Η αναζήτηση βρήκε 180 εγγραφές
- Τετ 24 Δεκ 2025, 07:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Υπάρχει κάποια εξήγηση γιατί σε κάθε μεταγραφική περίοδο ακουμε σε μεγάλο βαθμό τα ίδια ονόματα στην ανακύκλωση; Ανύπαρκτο σκάουτινγκ, έλλειψη τεχνογνωσίας, όμηροι μανατζερικων γραφείων ή λίγο από όλα;
Όταν μια ομάδα κρίνει ότι ένας παίκτης της κάνει δε σταματάει στη μια μεταγραφική περίοδο ...
- Τετ 24 Δεκ 2025, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή εμείς ενδιαφερομασταν πριν 2 χρόνια για τον Σλοβενο. Δεν δώσαμε τοτε τα λεφτά που ήθελε η ομαδα του, πεταξαμε 2 και βάλε μυρια για Κολει,Βιετεσκα,αφού ούτε τα 2 για Χατζηδιάκο διναμε και τωρα επιστρέφουμε να αναγνωρίσουμε το λάθος μας;
Αντίστοιχα μπορώ να πω για τον Μειτε που δεν πήραμε ...
- Παρ 26 Δεκ 2025, 12:39
- Jump to forum
- Jump to topic
απιστευτο οτι καποιος που πληρωνεται απ τον Σαββιδη ειδε τον καργα και ειπε καλος ειναι, ας τον παρω.
Δε θα διαφωνήσω...και ο κύριος λόγος είναι πως ο καργας έπαιζε στα Γιάννενα που έπαιζαν σύστημα λεωφορείο....αλλά μη ξεχνάμε και τους περισσότερους συνοπαδους μας που φώναζαν πάρτε τον κάργα ...
- Παρ 26 Δεκ 2025, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...
Πόσα πρέπει να δώσει για να γουστάρεις?
Τόσα όσα ώστε να πάρουμε το πρωταθλημα και να περάσουμε όπως + δηποτε αυτόν τον γ.... έναν γύρο των προκριματικων ...
- Παρ 26 Δεκ 2025, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Βραζιλιάνος 20 χρονών που έκανε μεταγραφή 18 μύρια στην ομάδα του Κριστιάνο και τον θέλουν Μπενφίκα, Σπόρτινγκ κτλ ...πάμε στον επόμενοektoras έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 17:58 https://www.transfermarkt.com/wesley/pr ... er/1007378
Δεν φαίνεται κι άσχημος ο μικρός
- Δευ 05 Ιαν 2026, 16:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ζουμί είναι ότι όταν θες ένα έτοιμο παίκτη όπως τώρα στα στόπερ, χρειάζεται ΕΠΕΝΔΥΣΗ.
Θες πρωτάθλημα; Πας σκας 5 και παίρνεις τον Ντρκουσιτς.
Ήθελες φορ; Ας τα έσπαγες να έπαιρνες τον Βαργκας ή κάποιον αντίστοιχο.
Όχι ότι αυτό σε εξασφαλίζει αλλά μειώνει τις πιθανότητες αποτυχίας.
Αν ...
- Τετ 07 Ιαν 2026, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Απλά μαθηματικά είναι αριστερά έχει δύο έστω μέτριους αυτή τη στιγμή ....δεξιά έχεις έναν ο σαστρε δεν υπάρχειblack death έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 19:58 Δηλαδη για να καταλαβω, ψαχνουμε δεξι μπακ και οχι αριστερο;![]()
- Τετ 07 Ιαν 2026, 23:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν έμενε ο Όττο δε θα είχαμε κεννι...καλοί παίκτες και οι δύο , τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά....εγώ ως τώρα προτιμώ Κεννιtheo86 έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 23:30 Για μπακ θα ήταν ιδανικός ένας πασπαρτού…
Για αυτό ήθελα παραμονή Ότο …
Θα είχαμε ησυχάσει
- Παρ 09 Ιαν 2026, 13:32
- Jump to forum
- Jump to topic
"Daylight robbery" η μεταγραφή Κουλιεράκη. Και στο τέλος ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει 6-7 σεντερ μπακ, ψάχνοντας... και ξοδεύοντας παραπάνω χρήματα απο όσα πήρε. Ούτε για τον Κουλιεράκη ήταν η καλύτερη επιλογή το συγκεκριμένο πρωτάθλημα και η ομάδα. Δεν εξελίχθηκε.
