Η αναζήτηση βρήκε 478 εγγραφές

Return

από embuji
Δευ 01 Σεπ 2025, 11:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

paoki19 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 11:25
embuji έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 11:23
blackzone44 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 11:22

Μια ανάσα είναι
ο γιοβιτσ; :lol:
Έχεις πολλές ώρες για να σχολασεις; Να υπολογίζουμε ποτε θα το μάθουμε :lol:
3ωρακι. Θα εχει κλεισει κιολας :lol: :lol: :opaokara: :opaokara:
από embuji
Δευ 01 Σεπ 2025, 11:31
Jump to forum
Jump to topic

DonnieMcGrath έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 11:28 Ψάχνω με αγωνια να δω εάν έχει κλείσει ο Τσεντιρα κάπου. Θα πλήρωνα πολλά να έχει παιχτεί τέτοια τρολια :lol:
θα φτασει η γναθος στον αυχενα απο την στραβοστομια :lol:
από embuji
Δευ 01 Σεπ 2025, 11:53
Jump to forum
Jump to topic

Εχει ακουστει παλια, ηταν στα καλα του παικταρα, υπαρχει περιπτωση να ερθει... Σε Paco Alcacer μου μοιαζει. Αλλο προφιλ απο τον γιακουμακη και αμα εχει ορεξη θα κανει χαβαλε.
από embuji
Δευ 01 Σεπ 2025, 12:21
Jump to forum
Jump to topic

embuji έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 06:18 Καλημερα. Παω στην δουλεια χωρις ονομα φορ, θα γυρισω με ονομα φορ :mrgreen: :mrgreen:
Τι δυναμη εχω ρε. Τι μαγγανειες γινονται στην πλατη μου.
από embuji
Δευ 01 Σεπ 2025, 12:23
Jump to forum
Jump to topic

george188 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 12:22 O μικρος ο ιταλος πως και δεν ανακοινωθηκε ακομα? κανονικος παικτης ο μπρεθγουειτ, ξερεις τι θα σου δωσει
Περιμενουν να ερθει μπρεθγουειτ να του φτιαξει καφε στην παρουσιαση και να του πεταει ταλιατελες ο βολιακος για το περσινο χουνερι.
από embuji
Δευ 01 Σεπ 2025, 12:27
Jump to forum
Jump to topic

Timelord έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 12:24 Θετικο αν ειναι αυτος οτι παιζει και αριστερα αν χρειαστει
Αριστερα, 10 και cf σε στυλ False 9. Ειναι πολυ κομπλε μεταγραφη. Θα βαλει πραγματικο ανταγωνισμο στον Γιακουμακη και τον Μυθου. Α ναι ειναι και ο τσαλοφ.
από embuji
Δευ 01 Σεπ 2025, 12:30
Jump to forum
Jump to topic

O μικρος ο ιταλος πως και δεν ανακοινωθηκε ακομα? κανονικος παικτης ο μπρεθγουειτ, ξερεις τι θα σου δωσει

Μόλις ανέβασε teaser η ομάδα με πρωταγωνιστή πάλι τον Βολιακο.

Η ιταλική δουλειά δεν τελείωσε ακόμα

Τον είχαν το πρωί στο λιμάνι για γυρίσματα.

Σιγουρα; Μην τον φερανε να ...
από embuji
Δευ 01 Σεπ 2025, 12:48
Jump to forum
Jump to topic

Εγω στηριζω Μαυροζωνα και πιστευω στον Ανασα4.

Τωρα αν γινει κανα περιεργο και δεν ειναι τελικα αυτος και κλεισει καποιο απο τα ονοματα που ελεγε ο Δημητρης που απο την αντιδραση του δεν ειναι ο ανασας4 θα φανει. Σημερα εχουμε περιθωριο.

ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΣΧΟΛΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ.
από embuji
Δευ 01 Σεπ 2025, 12:51
Jump to forum
Jump to topic

@Dimitris_L4 I got my eyes on you που λενε στο χωριο μου.

Δεν σε ειδα ενθουσιασμενο για τον ανασα και ειχες πει για το στρουμπουλο αγορι οτι κατι ξερει. ΑΡΑ εχεις αλλη πληροφορια μαζι του /= ανασα4.

ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΒΙΡΝΑ
από embuji
Δευ 01 Σεπ 2025, 12:56
Jump to forum
Jump to topic

ο Μπρειθγουειτ μας έλεγαν ότι μας είχε στο περίμενε 2 μήνες.Φορ δε βρίσκαμε επειδή πιστεύαμε ότι θα κλείσει. Τελικά πήγε να κλείσει στον γαύρο. Τελικά δεν έκλεισε ούτε εκεί.
Εγώ ρωτάω για ποιο λόγο ξανασχολήθηκαμε μαζί του αν ισχύουν όλα αυτά που ακούγονταν πέρυσι.

Ισως αυτον εννοουσε ο πατερ ...
από embuji
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:01
Jump to forum
Jump to topic

@Dimitris_L4 I got my eyes on you που λενε στο χωριο μου.

Δεν σε ειδα ενθουσιασμενο για τον ανασα και ειχες πει για το στρουμπουλο αγορι οτι κατι ξερει. ΑΡΑ εχεις αλλη πληροφορια μαζι του /= ανασα4.

ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΒΙΡΝΑ

Ωραιο το χωριο σου..εξελιγμενο...ναι ειπα οτι ξερει κτ το αγορι...δν ...
από embuji
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:04
Jump to forum
Jump to topic

Παιξτε οβερ 0,5 απολυση + οβερ 1,5 καταραχτη σκατου στον embuji στην bet365 το δινει 1,87.
από embuji
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:07
Jump to forum
Jump to topic

κατι και καλα insiders του βαζελου λενε οτι ο μιτροβιτς ζητησε καποιες μερες να σκεφτει για ελλαδα και ο παναθηναικος πηγε σε αλλη λυση λετε να το σκεφτηκε και τελικα να θελει ελλαδα ?

Οτι ο Μιτροβιτσ τους ζητησε χρονο.... ο Μιτροβιτσ. Και ειπανε παιδια δεν εχουμε χρονο παρτε τον Ντεσσερσ. Τον ...
από embuji
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:21
Jump to forum
Jump to topic

john4serres έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 13:20 Αυτός ο παίκτης θα αφήσει εκτός ευρωπαϊκης λίστας τον Τσάλοφ;
ΟΚ.
Εαν πας γυμναστηριο για κανα 2μηνο μπορει και εσυ να αφησεις εκτος Ευρωπαϊκης λιστας τον τσαλοφ.
από embuji
Δευ 01 Σεπ 2025, 14:13
Jump to forum
Jump to topic

wickerman έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 13:58 @blackzone44 vs @Dimitris_L4 FIGHT! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: