Η αεκ εχει όλη την τύχη μαζί της κι αυτό είναι πολύ κακό. Μέσα σε 2 μέρες με ένα παιχνίδι κι σε αυτό κοιμήθηκε ο Θεός, γλίτωσε 1 γύρο στην Ευρώπη, 1 γύρο στο κύπελλο + ότι μετά έχει μόνο αγώνα στην Φιλαδέλφεια με μικρή ομάδα, ενώ στους 4 ο πιο δύσκολος αντίπαλος είναι η Λειβαδια.
Μπορεί ακόμα να ...
Η αναζήτηση βρήκε 521 εγγραφές
- Παρ 19 Δεκ 2025, 11:04
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 20 Δεκ 2025, 16:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Πανιωνιος Cosmorama Travel, 20/12, 16:00, ΕΡΤ2
Αλήθεια τώρα ο Μπεβερλι είχε να παίξει 1 χρόνο? Ο τύπος κάνει φανταστική άμυνα, οργάνωνει πολύ καλά χωρίς να ξερει τους συμπαίκτες και τις κινήσεις, ενώ δίνει και οδηγίες σε όλη την ομάδα. Τώρα έχουμε 7 μέρες για δουλειά και μετά κι άλλες για να ενσωματωθουν και να δούμε ωραία πράγματα.
Στον ταίρι ...
Στον ταίρι ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 18:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Χάντμπολ ανδρών: αγώνες και νέα 2025-2026
Είναι πραγματικό απίστευτο ότι δίνει 2η αποβολή στον Μαχμουντ αλλά δεν το κάνει με τον Ντουαρτε.
Απίστευτο ότι δίνει 2λεπτη για πανηγύρισμο,δήθεν ότι προκαλεί τη κερκιδα.
Ο ΑΣ σήμερα κι ολας πρέπει να παραδώσει επιστολη εντός της ΕΡΤ3 για τις μεταδόσεις εναντίον του συλλόγου, και παράλληλα να ...
Απίστευτο ότι δίνει 2λεπτη για πανηγύρισμο,δήθεν ότι προκαλεί τη κερκιδα.
Ο ΑΣ σήμερα κι ολας πρέπει να παραδώσει επιστολη εντός της ΕΡΤ3 για τις μεταδόσεις εναντίον του συλλόγου, και παράλληλα να ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Όσο σκέφτομαι ότι το καλοκαίρι αν μας έλεγαν ανανέωση ταισον η μεταγραφή Ιβανούσετς θα διαλεγαμε το δεύτερο, τόσο σκέφτομαι γιατί πρέπει να παίρνουν αποφάσεις οι ειδικοί και όχι εμείς
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Όλα το ζουμί είναι στις δηλώσεις του, κι όχι στην συνέπεια στο σκοράρισμα που δείχνει.
Έχω είδωλο μου λέει τον Κρίστιανο Ροναλντο και εγώ από κάθε παίκτη αυτό θέλω να ακούσω, γιατί ΝΑΙ ο Μεσι είναι ο μεγαλύτερος παίκτες του γαλαξία του οποίου το ταλέντο είναι από άλλον πλανήτη ωστόσο είναι καθαρά ...
Έχω είδωλο μου λέει τον Κρίστιανο Ροναλντο και εγώ από κάθε παίκτη αυτό θέλω να ακούσω, γιατί ΝΑΙ ο Μεσι είναι ο μεγαλύτερος παίκτες του γαλαξία του οποίου το ταλέντο είναι από άλλον πλανήτη ωστόσο είναι καθαρά ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Να λάβουμε υπόψη, σε σχέση με το τι έχουμε από πίσω, ότι βλέποντας τον περσινό τελικό της Κ19, αλλά και ματς της β' ομάδας, ο Μπάλντε και ο Χατσίδης είναι σε καλύτερο επίπεδο, τουλάχιστον ταλέντου, από τον Μύθου.
