Η αναζήτηση βρήκε 522 εγγραφές

Return

από Psagmenos4
Κυρ 02 Νοέμ 2025, 21:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 2/11, 19:30, Novasports Prime

Γράψτο στο γαμα Ιταλε Τσιγγαρα. Αντε γιατί μας βγάλανε και τρελούς όταν λέγαμε ότι είσαι πολύ τίμιος παίκτης με καλά χαρακτηριστικά
από Psagmenos4
Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δεν βλέπεις κανέναν πλέον ούτε στην Ευρώπη ,γράφεις και νούμερα, τυχεροί που σε έχουμε.
από Psagmenos4
Παρ 07 Νοέμ 2025, 01:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα

Δε ξερω ποσο καλοι θα βγουνε ως παικτες και δε λεω οτι θα ειναι αστερια...αλλα για εσας που ΦΑΓΩΝΕΣΤΕ να βγαλτε κατευθειαν καθε σχεδον παικτη που ηταν μεταγραφη μη εμπορικη ως ΠΑΛΤΟ...

...Ενταξει? ΕΙναι κανονικοι παικτες ο Μπιανκο και Βολιακο? Ηρεμησατε?

Πες τα ρε φίλε πες τα. Τι διαβάσαμε για ...
από Psagmenos4
Παρ 07 Νοέμ 2025, 08:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Oταν ακούστηκε το ονομα σου κάποιοι βγάλανε χολή γιατί όπως έγραφα τότε δεν σε λένε Γιακουμινιο η Γιακουμοβιτσ, ωστόσο επειδή εγώ σε είχα δει σαν παίκτη ήξερα ότι μπορείς να εξυπηρετήσεις το πλάνο Λουτσεσκου, αυτό δηλαδή που ζητάει από τους φορ και να βάζεις και γκολ. Έχεις ήδη 5 γκολ 1 ασιστ σε ...
από Psagmenos4
Τετ 12 Νοέμ 2025, 10:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Anwil Wloclawek, 12/11, 20:15, ΕΡΤ2

Μεγάλη υπόθεση οποίος έχει διαρκειας και δεν πάει γήπεδο να το κάνει μεταβίβαση. Το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο.
από Psagmenos4
Τετ 12 Νοέμ 2025, 10:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III

@renegade καλημέρα.
Έχεις εικόνα από Σάλιακα; Τον έχω ξεχάσει σαν παίκτη εντελώς.
Τον έχεις δει σε κανέναν αγώνα από κοντά;
Τι τύπου παίκτης είναι; Ανεβάσματα, συνδυαστικό κτλ.

Εγώ που τον έχω δει έχει καλά τρεξίματα, στα ματσ που παίζει η Πάουλι 3-5-2 βρίσκει συνήθως ρολο ως μπακ χαφ , έχει ...
από Psagmenos4
Τετ 12 Νοέμ 2025, 10:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III

...
Εγώ που τον έχω δει έχει καλά τρεξίματα, στα ματσ που παίζει η Πάουλι 3-5-2 βρίσκει συνήθως ρολο ως μπακ χαφ , έχει καλή τεχνική, υστερεί αμυντικά χωρίς να είναι Τέιλορ στις μονομαχίες , και γενικά είναι τίμιος για γηγενής Έλληνας.

Τον έχεις δει live; Τεχνική καλύτερη από Κένι; Σε ...
από Psagmenos4
Τετ 12 Νοέμ 2025, 20:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Anwil Wloclawek, 12/11, 20:15, ΕΡΤ2

