Η αναζήτηση βρήκε 395 εγγραφές
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Δεν ήταν μόνον ο μπούζας και κάποιοι σύνδεσμοι. Ήμασταν υπεύθυνοι και οι μέτοχοι που φάγαμε πολλούς παπάδες. Ο πατέρας μου κι εγώ ήμασταν από τους πρώτους που αγοράσαμε μετοχές το καλοκαίρι του '79 όταν το ποδόσφαιρο από ημιεπαγγελματικό, έγινε επαγγελματικό και οι ομάδες, ΠΑΕ. Τί αγοράσαμε δηλαδή ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί για το γήπεδο δεν θα κατέβει η Dimera αλλά ο Σαββίδης προσωπικά;
Όχι φίλε.
Για το γήπεδο δεν θα κατέβει ούτε ο Σαββίδης προσωπικά, ούτε η Dimera απευθείας.
Δημιουργείται μια νέα, 100% ελεγχόμενη από τη Dimera, εταιρεία που θα φτιαχτεί αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό. Την κατασκευή και ...
- Τρί 16 Σεπ 2025, 11:28
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 14:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δυστυχώς υπάρχει αρρώστια μεγάλη. Το παιχνίδι που σε βάλανε στις 16 Ιουνίου να παίξεις ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να χαθεί. Ελάχιστοι κάνουν ουσιαστική κριτική στον Λουτσέσκου. Οι περισσότεροι τον χτυπάνε για να χτυπήσουν εσένα. Και ελάχιστοι κάνουν ουσιαστική κριτική στις διοικητικές επιλογές ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Δινω το email μου στους μοντς,αν γνωριζουν απο τα νεα η παλια ακαουντ που να ξερουν καποιον να δινει λεφτα για προπαγανδα υπερ καποιου.Θελω να ανοιξω σπιτικο και οικονομικα σφιγγομαι.
Just saying,ε νιωθω κ μ@λακας αν αλλοι πληρωνονται για φθηνη προπαγανδα,τουλαχιστον εγω μπορω να κανω σωστη ...
Just saying,ε νιωθω κ μ@λακας αν αλλοι πληρωνονται για φθηνη προπαγανδα,τουλαχιστον εγω μπορω να κανω σωστη ...
- Τρί 30 Σεπ 2025, 14:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΑΣ εχει πέσει σε μεγάλη παγίδα. Ουσιαστικά αυτά που πρότεινε η τεχνοκρατικη επιτροπή είναι αυτά που ζητούσε και η ΠΑΕ και τα αυτονόητα, κάτι τέτοιο όμως δεν βολεύει τον ΑΣ ούτε για να βγάλει αναξιόπιστο τον Ιβάν Σαββίδη ούτε για να προωθήσει και τον Μυστακιδη. Έτσι ενώ υπήρξαν διαρροές ξαφνικά ...
- Τρί 30 Σεπ 2025, 14:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφήστε τα φρούτα να ανθίσουν. 

- Τετ 01 Οκτ 2025, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Με έφαγε η αγωνία για το τι μπορεί να λένε στο συμβούλιο, συγκινήθηκε η μούσα και μου μίλησε.
Έλα Τέλη φτιάξε μου το κέφι
Και εγώ θα σου χτυπώ το ντέφι
Να μην είναι μεσημέρι μόνο
Που κοιμάμαι και δεν έχω χρόνο!
Για θεματοφύλακα θ’ αφήσω
Σαν σφουγγοκωλάριος να ζήσω
Το ραδιόφωνο της αμαρτίας
Ωχ ...
Έλα Τέλη φτιάξε μου το κέφι
Και εγώ θα σου χτυπώ το ντέφι
Να μην είναι μεσημέρι μόνο
Που κοιμάμαι και δεν έχω χρόνο!
Για θεματοφύλακα θ’ αφήσω
Σαν σφουγγοκωλάριος να ζήσω
Το ραδιόφωνο της αμαρτίας
Ωχ ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 02:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Μου έχει λείψει η εποχή που ο αντίστοιχος 13χρονος πίστευε ακράδαντα πως ο Ίντιο είναι ο επόμενος Καφού
Ναι, να είχε ο αντίστοιχος 13χρονος Instagram να βλεπαμε τι θα ’γραφε
Ο 13χρονος απλώς αναπαράγει πιο ωμά και χωρίς φίλτρο την ατμόσφαιρα που κυριαρχεί γύρω του. Την κουλτούρα της ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 23:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Latest Update, έχουν μειωθεί αισθητά οι ανοικτές υποθέσεις
Συμβόλαια που λήγουν :
Vieirinha : Retired
Taison : Ανανέωση 1 έτος
Schwab : Holsten Kiel
Meite : Αποκτήθηκε 1+1 έτη
Colley : Αποχώρηση
Otto : Alaves
Samatta : Αποχώρηση
Bakayoko : Αποχώρηση
Wieteska : Αποχώρηση
Brandon ...
Συμβόλαια που λήγουν :
Vieirinha : Retired
Taison : Ανανέωση 1 έτος
Schwab : Holsten Kiel
Meite : Αποκτήθηκε 1+1 έτη
Colley : Αποχώρηση
Otto : Alaves
Samatta : Αποχώρηση
Bakayoko : Αποχώρηση
Wieteska : Αποχώρηση
Brandon ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι τον αγαπας, 13 χρονια υπομονή δεν εγραφες;
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 22:01
- Jump to forum
- Jump to topic
πω ρε φίλε...ο νεοπλουτισμος σε όλο του το μεγαλείο. ρε ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τις όποιες μεταγραφές και ούτε γιατί κάθε χρόνο παίρνουμε πρωτάθλημα. για άλλους λόγους έχουμε γίνει ΠΑΟΚ που πολλοί τους έχουν ξεχάσει.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ενα χαφ που να σουτάρει εκτός περιοχής θέλουμε. Από αυτούς που έχουμε κανένας δεν το έχει σε καλό βαθμό αυτό
- Δευ 04 Αύγ 2025, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν προσφέρει τίποτα το να κοιτάμε τις γειτόνισσες και τι καινούργιο ψωνίζουν...και αν είναι καλύτερο από το δικό μας.
Η κάθε ομαδα έχει την φιλοσοφία της,τις ανάγκες της και με βάση αυτά θα επιλέξει να ξοδέψει το διαθέσιμο μπάτζετ της
Οι συγκρίσεις πριν ...
Η κάθε ομαδα έχει την φιλοσοφία της,τις ανάγκες της και με βάση αυτά θα επιλέξει να ξοδέψει το διαθέσιμο μπάτζετ της
Οι συγκρίσεις πριν ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 14:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι πάντως αστείο να έχεις πάρει 2 πρωταθλήματα (και ένα κλεμμένο) επί εποχής Σαββίδη μόνο με Λουτσέσκου αλλά να βρίζεις μόνιμα αυτόν και να θεωρείς ότι αυτός φταίει.