Η αναζήτηση βρήκε 110 εγγραφές
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
@kataramenos5
1. Κι όμως η αναζήτηση στο νέο φόρουμ δουλεύει. Ως ινφο το λέω μη ψάχνεις άδικα
2. Εγώ όμως δεν αναρωτήθηκα ποιοι ξέρετε. Αλλά από που ξέρετε. Κι αν εσύ τι έμαθες από ένα γνωστό, τότε ρωτα αυτόν από πού το έμαθε. Και θα δούμε που θα καταλήξει η έρευνα και πόσο τίμια είναι τα ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δεν μου λες Damon...οταν καποιος ειναι στο φορουμ 8-10-12 χρονια ξερω γω και γραψει κατι που ο αλλος δεν το γουσταρει...και αρχιζει ο αλλος τα ''τρολ'' ''payroll'' ''πρακτορες'' ''στημενοι'' κτλ...Αυτο τι ειναι;;;
Και κατα ποσο αυτο ειναι αποδεκτο απ τους κανονες;
Και κατα ποσο αυτο ειναι αποδεκτο απ τους κανονες;
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Τι σουρεαλισμός είναι αυτός ρε πούστη (διαλέξτε όποια ερμηνεία του πούστη θέλετε).
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε Σάικο δεν είμαστε στρατός εδώ δεν έχει να κάνει με την παλαιότητα.
Είμαστε στο φόρουμ του ΠΑΟΚ οκ; Δεν είμαστε στο πορτοκαλί ή στο γαυρεττα. Πρώτα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι είμαστε όλοι ΠΑΟΚ . Με αυτό έχει να κάνει η παλαιότητα .
Παράδειγμα τυχαίο .αν ο μαρσαντος ή το άλλο το παλικάρι με την ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Αμα καποιος δεν μπορει να αντιληφθει την υπαρξη πολλαπλων αποψεων για διαφορες καταστασεις , σιγουρα δεν ειναι δικο μου θεμα.Αν σε πειραξε αυτο που εγραψα για τον Ιβαν φιλε μου dragon , επισης δεν ειναι δικο μου θεμα.Απλα εχουμε διαφορετικα ταβανια και απαιτησεις για τον ΠΑΟΚ. Δικαιωμα σου, δικαιωμα ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Ντεζαβου με περυσι,δεν λεει τιποτα μια φωτο.Πραξεις.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:08
- Jump to forum
- Jump to topic
13 χρόνια δεν έχεις δει πράξεις; Έχεις δει πράξεις από άλλον;
Φετος με ενδιαφερει τι θα δω,για τα παλια δεν μπορει να πει κανεις τιποτα.Απλα και περυσι βγαζαμε φωτο με χαμογελα και ειδαμε που κατεληξε.
Ενα χρονο κρατει η μνημη σου;; Προπερσι εκανες delete;
Μαλλον δεν μιλαω Ελληνικα ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιτρεπεται η αλλη αποψη σε αυτο το φορουμ;Πραγματικα το εχετε κανει ορισμο του echo chamber απο χθες.Δεν χαρακτηρισα κανεναν και ακουω για τρολ,ειρωνες,πληρωμενοι κλπ.
Μεινετε μονοι σας να βαρατε παλαμακια ρε αδελφουληδες.Αμα το προτιματε,δεκτον.Τα λεμε.
Μεινετε μονοι σας να βαρατε παλαμακια ρε αδελφουληδες.Αμα το προτιματε,δεκτον.Τα λεμε.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:27
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε σεις μην κατασπαράζετε τον άλλον, επειδή δεν βλέπει με τον ίδιο τρόπο που τα βλέπετε εσείς
τι πράγμα είναι αυτό
τι πράγμα είναι αυτό
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει ενδιαφέρον πάντως και αυτο αλωστε προσδίδει ενδιαφέρον στην καθημερινότητα μας ,πόσο διαφορετικά μπορεί να βλέπουν καποιοι άνθρωποι τα ιδια πράγματα, ενώ μάλιστα η αφετηρία είναι κοινή. Εμένα πχ αυτού του είδους η εμφάνιση και αυτού του είδους οι δηλώσεις στο συγκεκριμένο ταιμινγκ δεν με ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Βγήκαν τα σπαθιά.
Ταρακουνήθηκε πάντως ο Ιβαναρος και αυτό είναι πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ.
Ταρακουνήθηκε πάντως ο Ιβαναρος και αυτό είναι πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραίος λόγος πρόεδρε ,χάρηκαν κ οι παίκτες μας κ εμείς .εγώ έμεινα εκεί που είπες ότι στην χρόνια του πρωταθλήματος έπαιζες κάθε μέρα σκάκι για να το πάρουμε κ τα κατάφερες !το κατάλαβα στο Χαριλάου στον τελικό των τελικών που πήγαινε σαν αρνιά για σφαξημο κ παίζαμε άδικα με 10 κ τους χάρισαν μαρς ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά τον Μπούζο χθες να λέει ότι ο Ιβάν πρέπει να φέρει κι αυτός εγγυητική αλλά όχι από ρωσική τράπεζα. Από δυτική, εγνωσμένου κύρους.
Δηλαδή, ουσιαστικά, μας λέει με παμπόνηρο τρόπο "να σε δω, Ιβάν, με όλες τις κυρώσεις, να βγάζεις εγγυητική από δυτική τράπεζα".
Και ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 12:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεκάθαρα όλοι πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν.
Θα δώσει το γήπεδο στον Ιβάν επειδή τον ξέρουμε, χωρίς να εξασφαλίσει ότι υπάρχουν τα χρήματα;
Κι αυτό μετά δε θα είναι έγκλημα αν τα λεφτά δεν είναι διαθέσιμα;
Δηλαδή θα υπογραφούν συμφωνίες έτσι στον αέρα; Μιλάμε για τεράστιο έργο.
Ρε παιδιά να ...
Θα δώσει το γήπεδο στον Ιβάν επειδή τον ξέρουμε, χωρίς να εξασφαλίσει ότι υπάρχουν τα χρήματα;
Κι αυτό μετά δε θα είναι έγκλημα αν τα λεφτά δεν είναι διαθέσιμα;
Δηλαδή θα υπογραφούν συμφωνίες έτσι στον αέρα; Μιλάμε για τεράστιο έργο.
Ρε παιδιά να ...