Η αναζήτηση βρήκε 521 εγγραφές
- Δευ 05 Ιαν 2026, 12:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Matheus Pereira
Dimitris Giannoulis
Vanja Drkusic
Triantafyllos Tsapras
Παίρνεις ή δεν παίρνεις πρωτάθλημα μετά? Ας έχεις και Jeremejeff φορ...
Δεν ξέρω αν παίρνεις πρωτάθλημα, την Γκότζαρεβα από καρδιά την χάνεις σίγουρα αν βάλει υπογραφή σε 4 αγορές παικτών με ελάχιστη αγορά τα 2 μύρια ...
- Δευ 05 Ιαν 2026, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 06.01.2026 20:00 Cosmote sport 1 HD
Υπάρχει κάποια πρόβλεψη για το πότε επιστρέφουν οι Πέλκας, Ιβανουσετς και Ντέσπο;
Ή θα βγαίνουν ματς ανά 4 ημέρες με 3 περιφερειακούς και τον μικρό;
Ο πελκας σύντομα έβγαλε, έβγαλε μέρος του προγράμματος λένε. Ο ντεσποτοφ με τον λοβρεν είναι κοντά, ο Ιβανούσετς δεν ξέρω τι έχει πάντως ακόμα ...
- Τρί 06 Ιαν 2026, 22:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-1 (5-4 πεν.) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι, αν το έβαζε ο Γιανναρος το παίρναμε αν όχι το χάναμεNassos έγραψε: Τρί 06 Ιαν 2026, 22:25 Στη διπλή επαφή του Μιχαηλίδη λεω πάει το χάσαμε..η ομάδα εμένα μου άρεσε να πω την αλήθεια μου, απλά σήμερα δε μπαινανε.. ε θα μπουν..
Υγ. Θα στενοχωρηθηκαν στον Πειραιά απόψε..
- Τετ 07 Ιαν 2026, 10:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Από τιβι φάνηκε άλλου για άλλου στην αρχή(φυσιολογικό).
Νομίζω ότι πρέπει να δέσει με την ομάδα..
Καρπουζα πηγές;
Για πες ....
Όχι και τόσο στα χαμένα για χαφ που μπαίνει στο παιχνίδι. Ωστόσο σίγουρα θέλει παιχνίδια και χρόνο με την ομάδα να βρούνε χημεία. Πάντως πήρε μπάλες είχε μεταβίβασεις ...
- Πέμ 08 Ιαν 2026, 11:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Χειρότερος ο Κένι από τον Όττο, που ο Ισπανός είχε 7-8 ασσίστ μ.ο. σε αντίπαλο σε κάθε αγωνιστική περίοδο. Τί άλλο θα δούμε.
Σέντερ μπακ ακούγεται;
Γιατί αμυντικά θα ξεχάσουμε που όλα τα αριστερά εξτρεμ φαντάζαν βινισιους? Ούτε ασιστ έβγαζε μπροστά ούτε γκολ έβαζε, μόνο θετικό του Ότο οτι ...
- Τρί 13 Ιαν 2026, 10:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Καλησπέρα. Ξέρουμε πότε θα καλυφθεί η αύξηση των 12 εκατομμυρίων;
Τυπικό θέμα, θα πρέπει το νέο ΔΣ να ορίσει μια ΓΣ που θα γίνει η ΑΜΚ. Λέω τυπικό θέμα, γιατί στο Γεμη η εταιρεία που ανέλαβε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ η alpha sport group ,έχει πλέον μετοχικο κεφάλαιο 12.800.000 κάτι που σημαίνει ότι είναι ...
- Τρί 13 Ιαν 2026, 20:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι δικιά μου πληροφορία, σύμφωνα με τον Βασιλόπουλο ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε ακραίο μπακ τύπου Οττο που παίζει και τις δύο πλευρές
Τις δικές σου θέλουμε. Αυτοί σπάνια πετυχαίνουν οτιδήποτε
O Βασιλόπουλος είναι στην επιτροπή των 100 αν δεν έχει και τώρα πληροφορίες ας γίνει ψαροντουφεκας να ...
- Τετ 14 Ιαν 2026, 20:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 14/1-18:30,cosmotesportshd
Nα χαρώ εγω κοουτσαρισμα μεγάλε Ραζβαν. Όταν έχεις υλικό αυτό θα γίνεται.
