Η αναζήτηση βρήκε 397 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Ρε οι βαζελοι πιστευουν οτι θα πουλησουν τον Μαξιμοβιτς δεκα εκατομμυρια. Μην τους παιρνετε στα σοβαρα.
οι τυποι ειναι εντελως σαν τους ξεπεσμενους αριστοκρατες στις ελληνικες ταινιες.. καρικατουρες
Αυτοί νομίζουν ότι η αγορά τους αντιμετωπίζει σαν φιναλίστ του πρωταθλητριών 55 χρόνια μετά ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί θα έρθει στον ΠΑΟΚ!
Τοσο απλά!!
Τοσο απλά!!
- Τρί 12 Αύγ 2025, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω και ο τελευταίος μπαγλαμάς να κατάλαβε γιατί είναι ΗΛΙΘΙΟ να διαρρέουν μεταγραφικές υποθέσεις κάτι χαζοχαρουμενοι ινφλουενσερς
Ελπίζω και ο τελευταίος "έξυπνος" να κατάλαβε ότι "συστημικό ΜΜΕ" σημαίνει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και "ενημέρωση από βαιμπερ" αλλά και αναγκαία προστασία στεγανών
Αλλά όχι ο ...
Ελπίζω και ο τελευταίος "έξυπνος" να κατάλαβε ότι "συστημικό ΜΜΕ" σημαίνει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και "ενημέρωση από βαιμπερ" αλλά και αναγκαία προστασία στεγανών
Αλλά όχι ο ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Με δεδομένο ότι φτάσαμε δύο φορές στους 8 του Conference και με πιθανή σοβαρή ενίσχυση στα κενά που απομένουν, νομίζω ότι θα μπορούσαμε εύκολα να φτάσουμε και πάλι στους 8 αν όχι στους 4, για να μην πω και ψηλότερα ;) Πάντα θεωρητικά...
Η ουσία πάντως, είτε τελικά παίξουμε Europa είτε Conference ...
Η ουσία πάντως, είτε τελικά παίξουμε Europa είτε Conference ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Η στροφή πάντως από τους 24 είναι φανερή για όποιον διαβάζει κάτω από τις γραμμές...
Εγώ πάντως αν ήμουν προπονητής και ερχόταν παίκτης να μου πει ότι δεν θέλει πλέον να είναι στην ομάδα, δεν θα τον εμπιστευομουν και θα ζητούσα από την διοίκηση να παραχωρηθεί
Εγώ πάντως αν ήμουν προπονητής και ερχόταν παίκτης να μου πει ότι δεν θέλει πλέον να είναι στην ομάδα, δεν θα τον εμπιστευομουν και θα ζητούσα από την διοίκηση να παραχωρηθεί
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν ο @prist64 αναφέρει "στην 4 να πας, στην 4" εννοεί 44, και ποιος είναι το 44;;;;.......μα ο @blackzone44 φυσικά!
Αυτόν να ακούμε μας λέει. :mrgreen: και όχι τον 64 που είναι ο ίδιος.
Βέβαια μετά μας μπερδευει λιγάκι γράφοντας "κάτι πιο εκλεκτό από gigot". Μα υπάρχει κάτι πιο εκλεκτό από το ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 10:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν πιστεύω οτι ο εγχώριος ανταγωνισμός εχει καλύτερη τετράδα απο μειτε, Ζαφείρη, καμαρα, οζντοεφ.
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 16:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Χάλασε το μη φτιαγμένο. Υπομονή 0 ή απλά αφορμή για κράξιμο και "εποικοδομητικη" κριτική? Και όλα αυτά, χωρίς καμία υπερβολή, βασιζόμενα στα ρημάδια τα σοσιαλ, ποιος πατάει λαικ που, ο Χ που έγραψε κάτω από τον Ψ ότι είναι αφερεγγυος και τούμπαλιν και η βροχή έπεφτε ραιτ θρού. Και οχι τίποτα, οι ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι όλοι οι χαφ ίδιοι. Το τι χαρακτηριστικά θα έχει ο "5ος" εξαρτάται από τι χαρακτηριστικά έχουν οι υπόλοιποι 4, γι'αυτό κολλάει όλη η υπόθεση.
Αυτό που πρέπει να τρέξει είναι του στόπερ για να μειώνονται τα μέτωπα.
Αυτό που πρέπει να τρέξει είναι του στόπερ για να μειώνονται τα μέτωπα.
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 20:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήταν που ήταν δύσκολα τα μεταγραφικά μας, τώρα θέλει και σορμπόν

- Κυρ 17 Αύγ 2025, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο σύλλογος ΑΝ του κάνει ο παίκτης ξέρει τι απαιτείται για να τον κρατήσει.arrwstos έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 23:23 Το ζήτημα είναι ο σύλλογος να έχει στόχο την παραμονή του παίκτη.
Τσουβαλιάζονται διαφορετικές περιπτώσεις δανεισμών απλά για να στηριχθεί το επιχείρημα της "κακής λειτουργίας" του συλλόγου.
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 23:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο δανεικός όταν έρχεται έχοντας στόχο την παραμονή στον σύλλογο (όπως συμβαίνει με όλες τις περιπτώσεις δανεικών που έχουμε) και όχι με την λογική του να συμπληρώσει χρόνο συμμετοχής για μια σεζόν που δεν τον βρίσκει στο κλαμπ του (όπως γινόταν συχνά τα πρώτα χρόνια Σαββίδη) είναι ακόμα καλύτερη ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 09:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Και τι μας νοιάζει εμάς η απόσβεση ; Λογιστές του σαββιδη είμαστε;ή είμαστε μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ;
- Δευ 18 Αύγ 2025, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχουν οπαδοί άλλων ομάδων στον πλανήτη γη που ενδιαφέρονται για το πώς θα γίνει απόσβεση μιας μεταγραφής σούπερ σταρ; Πραγματικά δηλαδή.