Η αναζήτηση βρήκε 478 εγγραφές

Return

από embuji
Τρί 26 Αύγ 2025, 13:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

ειδα στο μοτσαρτσπορ σερβιας οτι εγινε προταση απο σπορτινκ στον ΠΑΟΚ στα 32 εκ

Εχεις καποιο λινκ;

το εψαξα αδερφε αλλα παιζει να το κατεβασαν δεν το βρισκω , το ειχα δει στην ροη για τα μεταγραφικα που εχουν , αλλα μπηκα μετα στο reddit της abola και λεγανε μην μπλεξουμε γιατι ο ...
από embuji
Τρί 26 Αύγ 2025, 17:52
Jump to forum
Jump to topic

Σε ενα 90λεπτο ρε φιλε δε μας βγηκε ο Τευλορ; Ειναι δυνατον;
από embuji
Τετ 27 Αύγ 2025, 07:13
Jump to forum
Jump to topic

Καλα αυτος ο μπουζας τον εχω ικανο μεχρι και να βγαζει στον τακο τα ονοματα που προσπαθουμε να κλεισουμε επιτηδες σιχαμερα μηπως και χαλασουν για να κανει ζημια επικοινωνιακη στον Ιβαν.

Τραβηγμενο λιγο απο τα μαλλια; Ναι. Απιθανο; Δε θα το ελεγα. Εχουν αποδειξει οι συγκεκριμενοι οτι ειναι σε ...
από embuji
Τετ 27 Αύγ 2025, 10:26
Jump to forum
Jump to topic

Ας το προσπερασουμε εντελως το θεμα μαγκες και πολυ καθησαμε σε αυτο. Και ασχημο ειναι και πολυ προσωπικο. Και εξηγει και πολλα σε σχεση με την ψυχοσυνθεση του περσι. Φτανει ομως.

Μορο και ενα καλο στοπερ και ειμαστε καλα. Αν το λομπου ο τσαλοφιδης και ερθει και καμια καλη φοραπλα τυπου μοπε ή ...
από embuji
Τετ 27 Αύγ 2025, 10:43
Jump to forum
Jump to topic

Sera4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 10:28 Μου αρέσει πάντως που γουστάρετε Μοπέ στον ΠΑΟΚ. Μάλλον ψάχνετε το επόμενο εξιλαστήριο :D
Φιλε πολυ μεγαλο νοπανο. Τσογλανι απο τα λιγα να ξερεις. Αγαπημενος της κερκιδας θα γινει.
από embuji
Τετ 27 Αύγ 2025, 10:46
Jump to forum
Jump to topic

Ας το προσπερασουμε εντελως το θεμα μαγκες και πολυ καθησαμε σε αυτο. Και ασχημο ειναι και πολυ προσωπικο. Και εξηγει και πολλα σε σχεση με την ψυχοσυνθεση του περσι. Φτανει ομως.

Μορο και ενα καλο στοπερ και ειμαστε καλα. Αν το λομπου ο τσαλοφιδης και ερθει και καμια καλη φοραπλα τυπου μοπε ...
από embuji
Τετ 27 Αύγ 2025, 22:18
Jump to forum
Jump to topic

ρε τον ανετοιμο τον τζιμα. 2 κολλησε. και τα 2 σεντερφορισια. Δαγκωνομαι ρε φιλε...
από embuji
Πέμ 28 Αύγ 2025, 10:52
Jump to forum
Jump to topic

Paok1926 + male-sykies έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 10:45 Για να μείνουμε on topic. Ο τζορμπατζογλου είπε για τον Ιταλό οι πιθανότητες είναι 80 της εκατό ενώ για τον Πουερτα είναι 50/50 δεν έχει πειστεί ακόμη.
το 80-20 του μιζερου = κανουν το βιντεακι της παρουσιασης του. Το 50/50 σημαινει οτι μαλλον κλεινει.
από embuji
Πέμ 28 Αύγ 2025, 12:19
Jump to forum
Jump to topic

ο Ερικσεν θα κανει τον Μεϊτε να μοιαζει με Εμπαπε. ΠΟΛΛΑ κιλα μπαλα. Μιλαμε για τοπ ποδια. Αλλα απελπιστηκα αργος.
από embuji
Πέμ 28 Αύγ 2025, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Επαθα πλακα. Δε μπορουσα να πιστεψω στα ματια μου. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΑΔΑ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΡΕ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ. Δεν ηξερα ποιον να ψηφισω για vpn.

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
από embuji
Πέμ 28 Αύγ 2025, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

STRAFNIK έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 21:48
embuji έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 21:38 Επαθα πλακα. Δε μπορουσα να πιστεψω στα ματια μου. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΑΔΑ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΡΕ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ. Δεν ηξερα ποιον να ψηφισω για vpn.

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Έλα, είναι γρίφος;
Περιμένουμε παικταρά VPN!!!!
😂
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΤΕΡ :lol: :lol: :lol: :lol:
από embuji
Παρ 29 Αύγ 2025, 13:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Κερδα μπραν, νεαρα αγορια και την μοσαντ, βγαλε ενα διπλο στην λουντογκορετσ, 12 πονταλακια. Και μετα παντε παλεψε και παρε οτι μπορεις απο ισπανογαλλους. Ο Σοβαρος ΠΑΟΚ περναει σιγουρα.
από embuji
Παρ 29 Αύγ 2025, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

Anwnimos έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 14:45
nunies4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 14:41
hariskastoria έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 14:13 Εγω θελω αλλο χαφ πρωτα
Και εγώ..
Εντωμεταξυ ο Τζορμπατζογλου συνεχίζει να λέει ότι ο ΠΑΟΚ κάνει αυτή την στιγμή τριπλή προσπάθεια ενίσχυσης
Τον πιστεύουμε;
Αναλογα. Ποσο μιζερος ηταν οταν τα ελεγε;
από embuji
Παρ 29 Αύγ 2025, 18:34
Jump to forum
Jump to topic

calm before the storm :opaokara:
ή
calm before the xanax :pano: :pano: