Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Δλδ οι αρδ δεν μπηκαν καθολου σημερα στο paokmania??? Τρομερα πραγματα να ερχεται παιχτης κ να μην εχει βρωμισει πουθενα...
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
- ProGrammerG4, sakis_the_fraud
Αποδειξε το. Ερχεται ο Μιτροβιτσ;

- These users thanked the author embuji for the post:
- paok apo epilogi
- ProGrammerG4
Μόνο ο Τοσκίτσης είπε το πρωί στους muchachos ότι το φορ που θέλει ο παοκ δεν έχει γραφτει πουθενά φέτος.Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 14:44 Δλδ οι αρδ δεν μπηκαν καθολου σημερα στο paokmania??? Τρομερα πραγματα να ερχεται παιχτης κ να μην εχει βρωμισει πουθενα...
Λέτε από το πουθενά φέτος ο Τοσκίτσης να αποδειχθεί μαστερ του ρεπορταζ πιο πολύ και από τους θαμώνες viber??
- These users thanked the author ProGrammerG4 for the post:
- xpek20
Μπα απλα βρισκονται σε συγχηση. Σου λει τα κωλοπαιδα παιζουν μαζι μας...Αυτος ανανεωσε πριν 1 μηνα. Τι να γραψουμε τωρα; Και αν εκτεθουμε; 

- These users thanked the author nunies4 for the post:
- sakis_the_fraud
-
Αρχισαμε τα δεν προλαβαινουμε κτλ...
Πλησιαζουμε για αλλη μια χρονια παντως στο παρα 1 με την ελπιδα να γινει κατι και μου ερχεται στο μυαλο η γνωστη παροιμια...
Καραβι που αργει, σκατα ειναι φορτωμενο.
Μακαρι να μην επιβεβαιωθει και φετος
Πλησιαζουμε για αλλη μια χρονια παντως στο παρα 1 με την ελπιδα να γινει κατι και μου ερχεται στο μυαλο η γνωστη παροιμια...
Καραβι που αργει, σκατα ειναι φορτωμενο.
Μακαρι να μην επιβεβαιωθει και φετος
Ο γωνιας4 μας πουλαει τρελαDimitris_L4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 14:44 Δλδ οι αρδ δεν μπηκαν καθολου σημερα στο paokmania??? Τρομερα πραγματα να ερχεται παιχτης κ να μην εχει βρωμισει πουθενα...

- These users thanked the author embuji for the post:
- Dimitris_L4
O Βένγκα με όλα αυτά τα μεγάλα συμβόλαια που έχει προσφέρει μέχρι τώρα όχι Μίτροβιτς αλλά στην καλύτερη Τετε μπορεί να ονειρεύεται...μην λέμε για σφήνες, στα φόρ όλοι έχουν κλείσει.
-
Εγω ειμαι ο MItrovic
- These users thanked the author George Best4 for the post:
- Dimitris_L4
-
Blackzone σου τη πέφτει ο τζορμπατζογλου?? Ρίξε τις πληροφορίες σου και ξεφτιλησε τον τον Καραγκιόζη. Μόνο έτσι νοιώθουν αυτοί.
- ProGrammerG4
Και ο Καζατζόγλου και κυρίως ο Γεωργιου που αν και ΑΕΚ τον πάω φουλ, είπαν ότι θα κινηθεί για φορ.xpek20 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 14:46 O Βένγκα με όλα αυτά τα μεγάλα συμβόλαια που έχει προσφέρει μέχρι τώρα όχι Μίτροβιτς αλλά στην καλύτερη Τετε μπορεί να ονειρεύεται...μην λέμε για σφήνες, στα φόρ όλοι έχουν κλείσει.
come to paok malaka
- These users thanked the author embuji for the post (total 7):
- George Best4, Dimitris_L4, Unpsofable78, Ορτζονικίδης, keep_paokizein, paok apo epilogi, sakis_the_fraud
Εγώ πιστεύω πως και σήμερα να μην έρθει παίκτης,κάτι θα πάρουμε τις επόμενες μέρες σε στυλ των δύο Ιταλών. Δεν θα αφήσουν την ομάδα έτσι.
- These users thanked the author joshua for the post:
- sakis_the_fraud
Τωρα πριν λιγο το γυρισε παλι.
Ειπε οτι ο ΠΑΟΚ κατα πασα πιθανοτητα θα παρει φορ ειτε προλαβει την λιστα ειτε οχι..
Μιλαμε για κουτο..
Ειπε οτι ο ΠΑΟΚ κατα πασα πιθανοτητα θα παρει φορ ειτε προλαβει την λιστα ειτε οχι..
Μιλαμε για κουτο..
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- sakis_the_fraud