Η αναζήτηση βρήκε 101 εγγραφές
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Δεν χωράνε συναισθηματισμοι σ' αυτό το σοβαρό θέμα.Εδω μιλάνε τα ψυχρά μνημόνια και οι νομικοί.Αδερφια, πατέρας γιος και κόρη σφάζονται για μια καλύβα.
Και κάτι άλλο.
Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.
Όποιος θέλει κάτι διαφορετικό,ας φτιάξει μια δική του ομάδα με έδρα το ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.
Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.
Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μπραβο στην ομάδα.
Το παιχνιδι ήταν δυσκολο. Οι Αυστριακοί έπαιξαν παλι κλειστά, οχι όμως τόσο κλειστά όσο στο πρωτο παιχνιδι.
Στο πρωτο ημίχρονο η ομάδα μας δεν ήταν καλή. Ξεχώρισα τον Οζντοεφ και τον Παβλενκα, δευτερευόντως τον Μιχαηλίδη. Ο Ιβανουσετς έκανε αρκετά λάθη, έφαγε και μια αγκωνιά στα ...
Το παιχνιδι ήταν δυσκολο. Οι Αυστριακοί έπαιξαν παλι κλειστά, οχι όμως τόσο κλειστά όσο στο πρωτο παιχνιδι.
Στο πρωτο ημίχρονο η ομάδα μας δεν ήταν καλή. Ξεχώρισα τον Οζντοεφ και τον Παβλενκα, δευτερευόντως τον Μιχαηλίδη. Ο Ιβανουσετς έκανε αρκετά λάθη, έφαγε και μια αγκωνιά στα ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 10:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Σας θυμίζω ότι όταν ξεκίνησε ο πολεμος στην Ουκρανία (μπορεί και νωρίτερα όταν μυριζε μπαρουτι) επειδή υπήρχε ουκρανική ομάδα και ρώσικη εμάς μας έβαλαν να παιξουμε με το έτσι θέλω απέναντι στην Μπενφίκα.
Ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα χρόνια δύσκολες κληρώσεις και το Ποκ ευκολες. Εμείς είτε θα παιζουμε με ...
Ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα χρόνια δύσκολες κληρώσεις και το Ποκ ευκολες. Εμείς είτε θα παιζουμε με ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 20:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Όσοι δεν μπορούν να καταλάβουν την σημασία της χθεσινής πρόκρισης και το πόση ηρεμία θα έπρεπε να έχουμε πλέον στα μεταγραφικά, να μου επιτρέψουν να τους εξηγήσω.
Για την σεζόν που μόλις ξεκίνησε, είναι αναγκαία η παρουσία σε Ευρωπαϊκούς ομίλους και η καλύτερη δυνατή πορεία, γιατί σε συνδυασμό με ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
ΠΡΕΠΕΙ να περασουν ολοι φετος -εκτος απο τους διπλα,αυτοι ειναι αλλη περιπτωσαρα- Να εχουνε να ασχολουνται ΚΑΙ με Ευρωπαικα εκτος του εγχωριου,δε γινετε να παιζουμε μονο εμεις και ο γαυρος ευρωπη,οι αλλοι καναν προπονησεις και χαλαρωματα και μεις παιζαμε Ισπανια περσι.Ειναι πολυ πιο δυσκολο ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 11:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν ο prist64 αναφέρει "στην 4 να πας, στην 4" εννοεί 44, και ποιος είναι το 44;;;;.......μα ο blackzone44 φυσικά!
Αυτόν να ακούμε μας λέει. :mrgreen: και όχι τον 64 που είναι ο ίδιος.
Βέβαια μετά μας μπερδευει λιγάκι γράφοντας "κάτι πιο εκλεκτό από gigot". Μα υπάρχει κάτι πιο εκλεκτό από το ...
Αυτόν να ακούμε μας λέει. :mrgreen: και όχι τον 64 που είναι ο ίδιος.
