Τα πράγματα είναι απλά....
Στα μικρά ματς οι διαιτητές είναι Έλληνες...Όταν η ομάδα δεν πάει καλά...θα βοηθήσει η σφυρίχτρα....όπως έγινε με τον Ατρόμητο.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1013 εγγραφές
- Τετ 10 Δεκ 2025, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 10 Δεκ 2025, 14:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Η ΑΕΚ 2014 είναι μακράν όλα αυτά τα χρόνια η ποίο τοξική ομάδα με ένα άσβεστο μίσος για μας γιατί βλέπουν ότι και οπαδικα τους προσπερναμε
- Τετ 10 Δεκ 2025, 17:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος το μαμεί τον ρούλη;
Πάντως το πώς λειτουργεί ο γαύρος στο επίπεδο επικοινωνίας είναι τρομερό!
Από χθες διαβάζουμε πόσο μεγάλη ομάδα είναι με την νίκη του στο Καζακστάν.
Στην πραγματικότητα αντιμετώπισε -και μάλιστα χωρίς το μεγάλο της ταλέντο- μια από τις χειρότερες ομάδες που έχω δεί όχι ...
Πάντως το πώς λειτουργεί ο γαύρος στο επίπεδο επικοινωνίας είναι τρομερό!
Από χθες διαβάζουμε πόσο μεγάλη ομάδα είναι με την νίκη του στο Καζακστάν.
Στην πραγματικότητα αντιμετώπισε -και μάλιστα χωρίς το μεγάλο της ταλέντο- μια από τις χειρότερες ομάδες που έχω δεί όχι ...
- Τετ 10 Δεκ 2025, 19:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξερω ποσοι απο τους συμφορουμιτες ειστε μακρια απο την Θεσσαλονικη αλλα εγω που ειμαι να πω το εξης :
ΟΥΔΕΙΣ ασχοληθηκε με τον αγωνα ΠΑΟΚ-Αρη Θεσσαλονικης ως ντερμπυ ΠΡΙΝ τον αγώνα
ΟΛΟΙ ασχολήθηκαν με την διιατησια που "ειχε" ο ΠΑΟΚ , ΜΕΤΑ τον αγωνα
Ο Αρης Θεσσαλονικης και ο Ηρακλης Θεσσαλονίκης ...
ΟΥΔΕΙΣ ασχοληθηκε με τον αγωνα ΠΑΟΚ-Αρη Θεσσαλονικης ως ντερμπυ ΠΡΙΝ τον αγώνα
ΟΛΟΙ ασχολήθηκαν με την διιατησια που "ειχε" ο ΠΑΟΚ , ΜΕΤΑ τον αγωνα
Ο Αρης Θεσσαλονικης και ο Ηρακλης Θεσσαλονίκης ...
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 23:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι όπως ήταν αναμενόμενο, όσο είσαι μέσα στο πρωτάθλημα, θα σε ταράξουν στην προπαγάνδα, ενωμένοι όπως πάντα, οι λεχρίτες του ΠΟΚ. Από τα χαρτιά και τα βαζέλια μέχρι τα σκουλήκια και το... μετρόπολις, για συμμαχία μιλούσανε με σιγουριά και με πάθος. Σ' αυτή τη χώρα έτσι μόνο γίνεται, να παίζεις ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 15:49
- Jump to forum
- Jump to topic
sto sport24 ο βαζελος παει για κεπα αριχαμπαλανγκα στο τερμα
ο βαζελος δε ξερω πως υπολογιζει τα οικονομικα με τοσα ανοιγματα και ροστερ ενω πλεον δεν εχει παιχτη να πουλησει να ρεφαρει.
Δλδ εμεις ζοριστηκαμε με το ΦΦΠ και εκεινοι τιποτα?
Ο βαζελος θα ρεφάρει με το νέο δωρεάν γήπεδο ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 23:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα κάνουνε Χαρτούγεννα στη Νέα Φιλαδέλφεια λένε.
Ασπρόμαυρο είναι το πρωτάθλημα, ακούστε το καλά κλέφτες και ψεύτες.
Μετά από τη θλιβερή για την αξιοπρέπεια του ανθρώπου βραδιά, όπου το γκολ-πρωτάθλημα του Βαρέλα για 5 ολόκληρα λεπτά πραγματοποίησε το παιδικό μου όνειρο να δω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή ...