Δε συζητώ καν τι πήγε να γίνει με το με ...
- Παρ 09 Ιαν 2026, 20:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάτι τελευταίο επειδή παρακολουθώ λίγο την άνευ λόγου συζήτηση από χθες .
Ο αντικαταστάτης του Κουλιε είναι ο Μιχαηλιδης και μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους .
Ο οποίος άμα έπαιζε σε κανέναν γαυρο θα κόστιζε 40 μυρια και αν τον έλεγαν Μιχαήλοβιτς θα έπαιζε στην Ίντερ
Βασικά αν δεν είχε ...
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 20:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Γτ δεν κοιταμε τν Νους σαν μπακ απ του Ταισον ειπαμε?
Γιατι οσο μπαλα ξερει τοσο μυαλλο δεν εχει..φουλ στις καρτες...
Ας ξέρει μπάλα και ο Λουτσέσκου μπορεί να τον στρώσει στα γρήγορα.
Ο λουτσεσκου τους μόνους παίκτες που ΔΕΝ θέλει να έχει σε ομάδα του είναι οι απείθαρχοι....
Μεγάλο ...
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Εύκολα τα λέμε εμείς απ' έξω αλλά όταν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής 18-19-20 χρονών και σφυρίζουν τα εκατομμύρια γύρω σου δεν είναι εύκολο να πάρεις τη σωστή απόφαση που δεν είναι και σίγουρο από πριν ποια είναι....
Ο Γιαννούλης έδειξε πόσο γουστάρει ΠΑΟΚ όταν έδωσε άκυρο σε όλους τους κάτω ...
Ο Γιαννούλης έδειξε πόσο γουστάρει ΠΑΟΚ όταν έδωσε άκυρο σε όλους τους κάτω ...
- Δευ 12 Ιαν 2026, 09:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ προσωπικά αν μου έλεγε ο Σαββίδης πουλάς δέσποτα, Καμαρά και Τσαλοφ (έστω τζάμπα αν και ο παίκτης έχει αξία στην αγορά) και φέρνουμε στόπερ ηγέτη, Τσαπρα(ή άλλο Μπακ) , Γιαννούλη και λιβαϊ Γκαρσία εγώ το αγόραζα χθές
Ναι ναι ξέρω πολλές αλλαγές για λουτσεσκου αλλά είναι σίγουρα αναβάθμιση
Ναι ναι ξέρω πολλές αλλαγές για λουτσεσκου αλλά είναι σίγουρα αναβάθμιση
- Δευ 12 Ιαν 2026, 11:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτη η καλη ομαδα της Γερμανιας που παιζει μπαλα ο Κουλιε; 8 εφαγε κριμα ατυχια
που πηγες και εμπλεξες ρε μικρε, σηκω φυγε απο το ρδελομπου γιατι φετος ολοταχος πας για πεσιμο
8-1 με βασικό και αναντικατάστατο τον Κουλιεράκη.
Άλλος ένας που "ευτυχώς έφυγε" απο τον ΠΑΟΚ και "σώθηκε και ...
- Τρί 13 Ιαν 2026, 19:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσείς που κράζετε τον Όττο ρωτήστε πρώτα τον ραζβαν αν θα τον ήθελε στην ομάδα του....εγώ είμαι σίγουρος πως τον ήθελε....χωρίς να λέω ότι είναι παικταρας