Πάμε για την νίκη σήμερα να αποκτήσει και η ομάδα αυτοπεποίθηση για τους επόμενους πολύ δύσκολους αγώνες που ακολουθούν
Τώρα για όσους θα πάμε στο γήπεδο θα πω απλά ότι όσοι ξεχνούν την ιστορία τους δεν έχουν μέλλον
Και ότι κάποτε το να ήσουν ΠΑΟΚ σημαινε και μια συγκεκριμένη στάση ζωής
Όσο και ...
Η αναζήτηση βρήκε 530 εγγραφές
- Τετ 24 Σεπ 2025, 14:32
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 24 Οκτ 2025, 03:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Έπρεπε να χαμηλώσω πρώτα τους σφυγμούς μου, να βάλω να πιω ένα ρουμι και να κάνω ένα τσιγάρο έξω στον κήπο με την ηρεμία μου μιας και μέσα στο σπίτι απαγορεύεται. Τελικά ήπια τρία ποτηρια κι έκανα 5 τσιγάρα αλλά χαλάλι!
Έπειτα μπήκα μέσα στο σπίτι, μάζεψα το σπασμένο Μουρανο και τα κομμάτια από ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 18:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέποντας τα στιγμιότυπα μου προξένησε μεγάλη εντύπωση ο Ιταλός Αλεσάντρο Μπιάνκο. Στη φάση που ο κιπερ μπλοκάρει μια κεφαλιά σκύβει και τον φυλάει στο κεφάλι. Στο γκολ του Ντελια καλεί και τους άλλους,στο τέλος μέσα στους πανηγυρισμούς. Έχει δέσει με γκρουπ, εύχομαι να δείξει και πράγματα.
- Παρ 24 Οκτ 2025, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω ότι χθες κερδίσαμε έναν παίκτη στο ροτέισον. Ο Αλεσάντρο Μπιάνκο είναι ένας παίκτης με καλά τρεξίματα και νομίζω πολύ καλός και τακτικά. Το πιο σημαντικό είναι ότι νιώθει ήδη κομμάτι της οικογένειας ΠΑΟΚ. Ήταν ο πρώτος που πήγαινε να πανηγυρίσει τα γκολ και να δώσει συγχαρητήρια στον Τσιφτσή ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Καταρχάς οι μόνοι που είναι για λύπηση είναι αυτοί που ακόμα και σε ένα τέτοιο βράδυ αντί να ασχοληθούν με όλα τα ωραία που είδαν κάθονται και βγάζουν χολή για έναν παίκτη της ομάδας μας που για τους Χ Ψ λόγους δεν μπορεί να αποδώσει... πραγματικά δεν έχω λόγια
Τεράστια η χαρά σήμερα και γίνεται ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 01:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Καταρχάς οι μόνοι που είναι για λύπηση είναι αυτοί που ακόμα και σε ένα τέτοιο βράδυ αντί να ασχοληθούν με όλα τα ωραία που είδαν κάθονται και βγάζουν χολή για έναν παίκτη της ομάδας μας που για τους Χ Ψ λόγους δεν μπορεί να αποδώσει... πραγματικά δεν έχω λόγια
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 09:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν αναλογιστουμε οτι η ομαδα ειναι παρατημενη....
Οτι ο Λουτσεσκου παιζει προβλεψιμο ποδοσφαιρο και οτι εχει εμμονες....
Οτι δεν καναμε μεταγραφες και παιζουμε με δανεικους απο τα αζητητα.
Οτι παιζουμε με εξτρεμ τον 38αρη Ταισον που επρεπε να φυγει......
Οτι δεν εχουμε σεντερ φορ ...
Οτι ο Λουτσεσκου παιζει προβλεψιμο ποδοσφαιρο και οτι εχει εμμονες....
Οτι δεν καναμε μεταγραφες και παιζουμε με δανεικους απο τα αζητητα.
