Η αναζήτηση βρήκε 245 εγγραφές

Return

από Psagmenos4
Τετ 06 Αύγ 2025, 21:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Αν δεν κλείσει σήμερα είπανε οι 24 ο ΠΑΟΚ θα αποσυρθεί και θα παει σε άλλη επιλογή που μπορεί να κλείσει μέχρι την Παρασκευή και δεν είναι ο Σεντιρα.
από Psagmenos4
Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:49
Jump to forum
Jump to topic

εγω θα ηθελα να πιστεψω κατι που ξεφυγε απο τον τσορμπατζογλου και μετα το μαζεψε καπως

οτι δηλαδη ψιλοπτσα μας φετος η ευρωπη και οτι κυνηγαμε μεταγραφες για το πρωταθλημα οποτε και τελος αυγουστου να ερθει παιχτης ειναι οκ αρκει να ειναι αυτο που θελουνε

προσωπικα το ιδιο θα εκανα, ξεκουραση ...
από Psagmenos4
Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:36
Jump to forum
Jump to topic

ροστερ ανταξιο πρωταθλητισμου ονειρευομαι. Ο προεδρος δεν με ενδιαφερει

Ξαναρωτάω λοιπόν, ποιοι όλοι έχουν έτοιμο ρόστερ;

O παναθας και ο γαυρος , η αεκ εχει 1 κενο

Πες μου λίγο ρε παναθα ,ο βαζελος όπως τον λέω εγώ, ποιο ροστερ έχει τελιωμενο με δεξι μπακ μόνο τον Κότσιρα που δεν ...
από Psagmenos4
Πέμ 07 Αύγ 2025, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Αν κλείσει ο Γιακουμακης γιατί στο Μεξικό αναφέρουν ότι είμαστε σε καλό δρόμο αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει. Οι επόμενες μεταγραφες θα ήθελα να είναι ξεκάθαρα 2 χαφ και 1 στόπερ.. Αλλαγή Τσαλοφ ας γίνει και πιο μετά. Άλλωστε ακόμα είμαστε στο επίπεδο που η μπάλα δεν φτάνει καν ορθολογικά στον ...
από Psagmenos4
Παρ 08 Αύγ 2025, 00:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: 3. Jonjoe Kenny

Επειδή ξέχασα πόσες ασιστ είχε ένα μισή χρόνο ο "μπαλαδορος" οττο? Μετά θυμάστε μου ποσα γκολ φάγαμε εξαιτίας του και ποσα γλιτώσαμε τελευταία στιγμή από την βλακεια που τον έδερνε? Ο Κενι πρώτο ματσ ανεβοκατεβαινε την πλευρά, με τον ζιφκο στα χειρότερα του σήμερα. Ενώ αμυντικά δεν είχε κανένα θέμα ...
από Psagmenos4
Παρ 08 Αύγ 2025, 10:51
Jump to forum
Jump to topic

Το έγραψα και χθες αλλά δεν σχολιάστηκε.

Απο το 20λεπτο μιλούσαμε για τον κακο/σκασμένο Μπαμπα που δεν γυρνούσε και τρώγαμε αντεπιθέσεις από την πλευρά του, και λέγαμε Ραζβαν βάλε τον Σκωτσέζο.

Τελειώνει το παιχνίδι και στις δηλώσεις τον ρωτάνε για το ότι η 11αδα ήταν πρακτικά η «περσινή».

Η ...
από Psagmenos4
Παρ 08 Αύγ 2025, 13:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Αν δεν είναι λάθος διατύπωση, μεγάλη εντύπωση ότι ξεκινανε και γράφουν.
"Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει" όχι ο ΑΣ ΠΑΟΚ , για να καταλάβετε πως βλέπουν τους εαυτούς τους.
Ας ελπίσουμε ότι εινςι λάθος του μαθηματικου του μετροπολις.
Επίσης για ποιο λόγο δεν έγινε την προηγούμενη Δευτέρα? Αφού πάλι Δευτέρα θα ...
από Psagmenos4
Παρ 08 Αύγ 2025, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

@tolis14 ο Τσάλοφ στην Μπέτις πόσα λεπτά και πόσα γκολ θα είχε? Ο Μπακαμπού παραμένει σε υψηλό επίπεδο αθλητικά παρά την ηλικία του.

Αυτό εγώ δεν μπορώ να στο πω. Το ξέρεις εσύ με σιγουριά; αλλά στο ξαναλέω, δεν τον συγκρίνω με αυτούς που έχουμε. Λέω, αν είναι να φύγει ο Τσάλωφ, αυτόν θέλουμε ...
από Psagmenos4
Παρ 08 Αύγ 2025, 22:23
Jump to forum
Jump to topic

H sfinara λέει ότι δεν παίζει θέμα με Ζαφείρη. Πρώτη φορά που πιστεύω ότι λέει αλήθεια.
από Psagmenos4
Παρ 08 Αύγ 2025, 22:55
Jump to forum
Jump to topic

Jim_Chatz έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 22:53 Ελπίζω πως όχι, εκτός αν είναι κλεισμένο από όλες τις πλευρές.

Όχι άλλα σήριαλ

Για κλεισμένο λέω . Και εγώ δεν θέλω να ξανά ακούσω για διαπραγματεύσεις κτλπ
από Psagmenos4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:45
Jump to forum
Jump to topic

Δαχτυλος Τέλη το σκηνικό με Ζαφείρη, ή που θα εκτεθεί αν δεν τον φέρει ή που θα μείνει ρεστος και δεν θα προχωρήσουν οι μελέτες για το γήπεδο.

Ο μόνος τρόπος να προχωρήσει κάτι μεγάλο είναι να μην πηγαίνεις με την ίδια νοοτροπία.
Να σκέφτεσαι διαφορετικά και να προτείνεις λύσεις, συνιδιοκτησίας ...
από Psagmenos4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 11:09
Jump to forum
Jump to topic

Διάβασα πως ο Κουλούρης φεύγει από τη πογκον....

θα τον θέλαμε για αντικαταστάτη του Τσαλοφ;

Εγώ γενικά θα τον ήθελα για 2-3ο φορ αλλά νομίζω αυτή τη στιγμή τα οικονομικά δεδομένα για τη μεταγραφή του είναι στα ουράνια

εγώ με γιακουμάκη - κουλούρη θα μουν ευχαριστημένος

παραξενεύομαι που ...
από Psagmenos4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 11:12
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξύ όσο σκέφτομαι ότι Έλληνες και Τσέχοι γράφουν Ζαφείρη στο X, και βλέπουν ότι και καλά έρχεται στον ΠΑΟΚ από troll λογαριασμούς και ψάχνονται αν ισχύει, και φαντάζομαι τον Πανακα σε μια παραλία να έχει κάνει κοιλιακούς από το γέλιο με τον παπά που πούλησε τόσο πειστικά.
από Psagmenos4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:46
Jump to forum
Jump to topic

Ίσως η μόνη λογικη σε όλο αυτό να είναι ότι ο Ιβάν θέλει να σκάσει βόμβα την ώρα που ο ΑΣ θα πάει να τον βγάλει σκάρτο την Δευτέρα.
από Psagmenos4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 14:02
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως κανένας Αρδ δεν λέει ότι είναι κοντά ποσο μάλλον ότι θα κλείσει τόσο άμεσα. Ίσα ίσα μιλάνε για δύσκολη περίπτωση, ευκαιρίες Αυγούστου κτλπ. Ξέρουμε πολύ καλά πως κάτι Μποβε κατέληξαν σε Μπακαγιοκο ελεύθερο