Η αναζήτηση βρήκε 245 εγγραφές
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 19:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Η Σλαβια λέει ότι φέτος ΔΕΝ ΠΟΥΛΆΕΙ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΗ. Εμείς όμως πήγαμε σε ομάδα που δεν πουλάει και δίνουμε 9 μύρια δηλαδή πιο κάτω από αυτά που σκέφτονται για τον παίχτη. Τζάμπα χάνει χρόνο η ομάδα και θα καταλήξει σε Μπακαγιοκο πάλι . Αν όντως θέλουν να δώσουν 9 υπάρχουν κι άλλες χαφαρες για να φέρεις.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Μονη περίπτωση να δεχτούν είναι τα 11 μύρια +2-3 μπόνους και 75-25%. Πιάνουν κοντά στα 15 κι αν τον πουλήσουμε καμία 25 μετά θα πάρουν αλλά 5-6. Τρελα πόσα για ΠΑΟΚ, δε ξέρω τι θα γίνει μετά με το στόπερ, αλλά σίγουρα χαμένος ο ΠΑΟΚ δεν θα βγει ,για 2 χρόνια θα έχει χαφαρα και μετά θα τον πουλήσει ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Η περίπτωση Ζαφείρη είναι κίνηση με λογική με πολύ ποδόσφαιρο και σχεδόν win win.
Πρώτον επικοινωνίακο μπαμ ,όχι όμως με παίχτες τύπου Καγκαβα και Μπερμπατοφ αλλά με 22χρονο παιχταρα με σκανδιναβικη παιδεία.
Δεύτερον κερδίζεις για 1-2 χρονια ένα σύγχρονο χαφ ,που μπορεί να πάρει την πρώτη μπάλα ...
Πρώτον επικοινωνίακο μπαμ ,όχι όμως με παίχτες τύπου Καγκαβα και Μπερμπατοφ αλλά με 22χρονο παιχταρα με σκανδιναβικη παιδεία.
Δεύτερον κερδίζεις για 1-2 χρονια ένα σύγχρονο χαφ ,που μπορεί να πάρει την πρώτη μπάλα ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Τεράστια περιέργεια έχω να δω πόσο σοβαροί και σωστά προετοιμασμένοι με καίριες ερωτήσεις θα εμφανιστούν οι δημοσιογράφοι του συλλόγου ώστε να μπει επιτέλους μια σειρά στα όσα ζοφερά και τραγελαφικά διαδραματίζονται τόσο καιρο
Κάτσε μην έγινε λάθος στα mail και μπούνε μόνο μετροκωλις πρώτο ψέμα ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Να ρωτήσω κάτι ο Ζαφείρης έχει γυναίκα το παιδί ή να ετοιμάζονται οι Σαλονικιες για το γνωστό κόλπο γκροσο?
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ώρα για ύπνο, είναι και μεγάλος σε ηλικία ο πρόεδρος κοιμάται τέτοια ώρα. Οι Μεξικάνοι ξύπνησαν έρχεται ο Γιακουμακης?
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία σχέση, box to box χαφαρα που παιρνει μπάλα από το 6 και φτάνει ως έξω από την μεγάλη περιοχή. Άλλο press με αυτόν, άλλα τρεξίματα άλλη ανάπτυξη.danirifle έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:32 βρε αλάνια μου, εγώ πάλι γιατί βλέπω τον ζαφείρη σαν ένα ντελιοειδές?
φφφ μπορεί να είμαι εγώ ο αμπαλούμπεν εδώ μέσα
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Για εμένα το ρίσκο ενέχει στον Jackson . Δεν μου φαίνεται ανάλογου επιπέδου με τους υπόλοιπους ξένους .
Τέλος Brown και Jackson ειναι πολύ κοντό Δίδυμο για 1-2
Φίλε έχεις δει άλμα που έχει ο Jackson και εγώ έτσι νόμιζα ώσπου τον είδα ,απίστευτος στην άμυνα και πολύ καλό άλμα, πιο μεγάλο ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 11:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Με 14 τον δίνει η Σλαβια ,πιστεύω ότι θα φτάσουμε στα 11 + μπόνους και ποσοστό, αν πιέζει και ο παίχτης τότε πολύ πιθανό να έχουμε το ντιλ και να μπαναριστω για 6 μήνες γιατί κάτι τέτοια έλεγα.
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Σορυ ρε παιδια, σε τι θέσηπαίζει ο Ζαφείρης? Εμείς 6αρι ταχυδυναμικό, και μπαλαδόρο δεν θελουμε?
Μακαρι να ερθει ο Ζαφείρης, που εκτός απο κίνηση εντυπωσιασμού, θα αυξήσουμε το Ελληνικό στοιχείο στην ομαδα..
Μακάρι, να εχουμε και άλλους Ελληνες παίκτες αξίας...
Α< και μην μας..φύγει ο Ντέλιας, αμα ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη αυτά που και εμένα μου μετέφερε γνωστός.
Ο πρόεδρος της Σλαβια ήταν αντίθετος σε κάθε πώληση ο ζαφειρης τον παρακάλεσε και έτσι όρισε τιμή στα 14.
Αυτή τη στιγμή με την τελευταία προσφορά οι Τσέχοι έχουν συμφωνήσει και ουσιαστικά κανονίζεται το ποσοστό μεταπώλησης ...
Ο πρόεδρος της Σλαβια ήταν αντίθετος σε κάθε πώληση ο ζαφειρης τον παρακάλεσε και έτσι όρισε τιμή στα 14.
Αυτή τη στιγμή με την τελευταία προσφορά οι Τσέχοι έχουν συμφωνήσει και ουσιαστικά κανονίζεται το ποσοστό μεταπώλησης ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη αυτά που και εμένα μου μετέφερε γνωστός.
Αυτή τη στιγμή με την τελευταία προσφορά οι Τσέχοι έχουν συμφωνήσει και ουσιαστικά κανονίζεται το ποσοστό ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ένας ΑΡΔ ,ένας άχρηστος ΑΡΔ δεν ρώτησε τα αυτονόητα, από την στιγμή που με τον κ. Μυστακίδη δεν έχει μπει σε λεπτομέρειες πως είστε σίγουροι ότι οι όροι του θα είναι προς συμφέρον του ΠΑΟΚ, και να δώσουν το απλό παράδειγμα του ακριβού ενοικίου που θα στραγγαλίζει οικονομικά την ΠΑΕ.
Πραγματικά ...
Πραγματικά ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ακούγεται τίποτα για στόπερ και αρχίζω να τρέμω στην ιδέα νέου Κολεϊ ή Λόβρεν....
ΑΝ θέλουν να φέρουν στόπερ πρέπει να είναι αδιαμφισβήτητα για βασικός ...
Σήμερα είδα πως αυτός πήγε στη Ράγιο Βαγιεκάνο...πολύ καλός στόπερ είχε κάποιους τραυματισμούς τελευταία αλλά τον θυμάμαι από τη ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Ουσιαστικά όλοι το ίδιο γράφουν, ότι περιμένουμε την Σλαβια να βρει αντικατάστατη για να μην πέσει κράξιμο κι ότι εμείς με Σλαβια και Ζαφειρη τα έχουμε βρει.