Η αναζήτηση βρήκε 263 εγγραφές
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
84% ειναι στο τρανφερμαρκτ οχι 61
Το δικό μου λέει 61% στις φήμες, τωρα λόγω ηλικίας, αν δεν βλέπω καλά, θα το κοιτάξω...
οντως? 84 εμενα καποιον απο τους δυο μας δουλευει το σιτε :lol:
Ο ένας το βλεπει από το transfermarkt.com και ο άλλος από το transfermarkt.gr. Όλοι καλά τα ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 22:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ γιατί δεν το είδα?Nikodiai έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 22:11ΤουιτερPaok1926 + male-sykies έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 22:11 Που το λέει ρε παιδιά στο today στο YouTube που?????
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι πέφτει πολύ κράξιμο στον πρόεδρο για την μεταγραφή δεν είναι πολύ καλό. Μην ξεχνάμε το τρανό παράδειγμα του Κωνσταντελια που μάλιστα χάλασε εντελώς τελευταία στιγμή λόγω του κόσμου.
Βέβαια υπάρχει μια διαφορά ο Ντελιας ήθελε να μείνει εδώ, ο Ζαφείρης θέλει να φύγει από εκει
Βέβαια υπάρχει μια διαφορά ο Ντελιας ήθελε να μείνει εδώ, ο Ζαφείρης θέλει να φύγει από εκει
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Aκομα δεν έκαναν δηλώσεις οι προπονητές?
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 10:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα σε όλη την παρέα!
Εν αναμονή εξελίξεων Ζαφείρη και στόπερ, διότι δεν θεωρώ τα άλλα σενάρια μεταγραφών ρεαλιστικά (εξαιρώ τις αποχωρήσεις)...
Πιστεύετε ότι η ομάδα με Ζαφείρη και πχ Gigot για στόπερ, είναι στο επίπεδο να πάρει πρωτάθλημα απ'αυτόν τον Ολυμπιακό;
Πιστεύετε ότι έχει ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μόνη μας ελπίδα είναι το μάνατζερικο γραφείο του παίχτη που απ ότι έμαθα είναι πολύ μεγάλο, και αν αρχίζει να πιέζει δύσκολα η Σλαβια θα πάει κόντρα αφού είναι η δεξαμενή που ψαρεύουν παίχτες.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ο ΠΑΟΚ δεν κάνει μια τρίτη και τελική πρόταση δίνοντας διορία να βρουν λύση ο ...
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ο ΠΑΟΚ δεν κάνει μια τρίτη και τελική πρόταση δίνοντας διορία να βρουν λύση ο ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει καθόμαστε και ασχολούμαστε με τον Μπεο της Τσεχίας. Διέγραψε το ένα από τα 2 μυνηματα που ανέβασε.
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειπα κάπου ότι ειναι εύκολη περίπτωση; Ίσα ίσα έχω πει πολλες φορες καλύτερα να περιμένεις λίγο παραπάνω για κατι καλύτερο παρα να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Εεεε ενα μήνα την δουλεύουν αυτήν τη περίπτωση και τον έχουν με το μέρος τους. Και δες κατι πράγματα όμως εε. Μόνο εμείς πέφτουμε σε ...