Σαστρε εύκολοpavlos06 έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 11:04 Το ερώτημα είναι. ποιον κοβει αυριο ο coach για να βάλει παίχτη που ούτε καν εχει συστηθεί μαζί του ?
Θεωρώ ενας κομμένος είναι ο chalov - yeremeyef , πιθανόν ο ivanusec για να μπει ο ζαφειρης αφου δεν εχει ρυθμο για να βοηθησει. Και μετά ?
Η αναζήτηση βρήκε 180 εγγραφές
- Τετ 04 Φεβ 2026, 11:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Όσα περνάνε τα παιχνίδια τόσο περισσότερο έχω τη πεποίθηση ότι ο μοναδικός αναντικατάστατος στην ομάδα είναι ο Γιακουμάκης, μεγάλο ταλέντο ο Μύθου αλλά με Γιακουμάκη είμαστε άλλη ομάδα ....χωρίς ντελια χάνουμε σε φαντασία αλλά η ομάδα δουλεύει το ίδιο καλά
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο τετει σε μας θα ήταν 50% πάνω από ότι παίζει τώρα ...Sera4 έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 22:45 Δεν καταλαβαίνω, σκίζανε τα βρακια τους πολλοί εδώ μέσα με τον Έλληνα Ντρογμπα.
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 16:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάλλον έδωσε τα χρωστουμενα ο Μυστακίδης δεν εξηγείται αλλιώςUnpsofable78 έγραψε: Πέμ 05 Φεβ 2026, 15:49 Καλά ρε Μαρία; 3.8 μύρια και 20% ποσοστό μεταπώλησης για χειμερινό παλτό;
Ξέχασα να γράψω :
Ρε τον μπατιρη![]()
- Παρ 06 Φεβ 2026, 12:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports
Γιακουμάκης μπροστά, Ζιφκοβιτς, Τάισον, Ζαφείρης από πίσω και ο ρουλης δε θα πάρει ανάσα από τη πίεση....και εκεί που θα λένε φτάσαμε στο 60' ίσως κοπάσει η πίεση θα μπουν Πέλκας, ντεσποτοφ και τετέλεσται το ματς....
- Παρ 06 Φεβ 2026, 13:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομάδα έχει ανέβει πολλά επίπεδα τα τελευταία χρόνια....μια χαρά μπορείς να έχεις Κεννι - Σάντσεθ δεξιά και εφόσον δείξει αυτά που μπορεί με το καλό μετά το καλοκαίρι να έχουμε στα μπακ Κεννι, Σάντσεθ, Γιαννούλη, μπαμπα.... όνειρο!
- Παρ 06 Φεβ 2026, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν κ αρνητικός γενικα με το μεταγραφικό πλανο της διοίκησης απο το καλοκαίρι. Εννοω το πως κινούνται κ οχι το αν βγηκε καποιος παιχτης θεωρω οτι γερεμεγιεφ κουμπωνει καλα εν τελη κ θα βοηθησει ασε που δεν θα κρυψει τον μυθου που ειναι πολυ σημαντικό.
Εγω προσωπικά θα ηθελα ρνα εξτρεμ μονο αν ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Συντασσομαι με όσους δεν θέλουν ο Σολα να μπει στην κατηγορία των "what if".
Από την άλλη δεν ξέρω πως το βλέπει και ο ίδιος. Για τα Αγγλακια η Ολλανδία αποτελεί πολύ πιο γρήγορο μονοπάτι για επιστροφή στην Πρέμιερ.
Δεν είμαι βέβαιος ότι ο ίδιος θα θέλει να επιστρέψει
Που να θέλει να γυρίσει ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 19:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports
Ο ντεσποτοφ δεν έχει κάνει μισό καλό ματς με τους γείτονες....ο Βούλγαρος ετοιμάζεται να καθαρίσει τη πρόκριση τη Τετάρτη
- Δευ 09 Φεβ 2026, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Βάλε τρεις τέσσερις τζάμπα είναι....
- Παρ 13 Φεβ 2026, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd
Το μόνο που με στεναχωρεί λιγάκι είναι ο παροπλισμός του Μπιάνκο. Το παιδί έκανε καλή αρχή, έπαιξε και βοήθησε. Και ξαφνικά εξαφανίστηκε. Προφανώς και ο κόουτς ξέρει καλύτερα αλλά εγώ προσωπικά θα ήθελα να τον βλέπω λίγο παραπάνω. Και φυσικά τον προτιμώ από τον Καμαρά
Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι ...
- Παρ 13 Φεβ 2026, 17:03
- Jump to forum
- Jump to topic
επρεπε να παρουμε παικτη μπροστα και μαλιστα παικταρα εστω για 6 μηνες καποιον δανεικο
Όχι φίλε δεν έπρεπε να πάρουν δανεικό παίκτη για τη περίπτωση που έχουμε τραυματίες του 4 από τους 7 μεσοεπιθετικούς...
Έπρεπε να πάρουν παίκτη για βασικό και για τα επόμενα χρόνια γιατί δε γίνεται να ...
- Δευ 16 Φεβ 2026, 00:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 0-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μη τρελαίνεστε αδέρφια τίποτα δε θα τέλειωνε σήμερα ακόμη και σε περίπτωση νίκης ή ήττας...έχει πολύ δρόμο ακόμη ...
Όπως είπε και ο προπονητής μας , τον Φεβρουάριο κρίνεται μόνο η Ευρώπη και το κύπελλο
Πάμε τη Πέμπτη με ότι δυνάμεις έχουν μείνει...
Όπως είπε και ο προπονητής μας , τον Φεβρουάριο κρίνεται μόνο η Ευρώπη και το κύπελλο
Πάμε τη Πέμπτη με ότι δυνάμεις έχουν μείνει...
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 11:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1
Άσχετο με το σημερινό παιχνίδι αλλά μετά τις χθεσινές δηλώσεις ραζβαν και μπιάνκο είμαι σχεδόν σίγουρος πως αυτή η 'αδικια' σε βάρος του Μπιάνκο να του παίρνει τον χρόνο αυτός ο Καμαρά γίνεται για να πάρουμε τον μπιάνκο κοψωχρονια και για να μη πέσει πολύ η τιμή του Καμαρά....θα ήταν πολύ βολική η ...
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 10:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ρε παιδιά για το πέναλτι είναι πολύ απλά τα πράγματα....είναι ανάλογα τον τρόπο που θέλει να σφυρίζει ο διαιτητής....σε όλο το παιχνίδι οποιαδήποτε επαφή την έδινε φάουλ σε βάρος του ρυθμού του αγώνα (κλασικός Έλληνας διαιτητής)
Αν διαιτητής ήταν ένας Γερμανός το πέναλτι δε θα το έδινε όπως δε θα ...
Αν διαιτητής ήταν ένας Γερμανός το πέναλτι δε θα το έδινε όπως δε θα ...