Κι ο Τσιφουτης είναι απίστευτο ταλέντο, εξτρεμ που μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 15:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Απ ότι μαθαίνω, ο Λουτσεσκου θα στηρίξει τον Μύθου και έτσι δεν ζήταει εξτρεμ που θα παίζει και φορ αλλά εξτρεμ ποιοτικό που θα δώσει ανάσες στον Ταισον. Για την ακρίβεια απ ότι με είπανε σκέφτονται πάλι τον Μπερνάρ ,ο παίκτης θέλει να έρθει, αλλά υπάρχει η άποψη που λέει για την ηλικία του και το ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 15:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω ο Τζουρισιτσ ήταν τέτοια φάσηMitsospaoki4 έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 15:40 Θυμίστε μου λίγο.
Ο Μπερνάρ πριν κλείσει βάζελο είχε ακουστεί ποτέ σαν κλεισμένος από εμάς;
- Τρί 23 Δεκ 2025, 12:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Ναι κυρίως γιατί είναι ΈλληναςThe_Analyst_4 έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 11:49 https://www.sport24.gr/basket/o-paok-fo ... sentevita/
Μας κάνει ;;;
- Τετ 24 Δεκ 2025, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ καλή η πίεση των μεξικάνων γισ να πληρώσουμε την ρήτρα 5 εκατομμυρίων χωρίς να βγάλουμε αχνά.
Ωστόσο νομίζω ότι για να σπάσει δανεισμός πρέπει να συμφωνούν και οι 3 πλευρές
Ωστόσο νομίζω ότι για να σπάσει δανεισμός πρέπει να συμφωνούν και οι 3 πλευρές
- Παρ 26 Δεκ 2025, 17:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...
Κάποτε πήραμε 29χρονο με ίδια χρηματιστηριακή αξία από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας!!!
Η συνέχεια γνωστή ;)
Ακριβώς...κοιτουσε τα πουλιά και έχασε τον ...
- Τρί 30 Δεκ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
Περίπου αυτά πρέπει να περιμενουνε από τον χουγκαζ , ριμπάουντ ασιστ και κοντά στους 10 πόντους, ο ορισμός του ρολιστα στο μπασκετ ειδικά όταν μπροστά του υπάρχει ο Μελβιν. Έχουμε πει αν δεν ήταν Έλληνας κάνεις δεν θα ψηνόταν με την επιλογή όμως τώρα ειναι μια πάρα πολύ τίμια λύση. Ο Άρης που έχω ...
- Τετ 31 Δεκ 2025, 14:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Μας πρήξανε ποσο ψαγμένη είναι η κίνηση Ριμπαλτα με τον 20χρονο Βούλγαρο στόπερ. Η κίνηση Σάρρη δεν είναι ψαγμένη? Και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για Έλληνα γηγενή ,για τις λίστες στα 18 του και ενώ ήδη έχει πάρει ευρωπαϊκή εμπειρία έστω στους μικρούς μιας ιταλικής ομάδας?
Στα πολύ θετικά το ύψος του ...
Στα πολύ θετικά το ύψος του ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρά πολλοί σε σχόλια, αλλά δεν ξέρω από που προκύπτει και γιατί έχει περάσει στον κόσμο ότι είμαστε κοντά στον Γιαννούληtrouman έγραψε: Πέμ 01 Ιαν 2026, 22:30Ποιος το λέει;Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 01 Ιαν 2026, 22:00 Kατι ωχ ωχ ωχ και βόμβες ανεβάζουν στο FB και από κάτω λένε για Γιαννούλη όλοι από που βγήκε τέτοια βρώμα?
- Παρ 02 Ιαν 2026, 19:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο τη στιγμη που πήρε γιερεμεγιεφ ΑΣ αφήσουμε τκν φορ κ να επικεντρώθουμε στο CB αυριο πρεπει να κλεισει. Καιγομαστε
Θα άφηνα εντελώς φορ και εξτρεμ και θα επικεντρωνομουν σε CB εσύ λες αύριο εγώ λέω ΧΘΕΣ. Και μετά σε RB και LB γκολ βρίσκουμε, στην άμυνα είμαστε δύσκολα επίσης με καλά Rb και ...