Φοβικο δε τον λες, δε μασησε να μην κατεβασει την ομαδα ως διαμαρτυρια με τον γαυρο. Εφερε Βαρ και ξενους διαιτητες τσαμπουκα, εριξε την χουντα του γαυρου.
Απλα πλεον δεν. Δεν ειναι ο Ιβαν του 16-19. Εγω πιο πολυ θα ελεγα οτι δε τον πολυκαιει κιολας ο ΠΑΟΚ παρα οτι ειναι φοβικος. Κανει το ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1029 εγγραφές
- Τετ 20 Μάιος 2026, 09:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Στην ((((τουρκια)))) γραφουν οτι ο προεδρας της μπεσικτας ειναι διατεθειμενος να πληρωσει την ρητρα του λουτσεσκου για να παει εκει.
Ζαχαρη θα πω εγω.
Ζαχαρη θα πω εγω.
- Τετ 20 Μάιος 2026, 13:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
H UEFA πλεον τον ελεγχο και το "σκαμπιλι" το ριχνει ανα τριετια, οχι καθε χρονο. Για να δινει χωρο και χρονο να μπαλανσαρεις τα βιβλια σου αν ξεφυγεις μια σεζον.
- Τετ 20 Μάιος 2026, 13:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Ανεφερε και στο βιντεο πουθενα εαν η στουτγκαρδη θα παει φετος στο CAS?PablitoV2 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 13:07 Πριν λίγο είδα ένα video που ανέβασε ο Σαμπράκος στο S24.
- Τετ 20 Μάιος 2026, 14:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχετε αναρρωτηθει ποτε τι καναμε στην προηγουμενη ζωη μας για να μας αξιζει η ενημερωση μας να ερχεται απο τον Κολκα;
- Τετ 20 Μάιος 2026, 14:22
- Jump to forum
- Jump to topic
ΗΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑ!
- Τετ 20 Μάιος 2026, 14:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο σκυλο τωρα ο Μιχος γραφει για προφορικη συμφωνια με Αουγκσμπουργκ στα 3 + μπονους και ο Γιαννουλης θα λαβει 1,1 καθαρα για 3+1
Πουλήσαμε τον Γιαννουλη στα 25 του για 7.5 για να τον πάρουμε πίσω στα 30 του 3.
Πληρώσαμε από τότε Σιντκλει, Ράφα Σοαρες, Γκομες και Τειλορ πέρα από τον Μπαμπά ...
- Τετ 20 Μάιος 2026, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχετε αναρρωτηθει ποτε τι καναμε στην προηγουμενη ζωη μας για να μας αξιζει η ενημερωση μας να ερχεται απο τον Κολκα;
Κοίτα από κάτι φυντάνια άλλων ομάδων, χίλια χρόνια ανάλατος Τζόρμπα και ο κουμπάρος του. Σουντουλίδης επίσης
κοιτα απο το να εχω πχ τον καζατζογλου ναι, αλλα και παλι, τι ...
- Πέμ 21 Μάιος 2026, 07:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενα σπριντ 50 μετρων σε 3 εργασιμες. Ζαχαρη.marsantos έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 22:45Μόνο ο Ζαφείρης με χαλάει. Μια επιστροφή Κουρτιτς θα έφτιαχνε πεντάδα όνειρο για 3 διοργανώσεις.Мир έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 22:29Ορίστε Μειτε, Οζντοεφ, Σβαμπ, Κάμαρα, Ζαφειρης και κλείσαμε στα χάφ. Στα πέναλτι θα'μαστε καλά.Στέφαν Σβαμπ: Παρελθόν από τη Χόλσταϊν Κίελ
- Πέμ 21 Μάιος 2026, 10:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Λοιπον μαγκες, επειδη ειναι τεραστιο trigger για παααααρα πολλους απο μας η οποιαδηποτε συζητηση γυρω απο πωληση Ντελια, προτεινω απλα να το αφησουμε εντελως και να μην μπαινουμε καθολου σε καμια διαδικασια συζητησης για το παιδι εαν δεν προκυψει κατι σοβαρο.
Ουτε bild ουτε AI ουτε να'χαμε να ...
Ουτε bild ουτε AI ουτε να'χαμε να ...