Μετά από τη θλιβερή για την αξιοπρέπεια του ανθρώπου βραδιά, όπου το γκολ-πρωτάθλημα του Βαρέλα για 5 ολόκληρα λεπτά πραγματοποίησε το παιδικό μου όνειρο να δω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 00:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα κάνουνε Χαρτούγεννα στη Νέα Φιλαδέλφεια λένε.
- Σάβ 27 Δεκ 2025, 11:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Ο Πολωνός επιθετικός ρωτήθηκε αν του ζητήθηκε να σταματήσει να βάζει γκολ, ώστε οι Καταλανοί να αποφύγουν την καταβολή 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στους Βαυαρούς, και είπε: «Ήξερα την κατάσταση του συλλόγου. Εκείνη την περίοδο η Μπαρτσελόνα μετρούσε κάθε ευρώ. Δεν με επηρέασε οικονομικά, δεν είχα ...
- Τρί 30 Δεκ 2025, 21:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
ποια τρια κλεμμενα ρε παιδια;;
Τουλαχιστον 5 πρωταθληματα μπορω ετσι προχειρα να μετρησω με κορυφαιο για μενα αυτο του 1973
Και ολοι οι τελικοι κυπελλου που εγιναν στο γηπεδο του φιναλιστ
Ειμαι large και δεν χρεωνω και την πολη του φιναλιστ
Γιατι ετσι μπορει ο ΠΑΟΚ να ειναι ΠΡΩΤΟΣ σε κατακτησεις ...
Τουλαχιστον 5 πρωταθληματα μπορω ετσι προχειρα να μετρησω με κορυφαιο για μενα αυτο του 1973
Και ολοι οι τελικοι κυπελλου που εγιναν στο γηπεδο του φιναλιστ
Ειμαι large και δεν χρεωνω και την πολη του φιναλιστ
Γιατι ετσι μπορει ο ΠΑΟΚ να ειναι ΠΡΩΤΟΣ σε κατακτησεις ...
- Παρ 02 Ιαν 2026, 00:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Νεόπλουτη λέγεται γιατί η διαφορά μεταξύ Σίτυ προ και μετά είναι τεράστια, μπήκε στον χάρτη του αγγλικού ποδοσφαίρου κυριολεξία εν μία νυκτί - καμία σχέση ούτε και σε αυτό το στοιχείο με μας.
Και από πότε αυτό απαγορεύεται; Η ιστορία είναι δυναμικό μέγεθος. Γράφει κάθε ώρα και στιγμή. Δεν την ...
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ άτυχος αυτός ο Dessers. Από την αρχή της φετινής σεζόν που ήταν ακόμη στη Rangers τον ρήμαξαν οι τραυματισμοί. Πάλι τραυματισμός και σοβαρός αυτή τη φορά με ρήξη τένοντα και πάνω από 2 μήνες εκτός. Περαστικά στον άνθρωπο κι ας κάνει κανένα ευχέλαιο κι αυτός κι ο Πέλκας μπας και ησυχάσουν.
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε μάγκες 2026 έχουμε πλέον, ακόμα πιστεύετε ότι τα νούμερα των μεταγραφών είναι αληθινά ή αντιπροσωπεύουν την ποδοσφαιρική αξία του κάθε παίκτη?
- Δευ 12 Ιαν 2026, 19:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Tι εχετε να πειτε για τις δηλωσεις του ΠΑΟΚΤΣΗ ΣΑΡΑΤΣΗ .....οτι ο ΠΑΟΚ με εξεφραζε σαν φιλοσοφια παλια οχι τωρα.....ο φιλος του ζαγορ....ρε τι ακουμε
Αυτος εδω και καιρο προσκυνησε τον Βαγγελα φαινεται εκεινος εχει την σωστη φιλοσοφια.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Μακάρι αδερφέ να μην καταντήσει ...
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 14:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειδα τις φασεις του βαζελου με το σκουληκι και μου φανηκε καπως μαγικη εικονα το χθεσινο 3-0.
Τα σκουληκια εχασαν πολλες καλες ευκαιριες ενω φαινεται οτι ο ευαγγελου εσπρωξε γερα τον βαζελο.
Αν δεν εχουμε τραυματισμους και καρτες κτλ αυτος ο βαζελος δεν γλυτωνει σε διπλους αγωνες.
Τα σκουληκια εχασαν πολλες καλες ευκαιριες ενω φαινεται οτι ο ευαγγελου εσπρωξε γερα τον βαζελο.
Αν δεν εχουμε τραυματισμους και καρτες κτλ αυτος ο βαζελος δεν γλυτωνει σε διπλους αγωνες.