Α γεια σου. Ο Πιρόλα στα 21 είχε καλύτερη καριέρα από τον Βολιάκο στα 27. Τέλος πάντων, πάμε παρακάτω.joshua έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 11:54 Ο Βολιακο ειναι 27 με 40 συμμετοχες σερι Α, ο Πιρολα ειχε 50 στα 21...Παικτες με συμμετοχες στις μικρες εθνικες ,απλα ελπιζουμε οτι κατι πηγε λαθος στη καριερα του ''δικου'' μας.
Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Πάει για αυτόν δανεικό η Σλάβια
https://www.transfermarkt.com/muhammed- ... ler/422281
και πολύ κοντά σε επιθετικό
https://www.transfermarkt.com/jonatan-b ... ler/435587
Άνοιξε τις κάνουλες ο Τσέχος

https://www.transfermarkt.com/muhammed- ... ler/422281
και πολύ κοντά σε επιθετικό
https://www.transfermarkt.com/jonatan-b ... ler/435587
Άνοιξε τις κάνουλες ο Τσέχος

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omerta76 την Παρ 29 Αύγ 2025, 14:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το 5% του μπαμπά Ζαφείρη θέλω.... τόσα πολλά ζητάω???
Άντε πασάκα, άντε!
Άντε πασάκα, άντε!
-
10αρακι δεν ειναι αυτος? Κόβει κι ολας? Αντε πασακα μου με το καλο ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ η Σλαβια
- Mitsospaoki4
- Moderator
Βλέποντας πάντως όλους να πηγαίνουν με 3αδα φορ (βάση ρεπορτάζ τους) ελπίζω σε δωράκι τελευταίας στιγμής από Ιβάν μιας και ο Μυθου δεν βλέπω να υπολογίζεται.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 4):
- omerta76, epitropos, Panx Romana, vasgias
- Kabamaru11
2 παικτες κλεινει η σλαβια με συνολικο κοστος 10.5εκ,τον Cham απο την Τραπεζουντα και τον ξαδερφο του Χααλαντ απο την Ρακοβ.Εχει γουστο....
- WeWillRockYou
Εγώ πάντως θα ήθελα και Βολιάκο και Gigot και Πουέρτας και Ζαφείρη και ένα φορ ό,τι θελουνε και μετά τα ξανα λέμε τον Μάιο 

- These users thanked the author WeWillRockYou for the post:
- smoothcriminal1926
-
Εγκεφαλικό έπαθα στην ιδέα του διδύμουRagnar1926 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 13:21 Νομίζω ο λουτσεσκου πήρε την απόφαση να πάμε φέτος με βασικό δίδυμο κετζιορα - Μιχα , για αυτό και αποφάσισαν να πάρουν τον Ιταλό που και τις δύο θέσεις παίζει και λογικά δεν θα έχει θέμα να είναι τρίτος στην ιεραρχία ( με 25-30 παιχνίδια που σίγουρα θα πάρει αλλα χρόνια βασικός θα θεωρούταν ).
-
-
Η μοναδικη πολυ πιασιαρικη περιπτωση επιθετικου και μαλιστα σε αλλο στυλ απο αυτους που εχουμε και που παιζει και αριστερα ειναι ο ελευθερος Ινσινιε ...το προτυπο του Πελκα .
Βγαίνουν τα κουκιά για την λίστα στην Ευρώπη όμως;Mitsospaoki4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 14:14 Βλέποντας πάντως όλους να πηγαίνουν με 3αδα φορ (βάση ρεπορτάζ τους) ελπίζω σε δωράκι τελευταίας στιγμής από Ιβάν μιας και ο Μυθου δεν βλέπω να υπολογίζεται.
Τέρμα,Μίχα,Πέλκας,ντελιας,μύθου, χατσιδης Homegrown,
Θυμιανης, Γιακουμ homegrown nation
Και εγώ..
Εντωμεταξυ ο Τζορμπατζογλου συνεχίζει να λέει ότι ο ΠΑΟΚ κάνει αυτή την στιγμή τριπλή προσπάθεια ενίσχυσης
- john4serres
Έμεινε ελεύθερος ο Ζντιέλαρ από Ζενιτ.
Θα ήταν μια εξαιρετική προσθήκη για το ροτέισιον και το γκρουπ που έχουμε φτιάξει.
Θα ήταν μια εξαιρετική προσθήκη για το ροτέισιον και το γκρουπ που έχουμε φτιάξει.
Τον πιστεύουμε;nunies4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 14:41Και εγώ..
Εντωμεταξυ ο Τζορμπατζογλου συνεχίζει να λέει ότι ο ΠΑΟΚ κάνει αυτή την στιγμή τριπλή προσπάθεια ενίσχυσης