Η αναζήτηση βρήκε 477 εγγραφές
- Δευ 01 Σεπ 2025, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ανακαινισης Τουμπας..
Ενας ειναι στο καδρο τ ειπα κ το πρωι...
Στον ΑΣ ΠΑΟΚ, aka Mother of the Mothers, το ξεύρουν αυτό; Δε νομίζω να "ψήνονται" ιδιαίτερα στην ιδέα.
:mrgreen:
μη το μιλας αυτο Κατσαρη ευχαριστω μου εφερες πισω τον καυλωμενο ιβαν. Με τον χειροτερο τροπο αλλα The pontios ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 14:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυριο θα ειναι εδω και δεν εχει ακουστει πουθενα; Επισης απο βραζιλια για να ερθει αυριο πρεπει να ξεκινησε ηδη 

- Δευ 01 Σεπ 2025, 14:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Αποδειξε το. Ερχεται ο Μιτροβιτσ;

- Δευ 01 Σεπ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο γωνιας4 μας πουλαει τρελαDimitris_L4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 14:44 Δλδ οι αρδ δεν μπηκαν καθολου σημερα στο paokmania??? Τρομερα πραγματα να ερχεται παιχτης κ να μην εχει βρωμισει πουθενα...

- Δευ 01 Σεπ 2025, 14:47
- Jump to forum
- Jump to topic
come to paok malaka
- Δευ 01 Σεπ 2025, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ειναι να ερθει αυτος ας ερθει και με ασθενοφορο.xpek20 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 14:58Ναι αλλά δεν είχαν κοινή θητεία.
Επίσης το τρανσφερμακτ τον εχει δηλωμένο ως τραυματία στην γάμπα, απλά το αναφέρω

- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι αλλά δεν είχαν κοινή θητεία.
Επίσης το τρανσφερμακτ τον εχει δηλωμένο ως τραυματία στην γάμπα, απλά το αναφέρω
Εγώ έμαθα ότι κάνει τον τραυματία. Η Αλ Χιλαλ απέκτησε τον Νουνιεζ και έχει και τον Βραζιλιάνο Λεονάρντο. 25 μύρια για πάγκο είναι πολλά ρε Άραβες. Αφήστε το παιδί να πάει ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως αυτο που εγραψε η σφινα οτι βοηθαει ο Λουτσεσκου για να γινει το ντιλ επειδη ξερει την ομαδα κλπ μαλλον καποιος απο την σφινα μπηκε ειδε οτι μας τρεξανε τα σαλια στην ιδεα και απλα το γραψανε πλαγιως για να μπει κοσμος στο σαϊτ.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως αυτο που εγραψε η σφινα οτι βοηθαει ο Λουτσεσκου για να γινει το ντιλ επειδη ξερει την ομαδα κλπ μαλλον καποιος απο την σφινα μπηκε ειδε οτι μας τρεξανε τα σαλια στην ιδεα και απλα το γραψανε πλαγιως για να μπει κοσμος στο σαϊτ.
Λες να συνεχίσουν να του πληρώνουν το συμβόλαιο και να ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομιζω 9 και 3,5Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 15:29ποσα επαιρνε σε ρεαλ κ μιλαν?Developer4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 15:276 για 2 χρονια μαζι με τα μανατζερικά αν θυμαμαι καλά... Το δικό του 2.5...markos4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 15:25 Παιδιά το συμβόλαιο του Γιοβιτς στην αεκ μαζί με τα μπόνους είναι κοντά στα 3 εκατομμύρια το χρόνο;
Ισχύει αυτό το νούμερο;
- Δευ 01 Σεπ 2025, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω το μεταφραζω οτι παικτες που δε θελανε ουτε να ακουνε ΠΑΟΚ τωρα που ξεμειναν τους καλοαρεσει ο ΠΑΟΚ.
Και εδω κολλαει και αυτο που ελεγε και ο Μητσος. Μολις περασει το deadline των 5 μεγαλων βγαινεις στην αγορα και ψωνιζεις αυτο που θες εσυ γιατι οι παικταραδες που σνομπαρανε θα μεινουν απραγοι ...
Και εδω κολλαει και αυτο που ελεγε και ο Μητσος. Μολις περασει το deadline των 5 μεγαλων βγαινεις στην αγορα και ψωνιζεις αυτο που θες εσυ γιατι οι παικταραδες που σνομπαρανε θα μεινουν απραγοι ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα αυτα τα "χαχα γελαω" του μιζερου τα ακουω βερεσε. Εχουμε δει "γελαω" ημιχρονο οπως σας αποκαλυψε το τιραμισου24 τελικο. Οποτε δε μου λεει κατι.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Και θα εμπιστευτω οποιονδηποτε απο εσας εδω μεσα πολυ πριν πιστεψω οτι και να πουν αυτοι.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 06:51
- Jump to forum
- Jump to topic
THIS IS THE DAY.
Καλημερα. Παω στην δουλεια χωρις φορακλα, ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΜΕ ΦΟΡΑΚΛΑ.
η τανκσ;
Καλημερα. Παω στην δουλεια χωρις φορακλα, ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΜΕ ΦΟΡΑΚΛΑ.
η τανκσ;

- Τρί 02 Σεπ 2025, 08:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω κραταω θετικη σταση με τον Ανασα και ελπιζω κατω απο την φτερουγα του γωνια4(μητσο) για το κατι να γκρεμισουμε λιγο την τουμπα.