Βέβαια μετά μας μπερδευει λιγάκι γράφοντας "κάτι πιο εκλεκτό από gigot". Μα υπάρχει κάτι πιο εκλεκτό από το ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 12:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
@Special 4
Μπραβο! Ακριβώς αυτό!
Αυτή είναι η σωστή προσεγγιση και για μένα.
Μεγάλη ομάδα είσαι όταν σκέφτεσαι και δρας σαν μεγάλη ομάδα.
Μπραβο! Ακριβώς αυτό!
Αυτή είναι η σωστή προσεγγιση και για μένα.
Μεγάλη ομάδα είσαι όταν σκέφτεσαι και δρας σαν μεγάλη ομάδα.
- Τρί 19 Αύγ 2025, 07:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω αρχίσει και κουράζομαι με τα τρολ. Είπα να μην απαντάω αλλά μάλλον σιγά σιγά πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι την οριστική αποχώρηση από την σελίδα.
Ο στόχος των τρολ είναι αυτός, να κουραστούμε και να "σπάσουμε". Θα τους κάνουμε τη χάρη; Όχι.
Θα τους " σπάσουμε " πρωτοι εμείς.
Ειναι στη ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 08:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Πίεση από άλλες ομάδες ενώ υπήρχε αρχική συμφωνία βρίσκεται πίσω από τον ερχομό του Ζάφ τον Γενάρη και όχι άμεσα!
Κοίτα να δείς τί γίνεται...
Δεν νομίζω να πέφτει ο ΠΑΟΚτσής από τα σύννεφα. Έχουμε δει κι έχουμε δει...
Και φυσικά δεν το έχουν σε τίποτα οι τρεις του Ποκ να τσονταρουν ας ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 09:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Φέτος, μέχρι στιγμής, όλες μας οι μεταγραφές ήταν στοχευμένες. Αυτό είναι το σημαντικότερο κι όχι τα χρήματα που δαπανήθηκαν.
Δεν έχω, επομένως, λόγο να αμφιβάλλω ότι το ίδιο στοχευμένες θα είναι και οι επόμενες κινήσεις μας.
Αντιλαμβάνομαι όσους βιάζονται, ποιοςδεν θα ήθελε όλες οι μεταγραφές μας ...
Δεν έχω, επομένως, λόγο να αμφιβάλλω ότι το ίδιο στοχευμένες θα είναι και οι επόμενες κινήσεις μας.
Αντιλαμβάνομαι όσους βιάζονται, ποιοςδεν θα ήθελε όλες οι μεταγραφές μας ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 10:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Θερμή παράκληση προς mod, δεν θα πρέπει να ανεχόμαστε το αιλλάδα.
Είναι ντροπή, υπάρχει τιμωρία για προσβολή και ειρωνία προς μέλη και
μηδενίζουμε την χώρα μας χωρίς να ενοχλεί κανέναν.
Δεν μηδενιζουμε καμιά χώρα. Η ίδια η χώρα αυτομηδενιζεται. Εμείς απλώς την περιγραφουμε, όπως είναι και ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 12:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Μη χολοσκάς! Ο ανθρώπινος εγκέφαλος απομακρύνει από την μνήμη τα ασήμαντα συμβάνταStatistikologos έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 10:43 Τι είχε πει ο Κουρμπέλης; ο εγκεφαλος μου το ειχε ξεχασει τελειως οτι του ειχαμε κανει προταση

- Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Η ομάδα μας είχε δυο προσωπα. Στο πρωτο ημίχρονο η Ριεκα έπαιξε σχετικά ανοιχτά κι αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να αναπτυχθουμε σωστά μέχρι την περιοχή τους. Από κει και μετά τα κάναμε μαντάρα, με βασικό υπαίτιο τον Τσαλοφ και δευτερευόντως τον Αντριγια που είχαν πολλες λάθος επιλογές στο τελευταίο ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ο Ντελιας έφαγε πολλες κλωτσιές και γενικά τον έπαιξαν πολυ βρώμικα, με την ανοχή του ανεκδιήγητου διαιτητή. Ο Ντελιας ΔΕΝ πεφτει ευκολα.