Κάνεις μια πρωινή βόλτα στα αθλητικά και παντού διαβάζεις ότι ήταν κρίμα και άδικο .
Ποιο ήταν αυτό το κρίμα και άδικο? Μια ομάδα που μόνο αμύνεται και σηκώνει τη μπάλα στον αέρα ?
Πέραν τούτου ....ποτέ δεν είναι κρίμα και άδικη οποιαδήποτε ισοπαλία ή ήττα αυτής της σιχαμένης ομάδας που κατέστρεψε ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1013 εγγραφές
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 13:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 13:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο γαύρος είναι μια ομάδα κλεφτοκοτάς !!!
Ναι πιέζει ναι ξαναπιέζει αλλά μέχρι εκει. Αυτό μπορεί να το κάνει μέχρι και η Λαμία.
...δεν ζηλεύω τίποτα απο αυτόν τον γαύρο .
Ναι πιέζει ναι ξαναπιέζει αλλά μέχρι εκει. Αυτό μπορεί να το κάνει μέχρι και η Λαμία.
...δεν ζηλεύω τίποτα απο αυτόν τον γαύρο .
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 15:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Θαναηλάκης, αυτό το αμόρφωτο γίδι που περιέγραψε το γκολ του γάβρου "κεραυνό, κυριολεκτικά" είναι καλά μετά το χθεσινό, ξέρουμε;
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιάννη Αγιάννη,μέσα απ'τη ψυχή μου υγεία να έχεις.
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεταξύ μας τώρα είχαμε και το αχτύπητο δίδυμο εγγύηση Sastre Kotarski. Μην το πείτε παραέξω.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιταλε,δεν ξερω αληθεια,οι γαυροι ειναι απατεωνες,το ξερουν δεν σου πουλανε προλογο,σου λενε αυτοι ειμαστε κ σαλτα κ γ@μησου.Οι βαζελοι εχουν τρομερο τουπε,θυμιζουν παλιες αριστοκρατισες του κολωνακιου που πλειν κ λεφτα δεν εχουν,μητε ομορφια ομως κ στο παιζουν ιστορια οτι καποτε κερδιζανε στα ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Διαβάζω στο σδνα "Παραπαίει η Σεβίλλη, στα «σχοινιά» ο Αλμέιδα".
Κι αναρωτιέμαι. Αλήθεια; Η Σεβίλλη του Αλμέιδα;
Τι παπάτζα φάγαμε ρε μλκς από τους στημένους αθηνέζους αρδ για την αεχ του Αλμέιδα;
Κι αναρωτιέμαι. Αλήθεια; Η Σεβίλλη του Αλμέιδα;
Τι παπάτζα φάγαμε ρε μλκς από τους στημένους αθηνέζους αρδ για την αεχ του Αλμέιδα;
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 23:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Με αφορμή το βίντεο της ΚΕΔ που ανέβασε ο Αποστόλης θέλω να εκφράσω τον εκνευρισμό που μου δημιουργείται όταν ακούω την παραποίηση του κανονισμού από επαγγελματίες του χώρου. Και ο εκνευρισμός μεγαλώνει όταν ακούω την παραποίηση να την κάνει ένας εκ των επικεφαλής της ΚΕΔ.
Λέει λοιπόν σε 2 σημεία ...
Λέει λοιπόν σε 2 σημεία ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 01:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα σκουλήκια για να ηρεμήσουν τα πρόβατα τους μετά τις εξελίξεις με Μυστακίδη, ανακάλυψαν ενδιαφέρον για την παε τους από δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία! :lol: :lol:
Εγώ πάντως είμαι μέσα. Να τους αναλάβει. Μόνο έτσι υπάρχει μια κάποια περίπτωση να σταματήσουν να λειτουργούν ως πουτ@ν@κια των ...
- Δευ 01 Δεκ 2025, 17:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχει βγει καθόλου off ο ζελος.
Εάν κερδίσει το εξ αναβολής του, πάει στους 21β, ήτοι 4ος χωρίς να ξέρω τις ισοβαθμίες.
Εγώ τον θέλω π.ο αλλά αδιάφορο για τίτλο.
Πιστεύω ότι τα ματς με το γύρο θα τα χτυπήσει και μόνο λόγω "el clasico" ακόμα και εάν είναι 10 βαθμούς πίσω. Θα χαρούν να κόψουν ...
- Τετ 03 Δεκ 2025, 10:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν πρόκειται ποτέ να γίνει τέραστια η απόσταση
Θα βρεθεί η επόμενη "φοβερή κυβερνησάρα", ο επόμενος Γεραπετρίτης να κάνει αγκαλιές με υπόδικους, η επόμενη πανδημία για να δώσουμε με το στανιό δουλειές κλπ κλπ κλπ, σε όσους "πρέπει" ώστε να συντηρείται ένα πράγμα το οποίο από μόνο του δεν έχει ...
Θα βρεθεί η επόμενη "φοβερή κυβερνησάρα", ο επόμενος Γεραπετρίτης να κάνει αγκαλιές με υπόδικους, η επόμενη πανδημία για να δώσουμε με το στανιό δουλειές κλπ κλπ κλπ, σε όσους "πρέπει" ώστε να συντηρείται ένα πράγμα το οποίο από μόνο του δεν έχει ...
- Τετ 03 Δεκ 2025, 13:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν μια ομάδα έχει κόσμο, πάντα θα γίνονται απόπειρες χειραγώγησης από πολιτικάντηδες, παράγοντες ακόμα κι απλούς έμπορους. Ειδικά όταν δεν βγαίνουν τα κουκιά και επιστρατεύονται στις κάλπες μέχρι και ηλικιωμένοι από εντατικές κλπ.
Τώρα είδα ότι το νησί της Σύρου βράβευσε λέει τον Καραπαπά...
Τώρα είδα ότι το νησί της Σύρου βράβευσε λέει τον Καραπαπά...
- Σάβ 06 Δεκ 2025, 08:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: FIFA World Cup 2026
Ε γιατί νομίζεις μπήκαν τόσα λιμά; Δεν βολεύει πλέον να αποκλειστεί κάποια μεγάλη χώρα απτους ομίλουςjohn4serres έγραψε: Παρ 05 Δεκ 2025, 23:28 Τίποτα το ιδιαίτερο από την κλήρωση. Ελάχιστα απαιτητικά ματς για τους δυνατούς.
- Τρί 09 Δεκ 2025, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεωρείς στήθηκε κλήρωση του τσαμπιονς λιγκ υπερ του θρύλου ;
Πιπέρι.
Τόσο καθαρό μαγαζί όπως η ουεφα, δεν θα έκανε ποτέ τέτοια πράγματα.
Ειδικά πλέον που έχουμε ηλεκτρονικές κληρώσεις με ένα κουμπι..
Ρωτάω φίλε απλά να δω την άποψή σου.
Με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα είχαν παιχνίδια. Εκτός ...