Η αναζήτηση βρήκε 32 εγγραφές
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Α δηλαδη το να εχω διαφορετικα κρητιρια απο τα δικα σου και αλλη οπτικη στο τι ειναι καλο για τον ΠΑΟΚ ειναι κατι που απαγορευεται; Το "προσωπικο" μου αγχος δεν ειναι οσο προσωπικο θα ηθελες να πιστευεις γιατι εχει κοψει το γηπεδο σε ΠΟΛΛΟΥΣ που θα ηθελαν και δε μπορουν να πανε. Εκτος αν θεωρεις ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο @Jean Valjean θα ζητήσει συγγνώμη που ειρωνεύεται την προσβασιμότητα ΑΜΕΑ στο γήπεδο με τον πιο χυδαίο και ξεδιάντροπο τρόπο, ή έχουμε γίνει αρένα εδώ μέσα; Άσχετα με το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τις προσωπικές απόψεις του καθενός.
Αν έχουμε γίνει αρένα, να το ξέρουμε.
Που ακριβώς ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 23:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Μαζί σου φίλε marsantos. Αυτό είναι το σωστό.
Αλλά για πες μου, μετά πώς θα στήνει τις κληρώσεις αυτές η ΟΥΕΦΑ αν γίνει αυτό που προτείνεις;
Πώς θα ξαναβγαίνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι για να την περνούν "ζωή και κότα" στη Γενεύη αν δεν κάνουν δωράκια σε εκείνους που θα τους ξαναβγάλουν;
Το' να χέρι ...
Αλλά για πες μου, μετά πώς θα στήνει τις κληρώσεις αυτές η ΟΥΕΦΑ αν γίνει αυτό που προτείνεις;
Πώς θα ξαναβγαίνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι για να την περνούν "ζωή και κότα" στη Γενεύη αν δεν κάνουν δωράκια σε εκείνους που θα τους ξαναβγάλουν;
Το' να χέρι ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Τι να κάνει ο Λιβαι Γκαρσία στον ΠΑΟΚ;
Επιθετικός που δεν μπορεί να κάνει πλασέ, μόνο μυτο; ...
Όσο για την ταχυδυναμη... τι να πει κανείς;
Τι να την κάνω την ταχύτητα όταν δεν μπορεί να κάνει οδηγημα σωστό και έβγαινε με την μπάλα άουτ 9/10 φορές; Και τι να την κάνω τη δύναμη όταν 9/10 επαφές του ...
Επιθετικός που δεν μπορεί να κάνει πλασέ, μόνο μυτο; ...
Όσο για την ταχυδυναμη... τι να πει κανείς;
Τι να την κάνω την ταχύτητα όταν δεν μπορεί να κάνει οδηγημα σωστό και έβγαινε με την μπάλα άουτ 9/10 φορές; Και τι να την κάνω τη δύναμη όταν 9/10 επαφές του ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Αγαπητέ Ιβαν
Ελπίζω οι φήμες περί αντικατάστασης κυκυρ με παπαμιμικο να είναι απλά φήμες, γιατί σα να παραγίνεται γαλάζιο το μαγαζί….δε νομίζεις?
Μην ανησυχείς φίλε Λουκά. Ας το δούμε αλλιώς, ας κοιτάξουμε την μεγάλη εικόνα.
Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο Παπαμιμίκος είναι γαλάζιος.
Όπως έχουν ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
...........
Συνοψίζοντας, λέω το εξής.
Ας βγει και ας δηλώσει ευθέως προσωρινή οικονομική αδυναμία ο Σαββίδης όσο διαρκεί ο πόλεμος. Λόγω περιορισμών που του βάζει ο Πούτιν.
Και για το γήπεδο (κατασκευή) και για την ομάδα.
Θα είναι προς τιμήν του και θα αντιμετωπιστεί ενδεχομένως διαφορετικά ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Δεν μου κάνει πλεον εντύπωση που διαβάζω γνώμες του τύπου " Δεν παιζουμε γρήγορα " ή με αφορμή το χθεσινό ματς "αν ήταν απέναντι μια καλύτερη ομάδα θα είχαμε φάει ένα κάρο γκολ". Για μένα αυτές οι φράσεις είναι θεωρητικό μπλα μπλα και γενικότητες που δεν αντέχουν σε πρακτική εφαρμογή.
Σχετικά με το ...
Σχετικά με το ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 07:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Παιδιά του Ντέταρι θεωρείται και από αξιόπιστα μέσα η ακριβότερη μεταγραφή του κόσμου μέχρι τότε.
