Άρα μένει;trianta76 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 17:56 Κολκας ειπε οτι οι πιθανότητες να παραμείνει ο Λουτσεσκου ειναι απειροελαχιστες και οτι ο αντικαταστατης δεν ειναι ο Κονσεισαο
Αναζήτηση για περισσότερες από 4559 εγγραφές
- Τρί 09 Ιουν 2026, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
- Τρί 09 Ιουν 2026, 18:25
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 09 Ιουν 2026, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα και περυσι κατα 99.9% φευγατος ηταν,αλλα εμεινε.Και ο Γιαννουλης χθες γραφανε πως κατα 90% κλεινει στον γαυρο και σημερα αποσυρθηκε.
Γενικα δημοσιογραφια γτπ καβαλα,σερρες και δραμα μαζι.
Γενικα δημοσιογραφια γτπ καβαλα,σερρες και δραμα μαζι.
- Τρί 09 Ιουν 2026, 18:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε μια τεραστια κίνηση μεγαλοψυχιας ο Λέο θα διαλεξει Άμπελ Φερέιραobanebane έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 18:22 Αν φύγει ο Λουτσέσκου, ο αντικαταστάτης θα μιλάει σίγουρα Πορτογαλικά.
- Τρί 09 Ιουν 2026, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γεγονός ότι δεν ήτανε στη συνάντηση αθλ διευθυντή τεχν διευθυντή με την οικογένειά Σαββίδη και Γκοντσαροβα , όσο και να προσπαθούν να το καλύψουν οι δημοσιογράφοι ότι ήταν στις προηγούμενες των προηγούμενων μηνών, είναι με ερωτηματικό που δεν απαντάται εύκολα
Θα δείξει
Μείνει δεν μείνει ο ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 19:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Από όσα διαβάζω να λέτε ότι λέει ο Κόλκας (ούτε με μισό μπουκάλι ουίσκι δεν μπορώ να τον ακούσω) συμπεραίνω μεν ότι δεν έχει ιδέα, είμαι βέβαιος δε ότι αν είχε προσληφθεί ο κολλητός του θα ήξερε, όπως παλιότερα, ακόμη και πότε κατούρησε ο ένας ή ο άλλος.
Από εκεί και πέρα, θεωρώ τεράστιο ρίσκο να ...
Από εκεί και πέρα, θεωρώ τεράστιο ρίσκο να ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 20:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω ότι πιο ανίκανοι δημοσιογράφοι από τους δικούς μας δεν υπάρχουν.
Πριν λίγο μου πετάχτηκε ένα reel με τον συνεργάτη του μπεργκερά24 ο οποίος έχει τα μούτρα του πάσσαρη και το χιούμορ του Σεφερλή, οπου επέμενε ότι στην πόρτο ο Σέρτζιο είχε 10 εκατομμύρια συμβόλαιο
Ρέπουστή μου 30 δευτερόλεπτα ...
Πριν λίγο μου πετάχτηκε ένα reel με τον συνεργάτη του μπεργκερά24 ο οποίος έχει τα μούτρα του πάσσαρη και το χιούμορ του Σεφερλή, οπου επέμενε ότι στην πόρτο ο Σέρτζιο είχε 10 εκατομμύρια συμβόλαιο
Ρέπουστή μου 30 δευτερόλεπτα ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 20:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή ο Λουτσέσκου έχει δημιουργήσει ένα δέσιμο με πάρα πολλούς παίχτες και επειδή έχουμε το προηγούμενο του Άμπελ με τους παλιούς τι έγινε όταν προσπάθησε να κάνει αλλαγές σημαντικές και πώς πλακώθηκε μαζί τους, αν φύγει ο προπονητής είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο να φύγουν και κάποιοι παίχτες ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι πολύ διχασμένος σ' αυτό το κομμάτι. Νομίζω πως φοβάμαι ότι η ζωή χωρίς ραζβαν, τον λατρεύω. Από την άλλη ίσως όντως έφτασε η ώρα για κάτι διαφορετικό. Όποτε να γίνει η αλλαγή, είτε φέτος είτε του χρόνου πάλι προκριματικά θα έχεις κ πάλι η επιλογή θα έχει ρίσκο. Αυτό που δεν Μ αρέσει είναι που ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 20:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι πολύ διχασμένος σ' αυτό το κομμάτι. Νομίζω πως φοβάμαι ότι η ζωή χωρίς ραζβαν, τον λατρεύω. Από την άλλη ίσως όντως έφτασε η ώρα για κάτι διαφορετικό. Όποτε να γίνει η αλλαγή, είτε φέτος είτε του χρόνου πάλι προκριματικά θα έχεις κ πάλι η επιλογή θα έχει ρίσκο. Αυτό που δεν Μ αρέσει είναι ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχω πειστεί ως τώρα ότι είναι αναγκαία μια αλλαγή προπονητή , ιδιαίτερα υπό το πρίσμα των πολλών αλλαγών
Ξέρω ως οπαδός θεατής πολύ καλά τις πρόσφατες ευθύνες του, αλλά ξέρω και των υπολοίπων
Ένα κρίσιμο ερώτημα είναι τι πραγματικά βλέπουν για την κατάσταση που βρίσκεται ο Ραζβαν. Πρόσφατη ...
Ξέρω ως οπαδός θεατής πολύ καλά τις πρόσφατες ευθύνες του, αλλά ξέρω και των υπολοίπων
Ένα κρίσιμο ερώτημα είναι τι πραγματικά βλέπουν για την κατάσταση που βρίσκεται ο Ραζβαν. Πρόσφατη ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Και μιλάμε για πραφιτ
- Τρί 09 Ιουν 2026, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα είναι πολύ δύσκολη η μετά- Λουτσέσκου εποχή.
Ο ΠΑΟΚ λογικά θα υποφέρει μέχρι να βρει τον δρόμο του.
Ο ΠΑΟΚ λογικά θα υποφέρει μέχρι να βρει τον δρόμο του.
- Τρί 09 Ιουν 2026, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..
- Τρί 09 Ιουν 2026, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγά που θα αντέξουμε τόσο. Σοβαρέψου, αδερφέDimitrisou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:49 Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..