BlackMagicPAOK έγραψε: Τετ 12 Νοέμ 2025, 20:13 Πάμεεεε!
Για τον πρόεδρο!
:| :|

Νταξει, μαζεύτηκε αρκετός κόσμος!
Θα έρθει κι άλλος, πολλοί έρχονται τελευταία στιγμή μέχρι το πρώτο δεκάλεπτο μπαίνει κόσμος συνήθως
από Psagmenos4
Τετ 12 Νοέμ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Anwil Wloclawek 104-96 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Άλλη μια απίστευτη μέρα στο παλατάκι. Απορώ με όποιον έχει την δυνατότητα και δεν έρχεται. Πραγματικά βγάζουμε γούστα.
Η αποθέωση Χατζόπουλου είναι αυτό που έπρεπε να κάνει ο λαός του ΠΑΟΚ για τον άνθρωπο που πήρε το τμήμα σχεδόν διαλυμένο και το αφήνει σε έναν δισεκατομμύριουχο με 5-1 στο ...
από Psagmenos4
Τετ 12 Νοέμ 2025, 22:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

ΑΞΙΟΣ!

Στην ιστορια ο Μεγας Αλεξανδρος ειναι ανωτερος του Θεοδωρου Κολοκοτρωνη,στα δικα μου ματια οχι,γιατι ο 2ος ηταν ο ηγετης του απελευθερωτικου αγωνα με πενιχρα μεσα και ετσι τον βαζω στην πρωτη θεση των πολλων ηρωων της χωρας μας.

Ετσι και ο Χατζοπουλος,μπορει να μην ηταν τοσο πετυχημενη ...
από Psagmenos4
Τρί 25 Νοέμ 2025, 15:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Τα γραπτά μένουν. . Όταν το μετροπολις σηκωνε θέμα στρεμμάτων μαζί και πολύ καλοθελητες έλεγα ξεκάθαρα ότι άνθρωπος που ασχολείται με έργα, μου είχε πει ότι κανένα θέμα δεν παίζει από την στιγμή που έχουν τρέξει διαδικασίες όπως μελέτες σχέδια κτλπ και θα πάμε για οικοδομική άδεια, ουσιαστικά τα ...
από Psagmenos4
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 12:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Όλα πήγαν καλά . Το γήπεδο της Τούμπας στον Ιβάν Σαββίδη όπως έπρεπε, ο Τελης πήρε την καε και επόμενος στόχος των οπαδών ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. ,η ενότητα του συλλόγου με ΠΑΕ ΚΑΕ και ΑΣ σε ευθεία γραμμή έτοιμη να πετάξουν τον ΑΕΤΟ όσο πιο ψηλά γίνεται.
Όσοι παίρνουν μέρος του ενός ή του άλλου ...
από Psagmenos4
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 20:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μπραν 27/11-19:45,cosmotesportsHd

Μεγάλο πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο ο Κροάτης στο 10 και σε φάση Άμυνας αλλά και επίθεσης.
Δύο λύσεις η μία βάζεις οζντοεφ και παίζεις 3αδα στα χαφ με τον Μειτε καθαρό 6αρι και 2 8αρια που πατάνε περιοχή τον μπιανκο και τον Οζντόεφ, ή βάζεις Ντεσπότοφ και κάνεις συνεχής εναλλαγές στο 10 και στις ...
από Psagmenos4
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 21:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μπραν 27/11-19:45,cosmotesportsHd

Το γκολ είναι λόγω Τσαλοφ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Μπήκε και ξαφνικά χάλασε όλη την ισορροπία της ομάδας με λάθη κακές ενέργειες κι αναγκαστικά μείναμε πίσω
από Psagmenos4
Παρ 28 Νοέμ 2025, 12:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Φυσικά και δεν το φάγαμε λόγω Τσάλωφ, αλλά όταν μπήκε παίζαμε με 10 και έχοντας την μπάλα χωρίς πίεση στην κόντρα, αντί να βγάλει τετ-α-τετ τον Ντεσπότωφ έδωσε επίθεση στην Μπραν. Πόσο ακόμα θα τον ανεχτούμε; Αδιάφορος και εκνευριστικός. Λέγαμε για τον Σαμάτα, αλλά αυτός πάλευε όσο μπορούσε ...