Προσωπικά από το να φέρουν τον κουρμπελη
(δε νομίζω πως υπάρχει περίπτωση) ,
καλύτερα τον Τσιγγαρα
Εγώ από την αρχή των μεταγραφών ήθελα τον Αλεξανδρόπουλο γιατί τον θεωρούσα το τέλειο Μπακ απ του Καμαρά και μετά ήθελα να φέρουν ένα εξαρι καλύτερο του μεϊτε....
Το είχα πει και προχθές πόσο λάθος ...
Η αναζήτηση βρήκε 133 εγγραφές
- Παρ 22 Αύγ 2025, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Αφού λένε ότι ψάχνουν και εξτρέμ δε πάνε να φέρουν τον Σάντρο Ραμίρεζ που παίζει όλες τις θέσεις μπροστά και είναι παικταρας για Ελλάδα
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Χατσιδης,Μύθου,Μπαταουλας μπορεί να να μην έχουν την φήμη των Κουτσια,Τζήμα,Τζιόλη,Κουλιερακη ,έχουν όμως μια απίστευτη ωριμότητα που μπορεί να τους εξελίξει σε πολύ χρήσιμους παίκτες για χρόνια για την Α ομάδα .
Αυτό...πρέπει επιτέλους η ομάδα να μάθει να βγάζει και παίκτες ροτεϊσον και όχι να ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 17:57
- Jump to forum
- Jump to topic
@prist64 μου ηρθε μια μυιρωδια απο κασερι..σ'εσενα; 8-)
Ματέο Κασιερα? https://www.transfermarkt.gr/mateo-cassierra/profil/spieler/362667
Δε πιστεύω πως θα δώσει έτσι απλά η Ζενίτ τον βασικό της φορ που έχει 5 γκολ σε 6 συμμετοχές φέτος
Άσε που δε κάνει για τον ΠΑΟΚ φορ με τέτοια νούμερα ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 22:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε μπορώ να πιστέψω ότι με τόσους μεσοεπιθετικούς θα πάμε και για εξτρέμ...
Λογικά ο ορεκτικό είναι χαφ , το κυρίως στόπερ βαρβατο και το γλυκό είναι φορ (Μαπεϊ έλα μας έχει πιάσει τρέλα)

Λογικά ο ορεκτικό είναι χαφ , το κυρίως στόπερ βαρβατο και το γλυκό είναι φορ (Μαπεϊ έλα μας έχει πιάσει τρέλα)
- Τρί 26 Αύγ 2025, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Τελικά ρε παιδιά μάθαμε ποιος προσγειώθηκε προχθές το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και χθες πέρασε από της Μικράς Ασίας που είπε ο πάτερ;
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 22:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ λάθος σκέψη....με έναν τραυματισμό Γιακουμάκη, μεϊτε, κεντζιορα ή Μηχαιλιδη θα κλαίμε
- Παρ 29 Αύγ 2025, 10:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις πρωτάθλημα και να φτάσεις όσο πιο μακριά μπορείς Ευρώπη με τριάδα Γιακουμάκη Τσαλοφ Μύθου όσο καλή κι αν είναι μεσοεπιθετική σου γραμμή . Αποτελεί αστειοτητα το λιγότερο βλέποντας και τον ανταγωνισμό
Μείνει φύγει ο Τσαλοφ θέλω τουλάχιστον ισότιμο φορ με Γιακουμάκη ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντοβιτς παίρνει ο βαζελος....
Μ'αρεσει που κράζουμε το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδα μας...δουλειά για δύο ομάδες βγάζει
Μ'αρεσει που κράζουμε το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδα μας...δουλειά για δύο ομάδες βγάζει
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 07:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Καλημέρα σε όλη τη παρέα!!
Σήμερα παντρεύομαι και μόλις ξύπνησα μπήκα να δω κανένα νέο για μεταγραφές α ρε ΠΑΟΚ τι μας έχεις κάνει....
Ιβάν κάνε μου ρε μεγάλε ένα δώρο μια παικταρα για μπροστά...
Σήμερα παντρεύομαι και μόλις ξύπνησα μπήκα να δω κανένα νέο για μεταγραφές α ρε ΠΑΟΚ τι μας έχεις κάνει....
Ιβάν κάνε μου ρε μεγάλε ένα δώρο μια παικταρα για μπροστά...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 07:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Πω πω τι αισιοδοξία είναι αυτή ρε παιδιά; Μπράβο...
Μια χαρά είναι η ομάδα και πιστεύω θα φέρουν και φορ στο τέλος....είναι η πρώτη μεταγραφική περίοδος που από ότι φαίνεται πήραμε ΚΑΝΟΝΙΚΟΎΣ ποδοσφαιριστές με αγώνες χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς και όλοι σε καλές ηλικίες και με κίνητρο....τώρα ...
Μια χαρά είναι η ομάδα και πιστεύω θα φέρουν και φορ στο τέλος....είναι η πρώτη μεταγραφική περίοδος που από ότι φαίνεται πήραμε ΚΑΝΟΝΙΚΟΎΣ ποδοσφαιριστές με αγώνες χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς και όλοι σε καλές ηλικίες και με κίνητρο....τώρα ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σεις αδέρφια αλήθεια τώρα ;
Χθες συζητούσατε για τον Μιτροβιτς και σήμερα συζητάτε για Τετεϊ και σαλσελδο;
Δε θα πάρει η ομάδα φορ για συμπλήρωμα....θα πάρει για να ανταγωνιστεί τον Γιακουμάκη
Χθες συζητούσατε για τον Μιτροβιτς και σήμερα συζητάτε για Τετεϊ και σαλσελδο;
Δε θα πάρει η ομάδα φορ για συμπλήρωμα....θα πάρει για να ανταγωνιστεί τον Γιακουμάκη
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι έγινε παλικάρια μου ;
Που πήγατε όλοι ;
Τελείωσαν οι μεταγραφές;
12/9 τελειώνουν οι μεταγραφές και 30/9 οι ελεύθεροι
Θα ολοκληρώσει το ρόστερ ο Σαββίδης ώστε ο προπονητής να μην έχει δικαιολογίες ....
Εγώ προσωπικά είμαι αισιόδοξος για τη χρονιά ακόμη και χωρίς τη μεταγραφή επιθετικού ...
Που πήγατε όλοι ;
Τελείωσαν οι μεταγραφές;
12/9 τελειώνουν οι μεταγραφές και 30/9 οι ελεύθεροι
Θα ολοκληρώσει το ρόστερ ο Σαββίδης ώστε ο προπονητής να μην έχει δικαιολογίες ....
Εγώ προσωπικά είμαι αισιόδοξος για τη χρονιά ακόμη και χωρίς τη μεταγραφή επιθετικού ...