Η αναζήτηση βρήκε 116 εγγραφές
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Φίλε δεν ξέρω αν ξέρεις αλλά ο μόνος Μυστακίδης που εμφανίστηκε ως τώρα στον ΠΑΟΚ και όχι στα ακίνητα, είναι ο μητσος. Και δεν έρχεται με αεροπλάνο. Η Κατερίνη είναι μια ωριτσα αν πηγαίνεις με 80
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε δεν ξέρω αν ξέρεις αλλά ο μόνος Μυστακίδης που εμφανίστηκε ως τώρα στον ΠΑΟΚ και όχι στα ακίνητα, είναι ο μητσος. Και δεν έρχεται με αεροπλάνο. Η Κατερίνη είναι μια ωριτσα αν πηγαίνεις με 80
Το ξερω, αν εμφανιζοταν στα κοινα θα χαμε και νεο γηπεδο και Ζαφειρη.
Η τίποτα. Τον μητσο btw ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε οι βαζελοι πιστευουν οτι θα πουλησουν τον Μαξιμοβιτς δεκα εκατομμυρια. Μην τους παιρνετε στα σοβαρα.
οι τυποι ειναι εντελως σαν τους ξεπεσμενους αριστοκρατες στις ελληνικες ταινιες.. καρικατουρες
Αυτοί νομίζουν ότι η αγορά τους αντιμετωπίζει σαν φιναλίστ του πρωταθλητριών 55 χρόνια μετά ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί θα έρθει στον ΠΑΟΚ!
Τοσο απλά!!
Τοσο απλά!!
- Τρί 12 Αύγ 2025, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω και ο τελευταίος μπαγλαμάς να κατάλαβε γιατί είναι ΗΛΙΘΙΟ να διαρρέουν μεταγραφικές υποθέσεις κάτι χαζοχαρουμενοι ινφλουενσερς
Ελπίζω και ο τελευταίος "έξυπνος" να κατάλαβε ότι "συστημικό ΜΜΕ" σημαίνει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και "ενημέρωση από βαιμπερ" αλλά και αναγκαία προστασία στεγανών
Αλλά όχι ο ...
Ελπίζω και ο τελευταίος "έξυπνος" να κατάλαβε ότι "συστημικό ΜΜΕ" σημαίνει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και "ενημέρωση από βαιμπερ" αλλά και αναγκαία προστασία στεγανών
Αλλά όχι ο ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Με δεδομένο ότι φτάσαμε δύο φορές στους 8 του Conference και με πιθανή σοβαρή ενίσχυση στα κενά που απομένουν, νομίζω ότι θα μπορούσαμε εύκολα να φτάσουμε και πάλι στους 8 αν όχι στους 4, για να μην πω και ψηλότερα ;) Πάντα θεωρητικά...
Η ουσία πάντως, είτε τελικά παίξουμε Europa είτε Conference ...
Η ουσία πάντως, είτε τελικά παίξουμε Europa είτε Conference ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Η στροφή πάντως από τους 24 είναι φανερή για όποιον διαβάζει κάτω από τις γραμμές...
Εγώ πάντως αν ήμουν προπονητής και ερχόταν παίκτης να μου πει ότι δεν θέλει πλέον να είναι στην ομάδα, δεν θα τον εμπιστευομουν και θα ζητούσα από την διοίκηση να παραχωρηθεί
Εγώ πάντως αν ήμουν προπονητής και ερχόταν παίκτης να μου πει ότι δεν θέλει πλέον να είναι στην ομάδα, δεν θα τον εμπιστευομουν και θα ζητούσα από την διοίκηση να παραχωρηθεί
- Τρί 12 Αύγ 2025, 20:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Η FIFA προχωρά σε μία σημαντική τομή στο ποδόσφαιρο, ανακοινώνοντας την απαγόρευση δανεισμού ποδοσφαιριστών μεταξύ συλλόγων με κοινό ιδιοκτήτη.
- Τρί 12 Αύγ 2025, 20:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολεμάνε τον ολιεμπιακο μας
- Παρ 15 Αύγ 2025, 02:22
- Jump to forum
- Jump to topic
'χιδια Calabrεζικα. Ποιός αρχηγός της Μίλαν; Παγκιτης ήταν και στοίχημα για το βαζελο. Οι ουκρανικές ομάδες δεν θα έπρεπε να παίζουν όπως δεν θα έπρεπε και οι εβρεϊκες. Αλλά είπαμε μόνο οι Ρώσοι έχουν κέρατα και ουρά. Και ο Ιβάν είναι ο δάκτυλος του σατανά...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 09:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ χαίρομαι όταν οι αντίπαλοι γεμίζουν με Καλάμπριες και λοιπούς. Οι δικοί μας ελπίζω να έμαθαν το μάθημά τους.
Σε άλλα νέα, αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Λαμέλα, για παρηγοριά διαβάζω τα ποστ όταν ήρθε πέρυσι στο τόπικ.
Σε άλλα νέα, αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Λαμέλα, για παρηγοριά διαβάζω τα ποστ όταν ήρθε πέρυσι στο τόπικ.
- Παρ 15 Αύγ 2025, 09:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Δειτε λιγο τους τραυματισμους του Καλαβρεζου τα τελευταια 5 χρονια,ουτε που θα τον ακουμπουσα.
Ο Κωτσιρας να ναι καλα
Ο Κωτσιρας να ναι καλα
- Παρ 15 Αύγ 2025, 10:55
- Jump to forum
- Jump to topic
'χιδια Calabrεζικα. Ποιός αρχηγός της Μίλαν; Παγκιτης ήταν και στοίχημα για το βαζελο. Οι ουκρανικές ομάδες δεν θα έπρεπε να παίζουν όπως δεν θα έπρεπε και οι εβρεϊκες. Αλλά είπαμε μόνο οι Ρώσοι έχουν κέρατα και ουρά. Και ο Ιβάν είναι ο δάκτυλος του σατανά...
Γιατι να μην παιζουν οι ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Εύκολη πρόκριση όπως είχα προβλέψει, με 2 clean sheets. Η ομάδα ανεβαίνει παιχνίδι με το παιχνίδι, από το 30 και μετά μονόλογος μας. Με είσοδο Γιακουμ και επιστροφή Ταισον Ντεσποτοφ θα είμαστε πολύ καλά, εάν έρθει και ο Ζαφ θα είμαστε εξαιρετικά. Και για όσους πικραθηκαν, ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 16 ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

ΤΙ ΣΟΥΤΑΡΑ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ?

ΤΙ ΣΟΥΤΑΡΑ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ?