Η αναζήτηση βρήκε 521 εγγραφές
- Σάβ 29 Νοέμ 2025, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ Β 2025-26
Απίστευτη ταχύτητα και τεχνική ο Τσιφουτης και μιλάμε για 17χρονο. Όλος ο οργανισμός πρέπει να πέσει πάνω του έχει κυριολεκτικά στοιχεία ποντενσε με δουλειά στα τελειώματα και στην σωματοδομη. Ο μπαλντε γιατί τόσο πάγκο και στην Β ομάδα και στην κ19?
- Σάβ 29 Νοέμ 2025, 17:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ Β 2025-26
Ettien26 έγραψε: Σάβ 29 Νοέμ 2025, 17:04 Σημαντική η νίκη ειδικά έτσι όπως επιτεύχθηκε με παίκτη λιγότερο.
Για τον Μπαλντέ επιμένω ότι είναι πιο πολύτιμος ως επιθετικός παρά στα άκρα.
Μπροστά θυμίζει κάτι σε λιβαι Γκαρσία που και εκείνος εξτρεμ ήταν αλλά τελικά σαν φορ έκανε τις καλύτερες χρονιές του
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 30/11, 19:00, Novasports Prime
Κόκκινη είναι καθαρή
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Σήμερα το ματσ δεν θα χανοταν ούτε από τον Τέιλορ ούτε από τον Ιβανούσετς αλλά από τον ΤΡΑΓΙΚΌ ΜΕΙΤΕ.
Ναι αυτός που κάνει πλάκα στα 9 από τα 10 ματσ σήμερα είναι ο χειρότερος της ομάδας από κάθε άποψη.
Πάμε τώρα στα άλλα, το δίδυμο στην άμυνα πρέπει να είναι Λοβρεν Μιχαηλίδης. Πρέπει να έρθει δεξί ...
Ναι αυτός που κάνει πλάκα στα 9 από τα 10 ματσ σήμερα είναι ο χειρότερος της ομάδας από κάθε άποψη.
Πάμε τώρα στα άλλα, το δίδυμο στην άμυνα πρέπει να είναι Λοβρεν Μιχαηλίδης. Πρέπει να έρθει δεξί ...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 6. Dejan Lovren
Όταν πήγε δεξιά μαζί με Μιχαηλίδη είδαμε επιτέλους τς στοπερ να κόβουν καμία φάση . Δυστυχώς ο Κεντζιορα ειναι αλλού και δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει εστω ως δεξί μπακ, εφόσον έρθει κανονικό σεντερ μπακ τον χειμώνα. .
Επίσης τον Βολιακο από το λίγο που τον έχουμε δει τον είδα καλύτερο από τον ...
Επίσης τον Βολιακο από το λίγο που τον έχουμε δει τον είδα καλύτερο από τον ...
- Δευ 08 Δεκ 2025, 00:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Είσαι απίστευτος ρε τυπαρα απίστευτος. Πρότυπο για κάθε νέο παιδί που βγαίνει από τις ακαδημίες, σίγουρα έχεις ακόμα ένα χρόνο να προσφέρεις με βάση όσα βλέπουμε ή έστω για πιο λίγα λεπτα( έτσι λέμε κάθε χρόνο και τελικά κάνεις παπάδες) άποψη μου ότι μετά θα πρέπει να μείνει στον ΠΑΟΚ μέσα από ...
- Τρί 09 Δεκ 2025, 22:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Εγώ αυτο που έχω στο μυαλό μου είναι ότι όσους ξένους και πάρουμε, ναι αναβάθμιση θα γίνει αλλά στην Ελλάδα πάλι με 6 θα παίζουμε και 2 Έλληνες που μπορούν πραγματικά σε υψηλό επίπεδο να βοηθήσουν. Ξέρω είναι δύσκολο με τους Έλληνες κι αυτά που ζητάνε ωστόσο χρειαζόμαστε 2 έστω σε επίπεδο Κονιαρη ...
- Τετ 10 Δεκ 2025, 12:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Στα ευχάριστα νέα της ημέρας ο Τελης Μυστακιδης θα παραχωρήσει επιτέλους συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα, δίνοντας τον επόμενα βήματα για την γιγάντωση του ΠΑΟΚ.
