Ναι, πιστεύω ότι δεν έχει τη δυνατότητα στην παρούσα φάση και αδυνατω να γνωρίζω πότε θα την έχει.
Το θέμα βέβαια δεν είναι τι πιστεύω εγώ.
Το θέμα είναι τι μεσολάβησε από το "Ξεκινάμε" του 2022 μέχρι τις δηλώσεις Κυρ Κυρ και εν συνεχεία στην εκ νέου δέσμευση του Ιβάν την επόμενη της εμφάνισης του ...
Η αναζήτηση βρήκε 110 εγγραφές
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 16:07
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Οπως δεν έχουν νόημα συζήτησης η εξίσωση Ιβαν με Μυστακίδη που κανείς εντέχνως τις τελευταίες μέρες.
Πού ακριβώς κάνω εξίσωση;
Στο ότι λέω ότι πρέπει ο ΑΣ να ζητήσει και απο τους 2 εγγυήσεις;
Το ότι δε συμφωνώ με το να γίνει η Νέα Τούμπα όταν και αν, με κάνει προδότη, ξέρω. Άλλωστε πάει ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 23:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνώ με το πνεύμα του Mingus που νομίζω ότι αυτό που υποστηρίζει είναι ότι η ευκαιρία να γινει το γήπεδο ειναι μεγάλη και μοναδική. Το γήπεδο ειναι μεγάλη υπόθεση. Τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολλά. Δε χωρούν ούτε συναισθηματισμοί, ούτε εγωισμοί. Αυτοί που τα έχουν σήμερα και είναι εδώ ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 13:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόσο μυαλό και στοιχειώδη νοημοσύνη χρειάζεται για να αντιληφθεί κάποιος τα εξής αντικειμενικά δεδομένα.
1. Ο Σαββίδης μέχρι την ημέρα που ανακοινώθηκε η συμφωνια ΑΣ-Μυστακίδη, ήταν απόλυτος κυρίαρχος, έπαιζε μπάλα ΜΟΝΟΣ σε όλα τα θέματα του ΠΑΟΚ. Αδιαμφισβήτητος, αναντικατάστατος. Η θέση του και το ...
1. Ο Σαββίδης μέχρι την ημέρα που ανακοινώθηκε η συμφωνια ΑΣ-Μυστακίδη, ήταν απόλυτος κυρίαρχος, έπαιζε μπάλα ΜΟΝΟΣ σε όλα τα θέματα του ΠΑΟΚ. Αδιαμφισβήτητος, αναντικατάστατος. Η θέση του και το ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να είμαστε ξεκάθαροι
Τα δύο μεγάλα διακυβεύματα για τον ΠΑΟΚ την επόμενη τριετία (και λέω τριετία γιατί τότε θα έχει και ο παο σύγχρονο νέο γήπεδο) που σχετίζονται μεταξύ τους είναι η δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας που θα πρωταγωνιστεί και η κατασκευή του νέου γηπέδου.
Αν ο Σαββίδης ...
Τα δύο μεγάλα διακυβεύματα για τον ΠΑΟΚ την επόμενη τριετία (και λέω τριετία γιατί τότε θα έχει και ο παο σύγχρονο νέο γήπεδο) που σχετίζονται μεταξύ τους είναι η δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας που θα πρωταγωνιστεί και η κατασκευή του νέου γηπέδου.
Αν ο Σαββίδης ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 14:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποια σχόλια για τα προηγούμενα post που διάβασα.
1. Ο Σαββίδης, εκτός και αν μου διαφεύγει κάποια δήλωση, δεν έχει παραδεχτεί ποτέ δημόσια την οποιαδήποτε αδυναμία μεταφοράς κεφαλαίων. Ως εκ τούτου και μέχρι να δηλώσει δυσκολίες ή αδυναμία, το επιχείρημα να βάλουμε πλάτη σε μια δυσκολία του, δεν ...