Μεγάλο μπράβο στον Μύθου που είναι δεινός σκόρερ.
Μεγάλο μπράβο στον Χατσιδη που πραγματικά δείχνει εξτρεμ Λουτσεσκου αφού μαρκάρει σαν σκύλος
Μεγάλο μπράβο στον Μύθου που είναι δεινός σκόρερ.
Μεγάλο μπράβο στον Χατσιδη που πραγματικά δείχνει εξτρεμ Λουτσεσκου αφού μαρκάρει σαν σκύλος
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 10:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Κανονικος σκόρερ που αν δυναμώσει που θα δυναμώσει λόγω ηλικίας θα αφήσει εποχή γιατί μυρίζεται εύκολα το γκολ.
Για κάποια τακτικά κομμάτια ,μια προετοιμασία ακόμα με ραζβαν και θα είναι έτοιμος.
Ωστόσο εκτός από τα αγωνιστικά, θα πρέπει να συγχαρούμε τους ανθρώπους που επέλεξε η ΠΑΕ να τρέχουν ...
Για κάποια τακτικά κομμάτια ,μια προετοιμασία ακόμα με ραζβαν και θα είναι έτοιμος.
Ωστόσο εκτός από τα αγωνιστικά, θα πρέπει να συγχαρούμε τους ανθρώπους που επέλεξε η ΠΑΕ να τρέχουν ...
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Σύμφωνα με τον κλειτο τα χρέη πληρώθηκαν ,αλλά δεν έχει βγει πουθενά αλλού αυτό
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 11:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
ρε παιδια ειναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ τι εχει συμβει
Μιλαμε για ΧΡΗΜΑΤΑ που εχουν δοθει προς εξυπηρετηση συμφερόντων της ΚΑΕ , με τροπο ομως που φαινεται οτι "δεν τα οφειλει η ΚΑΕ" απ' ευθείας στον πιστωτή
Εκει "παταει" ο Τελης και εκει προφανως ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ο ΧΑΤΖΟ
Μεγάλο λάθος αυτό που λες. Όταν υπέγραψαν ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 14:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως έγραφα το καλοκαίρι όταν όλοι κραζατε και λέγατε για λευκή πετσέτα όταν μάθαμε ότι ο Γιακουμακης θα είναι το φορ μας ,αν τον έλεγαν Γιακουμινιο θα πανηγύριζατε, το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά από τις ακαδημίες.
Αν αντί για Μύθου είχαμε πάρει τον Μυθοβιτσ με 3.5 μύρια θα λέγαμε τι φορακλα ...
Αν αντί για Μύθου είχαμε πάρει τον Μυθοβιτσ με 3.5 μύρια θα λέγαμε τι φορακλα ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 14:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Δεν ξέρω τι βλέπετε, γιατί εγώ είδα περίπου 80 επαφές με την μπάλα οι 75 πετυχημένες, οι περισσότερες στο επιθετικό τρίτο. Στήριγμα σε κάθε παίκτη που πήρε μπάλα, ενώ αμυντικά κάλυψε όλα τα κενά που μπορει να δημιουργήθηκαν. Αν δείτε το heat map του έχει πατήσει κάθε σπιθαμή του γηπέδου, ενώ από ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος τσαπρας μωρέ και ποιος Κωστή και ποιος βήχος. Παίκτες που έχουν ταβανιασει λόγω του συνόλου που έχει ο λεβαδειακος. Ατομικά απλοί παίκτες είναι για ομάδες τύπου Λειβαδιας σίγουρα όχι για ΠΑΟΚ. Σήμερα για παράδειγμα παίζουν με έναν υποφερτο αρη και έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια λόγω ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 10:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να καταλάβουμε κάποια πράγματα δεν υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ του Σαντσεζ και του Τσαπρα ,ο ένας είναι μπαρουτοκαπνισμενος μπακ, με καλή θητεία στον Αγιαξ ,μέτρια θητεία στην Πορτο( μιλάμε για ομάδες top clubs) και βασικός στο Μεξικανικο πρωτάθλημα που μόνο εύκολο δεν το λες.
Σε αντίθεση ο ...
Σε αντίθεση ο ...