Υπάρχει ο πληθωρισμός και η πάροδος του χρόνου στη μέση, οπότε και σε ευρώ αποκλειστικά να μιλήσουμε τα 8 του Σισέ και τα 9 του Ντιόγκο αντιστοιχούν τώρα σε 11,5 και 13.
Ας μην μπερδεύουμε ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 08:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του.
Είναι οι ΠΑΟΚτσήδες που δεν έχουν μία στην τσέπη και από το υστέρημά τους στηρίζουν την ομάδα.
Είναι οι ΠΑΟΚτσήδες που έχουν μια κάποια οικονομική άνεση και χωρίς θόρυβο έβαζαν πλάτη στο συλλογο.
Είναι οι ΠΑΟΚτσήδες που όπου και να βρίσκονται και κατοικούν μεταδίδουν το ...
Είναι οι ΠΑΟΚτσήδες που δεν έχουν μία στην τσέπη και από το υστέρημά τους στηρίζουν την ομάδα.
Είναι οι ΠΑΟΚτσήδες που έχουν μια κάποια οικονομική άνεση και χωρίς θόρυβο έβαζαν πλάτη στο συλλογο.
Είναι οι ΠΑΟΚτσήδες που όπου και να βρίσκονται και κατοικούν μεταδίδουν το ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Θες ακόμα ένα Στόπερ βράχο και εκτός τον baba που έχει κάψει φλάντζες
Λιντελοφ; Που επαιζε Μαντσεστερ κι εμεινε ελευθερος;
Κατι ψηνεται και για στοπερ παντως. Ελευθερος. Τελευταια εθεάθη στο νησι.
Ο Λιντελοφ είναι πολυ καλή περιπτωση σεντερμπακ.
Αυτόν μου έφαγε τ'αυτιά να αναφέρει ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Παλιότερα είχα γράψει ότι ήμουν σίγουρος, πριν βέβαια συμβεί το τρύπημα, ότι ο Ιβάν στα 100 χρόνια θα κάνει το κάτι παραπάνω.
Όταν προέκυψε το θέμα από τον ΑΣ αλλά κυρίως από την στάση σημαντικής μερίδας οργανωμένων, άρχισα να αμφιβάλλω βάζοντας τον εαυτό μου στην θέση του Ιβάν και το πώς εγώ θα ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 11:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ασχέτως του Σαββίδη ή οποιουδήποτε είναι μεγάλο μέτοχος
Για μένα προσωπικά είναι υγεία και ο απόλυτος στόχος η ομάδα να είναι αυτοχρηματοδοτούμενη και ο μεγαλομέτοχος να συμβάλλει σε διάφορα άνοιγματα που προκύπτουν από εξωγενείς παράγοντες ή
επενδύσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα.
Μία ομάδα ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι προπαγανδιστές, φίλε @eorptol1 , προβάλουν στους συνομιλητές τους τα δικά τους χαρακτηριστικά, ελπίζοντας έτσι να κρυφτούν.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγκυμονούσε βουνό και γέννησε ποντικάκι.
Αν ο ΑΣ έκανε τόσους μήνες για να αραδιάσει αυτες τις αρλουμπες, αυτό αρκεί για να καταλάβει κανείς το ποσο χαμηλό είναι το επίπεδο όσων εκπροσωπούν τον συλλογο και των συνεργατών τους.
Διάλεξαν έναν φτηνό εκβιασμό (ότι ο ΠΑΟΚ θα μείνει χωρίς γήπεδο ...
Αν ο ΑΣ έκανε τόσους μήνες για να αραδιάσει αυτες τις αρλουμπες, αυτό αρκεί για να καταλάβει κανείς το ποσο χαμηλό είναι το επίπεδο όσων εκπροσωπούν τον συλλογο και των συνεργατών τους.
Διάλεξαν έναν φτηνό εκβιασμό (ότι ο ΠΑΟΚ θα μείνει χωρίς γήπεδο ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Η συνέντευξη τύπου του ΑΣ ΠΑΟΚ και όσα οι ομιλητές σε αυτήν δήλωσαν είναι γεμάτα ανακρίβειες.
Μια σημαντική ανακρίβεια που αναπαράγεται εδώ μέσα ως "Ρωσικά κάπιταλ κοντρόλ" έχει στόχο να πλήξει την εικόνα του Ιβάν Σαββίδη και την ικανότητα χρηματοδότησης που αυτός έχει.
Παραβλέποντας την ...
Μια σημαντική ανακρίβεια που αναπαράγεται εδώ μέσα ως "Ρωσικά κάπιταλ κοντρόλ" έχει στόχο να πλήξει την εικόνα του Ιβάν Σαββίδη και την ικανότητα χρηματοδότησης που αυτός έχει.
Παραβλέποντας την ...