1. Ο Σαββίδης, εκτός και αν μου διαφεύγει κάποια δήλωση, δεν έχει παραδεχτεί ποτέ δημόσια την οποιαδήποτε αδυναμία μεταφοράς κεφαλαίων. Ως εκ τούτου και μέχρι να δηλώσει δυσκολίες ή αδυναμία, το επιχείρημα να βάλουμε πλάτη σε μια δυσκολία του, δεν ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο είναι ο κουλης στην εξουσία δεν υπάρχουν παροχές. Η δήλωση που είχε κάνει ο Ιβάν ήταν μεγάλο αυτογκόλ. Και στο κάτω κάτω ποιος θα πιέσει ? Οι εδώ άφαντοι μουγγοι πολιτικοί της νουδου ?
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
καλα και ο ιβαν δεν πολεμησε ΝΔ με λυσσα. εκανε μια δηλωση στην αρχη μονο και μετα το οπεν ειναι 100% υπερ νδ.
λιμανι εχει ολα καλα.
ουτε τον μυστακιδη θελει το ποκ. γιατι δεν μπορει να τον ελεγξει και οικονομικα ειναι ισαξιος η και ισχυροτερος.
Θα συμπληρώσω ότι ο Ιβάν ήρθε στην Ελλάδα όταν ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ανακρίβεια ποια είναι χαχα;
Έγραψα ότι το υπουργείο δικαιοσύνης μίσθωσε χώρους του ΟΛΘ. Ότι λέει η επίσημη ανακοίνωση δηλαδή.
Έγραψα ότι το υπουργείο δικαιοσύνης μίσθωσε χώρους του ΟΛΘ. Ότι λέει η επίσημη ανακοίνωση δηλαδή.
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ουσία είναι ότι ο Γιάνναρος είναι εδώ και θα κάνει και γήπεδο.
Με το καλό να το πράξει.
Θα αναμένουμε ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα και τη χρηματοδότηση.
Στείλε τα στοιχεία σου στους μοντ να τα προωθήσουν στον Γιάννη να σε κρατά ενήμερο .lol
Καλή η ειρωνεία, αλλά η ουσία παραμένει ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:28
- Jump to forum
- Jump to topic
ΤραγικοςMontrealiotis έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:09 Γιατί δυστυχώς, κατ έμε, η άποψη σου δεν είναι πλέον διαφορετική αλλά κατευθυνόμενη. Αν θυμάσαι σε «υπερασπίστηκα» στο προηγούμενο μπαν. Από τους πρώτους.
Αυτός που έχει διαφορετική άποψη και δεν είναι κατευθυνόμενος πχ είναι ο Joshua.
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που όποιον έχει διαφορετική άποψη τον βγάζετε βαλτό να το κοιτάξετε. Όχι τίποτα άλλο, μη σας πάρει κανείς στα σοβαρά
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:54
- Jump to forum
- Jump to topic
@Montrealiotis
Κ εμένα κατευθυνόμενος μου φαίνεσαι, αλλά οκ έχω επιφυλάξεις κ δεν το δηλώνω.
Κ εμένα κατευθυνόμενος μου φαίνεσαι, αλλά οκ έχω επιφυλάξεις κ δεν το δηλώνω.
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 17:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι προσωπικές, προσβλητικές επιθέσεις κάτω από κάθε πόστ μου ΔΕΝ ΜΕ ΠΤΟΟΥΝ.
Το έχω ξαναγράψει.
Θα λέω την άποψή μου για τον ΠΑΟΚ και τη διασφάλιση της προοπτικής του πάντα.
Και η ζωή θα δείξει.
Το έχω ξαναγράψει.
Θα λέω την άποψή μου για τον ΠΑΟΚ και τη διασφάλιση της προοπτικής του πάντα.
Και η ζωή θα δείξει.
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:10
- Jump to forum
- Jump to topic
"Είστε τραγική μειοψηφία".
γράφει ο άλλος
Και λοιπόν ?
Και μόνος εγώ να τα πιστεύω, αυτά θα γράφω.
Όπως σε όλα τα θέματα της ζωής, το μέλλον δεν προδικάζεται ούτε προκαταλαμβάνεται σύμφωνα με τις επιθυμίες μας.
γράφει ο άλλος
Και λοιπόν ?
Και μόνος εγώ να τα πιστεύω, αυτά θα γράφω.
Όπως σε όλα τα θέματα της ζωής, το μέλλον δεν προδικάζεται ούτε προκαταλαμβάνεται σύμφωνα με τις επιθυμίες μας.