Οτι παιζουμε με εξτρεμ τον 38αρη Ταισον που επρεπε να φυγει......
Οτι δεν εχουμε σεντερ φορ ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 09:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ποδοσφαιρική υγεία που βγάζει η ομάδα δεν έχει προηγούμενο
Μπορεί να έρθει και η στραβή,μπορεί να έρθει η κακή εμφάνιση αλλά στην ομάδα όποιος μπαίνει προσπαθεί να παίξει με το στυλ της ομάδας.
Μεγάλη υπόθεση!
Μεγάλη υπόθεση ότι η ομάδα δε μάσησε στο κακό της διάστημα πριν 1,5 μήνα,ούτε ο ...
Μπορεί να έρθει και η στραβή,μπορεί να έρθει η κακή εμφάνιση αλλά στην ομάδα όποιος μπαίνει προσπαθεί να παίξει με το στυλ της ομάδας.
Μεγάλη υπόθεση!
Μεγάλη υπόθεση ότι η ομάδα δε μάσησε στο κακό της διάστημα πριν 1,5 μήνα,ούτε ο ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 10:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπράβο σε προπονητή και παίκτες για την χθεσινή απόλαυση. Ειδικά στο β΄και θέαμα και ουσία. Μπράβο στον προπονητή για την ποικιλία που παρουσιάζει στο παιχνίδι της η ομάδα. Βλέπω ότι φέτος έχει ελαττώσει κατά πολύ το build up από την άμυνα το οποίο, κακά τα ψέματα, στην περσινή κύρια σεζόν πολύ με ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 14:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπολάτρες 
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ειναι ολα τελεια,κυριοι....
Χθες,η ομαδα επαιζε μπαλαρα....κερδιζε 4-0....και καποιοι φωναζαν πως...¨τους ψαχνει η αστυνομια"...
Βαρια δεν ειναι μονο η φανελα...βαρια ειναι και τα τσιμεντα που πατατε!!!!
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ!!!
Χθες,η ομαδα επαιζε μπαλαρα....κερδιζε 4-0....και καποιοι φωναζαν πως...¨τους ψαχνει η αστυνομια"...
Βαρια δεν ειναι μονο η φανελα...βαρια ειναι και τα τσιμεντα που πατατε!!!!
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ!!!
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 17:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 1. Jiri Pavlenka
Μέχρι τώρα στα λίγα που έχουμε δει σε σχέση με τον Ντομινίκ έχει δύο πλεονεκτήματα. Γρήγορη απομάκρυνση της μπάλας με τα χέρια για να βγει αντεπίθεση και καλύτερη έξοδο. Από τις μπαλιές με τα χέρια θα δούμε πολλές γρήγορες αντεπιθέσεις φέτος.
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 1. Jiri Pavlenka
Η διαφορά ενός κανονικού τερματοφύλακα από έναν κώνο.
Κρατάει το μηδέν
Κρατάει το μηδέν
- Παρ 08 Αύγ 2025, 10:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Και να που φτάσαμε αδερφέ μου, που έλεγε κι ο Ξυλούρης, στο σημείο που έχει ανανεωθεί ο Ντελιας και πλέον είναι καλά πληρωμένος και τα παιδάκια στην Κρήτη και το Καστελόριζο συνεχίζουν να φοράνε την φανέλα του.
Και τώρα όμως αυτόματα, όχι βεβαίως εκδικητικά, θα περάσουμε το λεπτό σημείο καμπής ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 16:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
...
Όχι marsantos, δε με ενδιαφέρει αν στο τέλος γινόμαστε ομάδα ή όχι, το καλοκαίρι παίζονται οι πιο σπουδαίοι οικονομικοί στόχοι της ομάδας και δεν αντέχω να παίζω τα εκατομμύρια στο νήμα κάθε χρονιά. Να ξέραμε μόνο πόσο μας στοίχισαν οι χ ψ Λέφσκι, Έστερσουντς, Μάλμε κλπ.
Η ομάδα μπορεί να ...