Ο Ιβάν Σαββίδης προχθές μίλησε για ενότητα ελπίζω σε μια αντίστοιχη δήλωση του Τέλη που ελπίζω να κατάλαβε το άκομψο του καλοκαίριου και ...
Ο Ιβάν Σαββίδης προχθές μίλησε για ενότητα ελπίζω σε μια αντίστοιχη δήλωση του Τέλη που ελπίζω να κατάλαβε το άκομψο του καλοκαίριου και ...
- Τετ 10 Δεκ 2025, 14:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι
Δηλαδή τέλος τα 10έυρα εισιτήρια; :D :D
Πόσα να αντεξουμε? Είχαμε τα 5ευρα τα συνδέσμιακα μας τα κόψανε, πήγαμε στα 10 ,αν γίνει έτσι όπως λενε τότε σίγουρα θα μιλάμε για ΠΑΛΑΤΑΚΙ experience και 30 ευρώ στα πέταλα. Τωρα πέρα από την πλάκα όσοι φέτος πήραμε διάρκειας πιστεύω θα είμαστε οι ...
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Ο Μπέβερλι νομίζω τελευταία έπαιξε είτε τέλος Γενάρη είτε αρχές Φλεβάρη. Αρχές με μέσα Φλεβάρη τον έδιωξε η Χάποελ και από τότε είναι χωρίς ομάδα από όσο γνωρίζω
Mεγάλο το διάστημα. Αυτος θα θελει μηνες
Έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε αφού στα γκαρντ ειμαστε πλήρεις ναι συμβαίνει κι ...
- Δευ 15 Δεκ 2025, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
Πως σας φαίνεται ο 29,5 ετών Σκωτσεζος φορ Τσε Άνταμς της Τορίνο..?
Όχι άλλον Σκωτσέζο ήμαρτον!
Ήδη κλαίμε και γελάμε μαζί με την άλλη καρικατούρα που φορτωθήκαμε
Τι λογική είναι αυτή? Και 2 Ρώσους έχουμε ο ένας βοηθάει την ομάδα 3 χρόνια κι ο άλλος 2 χρόνια μας κοροϊδεύει. Ο Τσε Άνταμς ...
- Τρί 16 Δεκ 2025, 19:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Η ναντ θέλει καμαρα.
- Τετ 17 Δεκ 2025, 16:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχω ιδέα ποιος είναι κι αυτό είναι κακό γιατί βλέπω πολύ laliga. Οπότε είδα μόνο τα στατιστικά του.
Στα θετικά ισχύει ότι έχει παίξει φορ ,άρα ξέρει την θέση στη laliga2 και μάλιστα με καλά νούμερα.
Όντως παίζει και αριστερά εκεί έκανε την χρονιά στην laliga με λίγα νούμερα αλλά οκ.
Στα ...
Στα θετικά ισχύει ότι έχει παίξει φορ ,άρα ξέρει την θέση στη laliga2 και μάλιστα με καλά νούμερα.
Όντως παίζει και αριστερά εκεί έκανε την χρονιά στην laliga με λίγα νούμερα αλλά οκ.
Στα ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι ο μόνος που βλέπω την ανάγκη να πάρουμε αριστερό μπακ ως επείγουσα; .....
......τουλάχιστον το ίδιο επείγουσα με την ανάγκη να πάρουμε σέντερ μπακ;
Όχι βλέπω ακριβως το ίδιο και μάλιστα βλέπω διπλό κακό μιας και στο δεξί μπακ έχουμε θέμα, ο Κενι παίζει στα όρια τραυματισμου και φάνηκε ...
- Παρ 19 Δεκ 2025, 11:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Η αεκ εχει όλη την τύχη μαζί της κι αυτό είναι πολύ κακό. Μέσα σε 2 μέρες με ένα παιχνίδι κι σε αυτό κοιμήθηκε ο Θεός, γλίτωσε 1 γύρο στην Ευρώπη, 1 γύρο στο κύπελλο + ότι μετά έχει μόνο αγώνα στην Φιλαδέλφεια με μικρή ομάδα, ενώ στους 4 ο πιο δύσκολος αντίπαλος είναι η Λειβαδια.
Μπορεί ακόμα να ...
Μπορεί ακόμα να ...