένα πακέτο σερβιέτες;
:mrgreen:
Ή καλύτερα ένα άγαλμα του Ερμή του Πραξι-τέλη :lol:
από Psaras
Τρί 21 Οκτ 2025, 12:37
Jump to forum
Jump to topic

Τελικά έγινε ή δεν έγινε ψηφοφορία;

Έγινε, αλλά είναι σαν να μην έγινε. Γιατί, αν γινόταν, θα είχε γίνει, ενώ εντέλει δεν έγινε.
Και ο Χασεκίδης και η εξωθεσμική έχουν, συνεπώς, δίκιο. Προσωπικά, πιστεύω την εξωθεσμική, γιατί δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Η επιμονή της στη διαφάνεια ...
από Taseos
Τρί 21 Οκτ 2025, 12:40
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί έχω ένα καρεκλάκι στο παλατάκι το οποίο το τοποθέτησε ο Σαββιδης σε μια ανακαίνιση που έχει γίνει. Και φοβάμαι μήπως μου ζητήσει ο ας να τον αποζημιώσω που το χρησιμοποιώ μιας και όπως είναι γνωστό ο σπιτονοικοκύρης φροντίζει πάντα η περιουσία του τα πάγια του να είναι σε άψογη κατάσταση.
από Psaras
Τρί 21 Οκτ 2025, 12:45
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί έχω ένα καρεκλάκι στο παλατάκι το οποίο το τοποθέτησε ο Σαββιδης σε μια ανακαίνιση που έχει γίνει. Και φοβάμαι μήπως μου ζητήσει ο ας να τον αποζημιώσω που το χρησιμοποιώ μιας και όπως είναι γνωστό ο σπιτονοικοκύρης φροντίζει πάντα η περιουσία του τα πάγια του να είναι σε άψογη κατάσταση ...
από Equalizer
Παρ 24 Οκτ 2025, 22:46
Jump to forum
Jump to topic

https://www.youtube.com/watch?v=qVZmPm_-950

50 λεπτο μεχρι 56

σορρυ για την βρωμια που ανεβαζω αλλα βαλτε να ακουσετε μποζο καζινακια και σκαστε στα γελια με το πλερεζοπολις-τελοπολις

Εμετος

Επικό κλείσιμο στο 56+, που λέει να το πάρουν και να το χαίρονται, μόνο "να το βάλουν στον πάτο ...
από Dimitrisou
Παρ 24 Οκτ 2025, 23:24
Jump to forum
Jump to topic

Μα ρε παιδια το λεει ξεκαθαρα ο ανθρωπος να το χαιρονται!Αυτος δεν θα το χαιρεται δεν ειναι ΠΑΟΚ..
Πετρουλακη αυτο ελειπε ρε να ριξει 250μυρια και να το κανει δωρεα..τι κυμπαριδες γινομαστε ολοι με ξενες τσεπες..
από Fireman 4
Σάβ 25 Οκτ 2025, 14:15
Jump to forum
Jump to topic

Παιδια οποιος και να χτισει το γηπεδο θα παιρνει μερος των εσοδων της εκμεταλλευσης του γηπεδου. Ειτε ειναι ο Ιβαν ειτε ο Τελης ειτε ο φουφουτος.

Το γηπεδο θα κοστισει ενα εξωφρενικο ποσο. Καπως πρεπει να γινει η αποσβεση του. Αυτο που αλλαζει αναλογα με το ποιος θα το κανει πιθανοτατα ειναι σε ...
από prist64
Δευ 27 Οκτ 2025, 19:21
Jump to forum
Jump to topic

διαβασα οτι
ο Καλαθης εκλεισε στην Παρτιζαν

ναι ο Καλαθης που στις 21 Σεπτεμβριου
ο γνωστος Θανος τον ειχε ενα βημα απο τον Π.Α.Ο.Κ.
συμφωνα με αναρτηση του στο Τελοπολις

και ω της συμπτωσεως,μια μερα πριν ειχαμε την γκελα με το Αγρινιο

ρε για κοιτα κατι συμπτωσεις

ρε δε γ@μ!εστε λεω ΄γω
από Taseos
Δευ 27 Οκτ 2025, 19:44
Jump to forum
Jump to topic

Υπάρχει κάνα νέο; Σταμάτησε και η καθημερινή ενημέρωση για την αγοροπωλησία τα επόμενα σχέδια - τους κλεισμένους παίκτες. Χάλασε;
από warmeater
Δευ 27 Οκτ 2025, 19:58
Jump to forum
Jump to topic

Τι να χαλάσει;;;
Ο DPG κανει τον σταυρο του που πηρε το φαιναλ-φορ στην Αθηνα μηπως και παρει την τελευταια του ευρωλιγκ
Γιατι από του χρόνου θα βλεπει τις πλάτες άλλων
από aivas19
Τετ 29 Οκτ 2025, 12:59
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ περιμένω από την ΠΑΕ αυτή την εβδομάδα να κλείσει το ραντεβού και να υπογραφεί το μνημόνιο, για να τελειώνουμε μια και καλή με αυτή την φαρσοκωμωδία.
Δεν θέλει ο ΑΣ, βγαλτους στην φόρα και ξεφτίλισε τους, πλέον έχεις κάθε όπλο υπέρ σου.

Με το να περνάνε οι μέρες πάλι χωρίς να γίνεται τίποτα ...