Απ' ότι φαίνεται το μπαμ του καλοκαιριού θα γίνει πραγματικότητα και θα βουλώσει πολλά στόματα εντός και εκτός ΠΑΟΚ....
Έναν ηγέτη στόπερ να ξέρει και μπάλα κυρ Γιάννη
Και ένα φορ να πιέζει και να ξέρει και αυτός μπάλα κυρ Γιάννη
Και ένα χαφ ακόμη κυρ Γιάννη (βολεύομαι και με Τσιγγαρα)
Πολλά ...
Η αναζήτηση βρήκε 113 εγγραφές
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 15:27
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Μ αυτά και μ εκείνα μη ξεχάσουμε και το πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι της ομάδας την Πέμπτη. Αν και όπως έχει η κατάσταση με 2-3 μεταγραφές ακόμα φτιάχνεις ομάδα και πας να χτυπήσεις το κονφερενς
Το σκέφτομαι από τον Μάιο αυτό....
Μόνο για φέτος δε με χαλάει να παίξουμε Κόνφερενς που θα έχουμε ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Άσχετο με την επικαιρότητα της ημέρας (Ζαφείρης γαρ)
https://www.transfermarkt.com/riechedly-bazoer/leistungsdaten/spieler/216443/plus/0?saison=2023
Νομίζω για τα στόπερ είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε δυνατός με καλή τεχνική δε ξέρω από ταχύτητα πως πάει, παλαιότερα είχε τραυματισμούς αλλά έχει ...
https://www.transfermarkt.com/riechedly-bazoer/leistungsdaten/spieler/216443/plus/0?saison=2023
Νομίζω για τα στόπερ είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε δυνατός με καλή τεχνική δε ξέρω από ταχύτητα πως πάει, παλαιότερα είχε τραυματισμούς αλλά έχει ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Κέντρο με Meite - Ζαφείρη - Ντελια
Πωωωωωωω (επιστρέφω σε πέντε πάω μια τουαλέτα)
Πωωωωωωω (επιστρέφω σε πέντε πάω μια τουαλέτα)
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Λέτε να κάνει κανένα αστείο ο Σαββίδης και να πάρει και Ζαφείρη και λοκογκα και βασικό στόπερ και βασικό φορ μετά από πώληση Τσαλοφ; ( Εγώ θα έδινα και ντεσποτοφ αφού έχω από πίσω Πέλκα, Χατσιδη, Μπαλντε)
Θα μιλάμε όντως για το καλύτερο ρόστερ τις ιστορίας μας....
Θα μιλάμε όντως για το καλύτερο ρόστερ τις ιστορίας μας....
- Δευ 11 Αύγ 2025, 08:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ νομίζω ότι οι Τσέχοι έχουν καταλάβει την σφοδρή επιθυμία μας να φέρουμε έναν παίκτη καλό στα χαφ και μας εκβιάζουν μέχρι εκεί που δεν πρέπει. Τα 14Μ είναι πάρα πολλά για τον Ζαφείρη και δεν νομίζω ότι συμφέρει στον ΠΑΟΚ να τα δώσει. Ήδη ο Γιακουμάκης θα μας στοιχίσει αρκετά ( ΑΝ κάνουμε χρήση ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ακούγεται τίποτα για στόπερ και αρχίζω να τρέμω στην ιδέα νέου Κολεϊ ή Λόβρεν....
ΑΝ θέλουν να φέρουν στόπερ πρέπει να είναι αδιαμφισβήτητα για βασικός ...
Σήμερα είδα πως αυτός πήγε στη Ράγιο Βαγιεκάνο...πολύ καλός στόπερ είχε κάποιους τραυματισμούς τελευταία αλλά τον θυμάμαι από τη ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω μόνο, εφόσον όλα κυλήσουν κατά το λογικά αναμενόμενο, μην μπει σε κανένα τζιμάνι της ΠΑΕ ή μεγαλοφυής ιδέα να ανακοινωθεί ο παίχτης κατά το ημίχρονο της αναμέτρησης με τους μπεργκεράδες παραμεθαύριο.
Αυτά έχουν κοπεί από τότε με τον Ελ καντουρι....
Δεν υπάρχει πιο προληπτικός από τον ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Εε και αυτός τόσα χρόνια εξωτερικό φτάνει ας έρθει Σαλόνικα να αραξει 5-6 χρόνια... νομίζω πρέπει να το αφήσουμε εδώ αυτό το όνομα δεν υπάρχει λόγος συζήτησης
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα αλήθεια κυνηγάμε να φέρουμε μαυροπανο;;
Αυτό πραγματικά δε μπορώ να το πιστέψω για πάρα πολλούς λόγους
Ακούγεται σιγά σιγά όπως με Ζαφείρη...
έχει κάποιος πληροφορίες;
:opaokara:
Ο Ζαφείρης θα φύγει από την Τσεχία και θα τετραπλασιάσει το συμβόλαιο του.
Ο Μαυροπάνος γιατί να ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 11:11
- Jump to forum
- Jump to topic
20-25 μύρια από κουλιερακη τελικά δεν είναι και λίγα...κάτι ακούγαμε για ξεπούλημα
- Τρί 12 Αύγ 2025, 12:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ναι...πέρυσι κάναμε αμάν να δούμε Μειτε- Καμάρα και,είδαμε μόνο Καμαρα....Τώρα θα τον δώσουμε να μείνουμε με τον Μειτε....στο χέρι...Με λιγα λόγια κάτω τα χέρια απο τον Καμαρα...Μου αρέσει που ουρλιάζουμε για ταχυ-δυναμικους παίκτες και εναν και καλό που έχουμε θα τον δώσουμε....Εξάλλου δεν θα ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 14:18
- Jump to forum
- Jump to topic
ΤΙ είναι αυτά που ζούμε ρε πούστη μου ...., εκεί που χαιρόμαστε και ανεβαίνουμε στα ουράνια, τσουπ και πάμε στον πάτο στα σκατά!
Μια φορά να χαρούμε στις μεταγραφές γαμώ την π@#υτάνα μου. Στο τέλος θα μείνουμε με τον Μελά!
Keep calm αδερφέ ο παίκτη είναι κλεισμένος περιμένουμε να βρουν τον ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ορθολογικο συστημα που πλησιαζει το 4-3-3 και σε φαση επιθεσης βλεπω Τειλορ να κλεινει προς τα μεσα ως δευτερο αμυντικο χαφ πλαι στον Μειτα ενοσω οι αλλοι θα ειναι φουλ μπροστα. Εχει μεγαλυτερη λογικη και ισορροπια απο το 4-2-3-1 με 2-οχταρια
Δεν υπάρχουν συστήματα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 14:02
- Jump to forum
- Jump to topic
ΤΦ: Παβλενκα, Γκουγκεσασβιλι, τσιφτσης, μοναστήρλης, Μπαλωμένος ( αν πιστεύουν στον γεωργιανό πρέπει να φύγει ο τσιφτσης δανεικός αλλιώς να φύγει αυτός)
Στόπερ: Κεντζιορα, Μηχαιλιδης , Λόβρεν, Μπαταουλας (θέλουμε Μεταγραφη βασικότατο )
Αρ. Μπακ: Μπαμπα, Τέιλορ ( αν δεν έχουν κάποιο μικρό στα ...
Στόπερ: Κεντζιορα, Μηχαιλιδης , Λόβρεν, Μπαταουλας (θέλουμε Μεταγραφη βασικότατο )
Αρ. Μπακ: Μπαμπα, Τέιλορ ( αν δεν έχουν κάποιο μικρό στα ...